• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BARTOLOMEJ: Diky, presmeruju se.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    MOODYCAT: za me 44 a nejnovejsi 5
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Poradite mi tu s Apple Watchema?
    Na co je chci: sledovani fyzicke akvitity, placeni Apple Pay, jinak nepotrebuju zadny extra vyfikundace. Jsem zena, vsak neprilis krehka (40 nebo 44mm?). Potrebuju 5 nebo mi postaci 3? A jak jste obecne s hodinkama spokojeni?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    S tim oni pocitaji :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Holt nekdy ty impulsivni rozhodnuti nemusi byt nejlepsi :)
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    KASUMI: Dat ho za 6k na sbazar tak zmizi behem par hodin
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KASUMI: No někomu jsi udělala radost, no za 3k koupit něco co se i po bazarech prodává za 6k+ tak ji mám taky :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jen pro info
    dneska jsem si koupila novy ipad mini (64 gb, 11490) a nechala v istore muj stary, 4 gen, zlaty, 128gb.. vzali ho i se zdrojem za cca 3250 kc (s kabelem by to bylo za +250, to mi prislo jako blbost, pac kabel slouzi a novej je 2xdrazsi :)).. mozna by sel prodat za vic naprimo, ale furt mi to prislo jako ok deal.. jen je skoda, ze ten novy nedelaji ve 128gb no
    KOC256
    KOC256 --- ---

Zapnete si funkci "Kontakty s nákazou"?

36 hlasy od 36 respondentů

KOC256
      KOC256 --- ---
      iOS 13.7 s COVID-19 nativním sledováním...
      ARMADILLO
      ARMADILLO --- ---
      KOC256
      KOC256 --- ---
      kupuji skla z aliku za 1-2 $ a spokojenost. jsou ruzne druhy 1D, 2D, ..., 9,5D. No prostě někdy více D více adidas... Ale určitě to dává smysl. S každým praskancem, škrábancem, otřepem či otřískem na hraně vím, že jsem rád, že jsem nemusel zjišťovat, zda by to přežilo sklo...
      KRUSTY_
      KRUSTY_ --- ---
      KRUSTY_: Update: Uspesne jsem telefon vyreklamoval, vymenili bez kecu display a vse funguje jak mam tedy az na True Tone. Coz me teda trapi uplne nejmin. Ale i tak to byla moje prvni a posledni navsteva u iPhone Pointu.
      A mezitim co jsem cekal nez displej vymeni, prisel dalsi clovek ze se mu neco pri oprave posrali. Takze to asi nebyla vyjimka. priste budu radsi koukat na recenze.
      SUBTITLES017
      SUBTITLES017 --- ---
      na té Keynote, který by teoreticky měla v září být, má být představen "jen" iphone 12, nebo i nové ipady? potřebuji ipad pro mámu, ale kdyby tam měly být představeny novinky, ještě bych radši chvíli počkal..
      BOXY
      BOXY --- ---
      VFISA: No, podle toho, co vím, tak pořád ne :-/
      ELECTRICKOTA
      ELECTRICKOTA --- ---
      AVALON_CZ: Folie ti moc nezachrání když ti to padne na drobný kamínek... spíš proti škrábanci. Doporučuji spíš sklo, mě už to displej zachránilo párkrát. Ale vybodněte se na ty předražený ludry a normálně objednejte z číny, za 2$ přijdou ty skla dokonce tři, a kvalita je srovnatelná. Porovnával jsem to s těmi prémiovými co prodává alza(léta jsem tam dělal) a rozdíl nula, jen ta jejich marže ;)
      VFISA
      VFISA --- ---
      BOXY: Apple Care furt neni v CR?
      CAMELLA
      CAMELLA --- ---
      FLLIP: po pravdě jsem reagovala spíš na to, co napsala Illuze, vím že není přímo žádné od Apple, ale ve značkových prodejnách vím, že mívali cca za tu cenu, co píše Illuze, sklo co mělo možnost bezplatné výměny v případě rozbití. Tak by asi bylo dobré, aby si zjistila, co že to má vlastně nalepené a zbytečně neutrácela další peníze, pokud by to měla v ceně
      MADBANANA
      MADBANANA --- ---
      Ad skla/folie - Já jsem dlouhá leta na telefony vždycky lepil fólie nebo skla, ale po dlouhodobém trendu, že jsem žádný telefon nerozbil jsem pomalu dospěl k tomu, že mám teď Xko jen v koženým Apple pouzdře bez folie/skla a už skoro ty 3 roky, co ho mám, drží. Semtam mi spadne, párkrát i v koupelně na dlaždičky, má pár vláskových škrábanců, asi z toho, když výjimečně potká klíče v kapse a zatím jediný reálný poškození je cca 2mm škrábanec v rohu, který se objevil, když mi telefon spadnul při běhu z kopce po kamení, kdy mi praskla kapsa a telefon v rychlosti vlítnul mezi šutry. Navíc mi z pozorování u kamarádů přijde, že dodatečné ochranné sklo je extrémně křehoučké a všichni ho mají oprýskané a polámané.

TLDR; Na můj způsob použití stačí pevnost samotného skla na telefonu a nelepím nic.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam