• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DARKINA: zrovna to SE co jsem kupoval babi, tak je aktualizovaný a funguje úplně OK tedy.. divný
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    A teda pokud mate stary SE, tak neaktualizujte... ja to po trech dnech vzdala- telefon si delal co chtel, sekl se ci otviral uplne jiny appky,nepomohl ani komplet reset a preinstal. Takze jsem od 13k lehci a uz mam teda SE2. Chtela jsem pockat do vanoc no:/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PHAILO: diky!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    nekupujte prarodičům iphone SE, je to moc malý :-D a z této zkušenosti pramenící dotaz - neexistuje nějaká klávesnice, která by umožňovala psaní jako na starém tlačítkovem telefonu (méně větších tlačítek, na každém více písmen)?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BARTOLOMEJ: Diky, presmeruju se.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    MOODYCAT: za me 44 a nejnovejsi 5
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Poradite mi tu s Apple Watchema?
    Na co je chci: sledovani fyzicke akvitity, placeni Apple Pay, jinak nepotrebuju zadny extra vyfikundace. Jsem zena, vsak neprilis krehka (40 nebo 44mm?). Potrebuju 5 nebo mi postaci 3? A jak jste obecne s hodinkama spokojeni?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    S tim oni pocitaji :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Holt nekdy ty impulsivni rozhodnuti nemusi byt nejlepsi :)
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    KASUMI: Dat ho za 6k na sbazar tak zmizi behem par hodin
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KASUMI: No někomu jsi udělala radost, no za 3k koupit něco co se i po bazarech prodává za 6k+ tak ji mám taky :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jen pro info
    dneska jsem si koupila novy ipad mini (64 gb, 11490) a nechala v istore muj stary, 4 gen, zlaty, 128gb.. vzali ho i se zdrojem za cca 3250 kc (s kabelem by to bylo za +250, to mi prislo jako blbost, pac kabel slouzi a novej je 2xdrazsi :)).. mozna by sel prodat za vic naprimo, ale furt mi to prislo jako ok deal.. jen je skoda, ze ten novy nedelaji ve 128gb no
    KOC256
    KOC256 --- ---

Zapnete si funkci "Kontakty s nákazou"?

36 hlasy od 36 respondentů

KOC256
      KOC256 --- ---
      iOS 13.7 s COVID-19 nativním sledováním...
      ARMADILLO
      ARMADILLO --- ---
      KOC256
      KOC256 --- ---
      kupuji skla z aliku za 1-2 $ a spokojenost. jsou ruzne druhy 1D, 2D, ..., 9,5D. No prostě někdy více D více adidas... Ale určitě to dává smysl. S každým praskancem, škrábancem, otřepem či otřískem na hraně vím, že jsem rád, že jsem nemusel zjišťovat, zda by to přežilo sklo...
      KRUSTY_
      KRUSTY_ --- ---
      KRUSTY_: Update: Uspesne jsem telefon vyreklamoval, vymenili bez kecu display a vse funguje jak mam tedy az na True Tone. Coz me teda trapi uplne nejmin. Ale i tak to byla moje prvni a posledni navsteva u iPhone Pointu.
      A mezitim co jsem cekal nez displej vymeni, prisel dalsi clovek ze se mu neco pri oprave posrali. Takze to asi nebyla vyjimka. priste budu radsi koukat na recenze.
      SUBTITLES017
      SUBTITLES017 --- ---
      na té Keynote, který by teoreticky měla v září být, má být představen "jen" iphone 12, nebo i nové ipady? potřebuji ipad pro mámu, ale kdyby tam měly být představeny novinky, ještě bych radši chvíli počkal..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam