• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOXY
    BOXY --- ---
    VFISA: No, podle toho, co vím, tak pořád ne :-/
    VFISA
    VFISA --- ---
    BOXY: Apple Care furt neni v CR?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    FLLIP: po pravdě jsem reagovala spíš na to, co napsala Illuze, vím že není přímo žádné od Apple, ale ve značkových prodejnách vím, že mívali cca za tu cenu, co píše Illuze, sklo co mělo možnost bezplatné výměny v případě rozbití. Tak by asi bylo dobré, aby si zjistila, co že to má vlastně nalepené a zbytečně neutrácela další peníze, pokud by to měla v ceně
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Ad skla/folie - Já jsem dlouhá leta na telefony vždycky lepil fólie nebo skla, ale po dlouhodobém trendu, že jsem žádný telefon nerozbil jsem pomalu dospěl k tomu, že mám teď Xko jen v koženým Apple pouzdře bez folie/skla a už skoro ty 3 roky, co ho mám, drží. Semtam mi spadne, párkrát i v koupelně na dlaždičky, má pár vláskových škrábanců, asi z toho, když výjimečně potká klíče v kapse a zatím jediný reálný poškození je cca 2mm škrábanec v rohu, který se objevil, když mi telefon spadnul při běhu z kopce po kamení, kdy mi praskla kapsa a telefon v rychlosti vlítnul mezi šutry. Navíc mi z pozorování u kamarádů přijde, že dodatečné ochranné sklo je extrémně křehoučké a všichni ho mají oprýskané a polámané.

TLDR; Na můj způsob použití stačí pevnost samotného skla na telefonu a nelepím nic.
    BOXY
    BOXY --- ---
    VFISA: Jako myslíš dělat si pro AC výlet do Německa nebo zařizovat si virtuální adresu v UK a platit přes Revolut apod.? Trošku complicated bych řekl. Nebo se něco změnilo a je Apple care dostupný i v ČR? Pokud ano, tak by to mohlo stát za to. Minimálně pro hodinky by se to z mé vlastní zkušenosti vyplatilo.. ;-)
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    Origo sklo od Apple neexistuje :) btw já byl odpůrce skel, na novej tel. jsem si ho dal, pomohlo mi při pádu v koupelně, display přežil. Teď mám fólii a je to na dotek ok, nižší výška než sklo, jen jsou na ní vidět vrypy..

Jinak nebojte se lepit ty skla / folie sami, nic na tom není..

Pro inspiraci teď mám tohle https://www.imore.cz/p/3256666-hybridni-ochrana-displeje-hofi-glass-flex-hybrid-pro-na-iphone-11-xr
    VFISA
    VFISA --- ---
    A proč sklo za litr s nejasnym výsledkem a ne Apple care s naprostou ztrátou obav? Navíc to zvýší cenu telefonu před prodejem dal...
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    KRUSTY_: A z nastaveni mi zmizelo True Tone...
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    KRUSTY_: Jo a taky mi nefunguje 3D Touch... :(
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KRUSTY_: Reklamoval bych, tohle je evidentně nějakej šméčkovej díl.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nikdy jsem si nekoupil jiné sklo než od cinanu za pár dolarů.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: to si koupíš 2 iPhony stejného typu, z toho jednoho laserem vypreparujes sklo a nalepis ho na ten druhý iPhone.. :))
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CAMELLA: Co znamená originál sklo?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LADY_MYSKA: Jj, stejně minule :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CAMELLA: Jestli tu není někdo od jablek a dá vědět, prosím, tak zajdu do prodejny a přeptám se.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ILLUZE: mela jsem to stejne, po prvni padu hned sklo rozbite. Myslela jsem si, ze to s nim nevydrzim a pujdu hned koupit dalsi, ale nakonec porad funguji s tim rozbitim ( tady velkou roli hraje moje lenost a nechce se mi do mesta to resit)
    U prvniho telefonu jsem nic takoveho neznala, pady i horsi mel a celou dobu v pohode a u noveho do tydne odeslo ochrane sklo displeje a do mesice kryt
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ILLUZE: A nemá náhodou to origo sklo v ceně bezplatnou vymenu? Bývalo to tak...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOLCON: Tu jsem nezkoušela. To je třetí iPhone, co mám, za sebou. První podobná zkušenost.
    Na nový jsem si vždy nechala instalovat originál sklo. Bylo mi divné, že u druhého už tehdy odešlo rychle. Brala jsem to jako ojedinělý vadný kus.
    No nic, půjdu zase do toho za tři stovky. Jestli to odchází takhle na první dobrou, nemá smysl investovat do značky.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ILLUZE: Já nevím a není lepší jen folie?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MATESISKO: Měla jsem neznačková skla, vydržela opakovaně o dost drsnější pády.
    Tohle musím sundat. Několik prasklin přes celý mobil, všechny rohy rozbité.
    Mobil se nekutálel, jen prostě spadl z nízké výšky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam