• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: i tak diky! asi budu muset pockat na 14.1 no
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MATESISKO:
    OK. Byla to jen zkusenost a napad...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: to samozrejme zkousim. Stejne jako jednotlive inboxy. Jedine, co funguje, tak slozka Junk :D
    EFESH
    EFESH --- ---
    KOC256: To jsem měl i predtim, ale ono se to chová ještě komplexneji. Ne každý číslo to takto veme (zda se ze nejde napsat 08:66, například, ale ani místo pokaždé nevezme číslo jako 22:66)

Každopádně bug to je, akorát trochu komplexnejsi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUXX:
    To jo. Ale rozumny UC je kliknou a psat. Nebi i swipe jde a ten pak funguje i mimo to pole. Muzes tahnout az do haleluja.

Kazdopadne je to velky skok vedle.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Me spis sere jak je to maly.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Musi byt prosvicene cisla jak v hodinach, tak minutach.

KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH:
    SUBTITLES017:
    Musite vyplnovat cely casovy udaj. Ne jen minuty.

MATESISKO:
    Toto mi blbne od 13. Nekdy je treba vyskocit do prehledu uctu (v levo nahore “Schranky”) a kliknout na “Vsechny prichozi”.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    Taky vam po updatu na iOS 14 prestal fungovat fetch email v nativni Mail.app? Snazim se delat refresh i rucne a nic. Restart nepomohl. Pekne to zacina
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EFESH: taky jsem zkousel a nejde mi to, resp. funguje mi to jak má..
    EFESH
    EFESH --- ---
    KOC256: Hele a zkoušels to? Mne to totiž replikovat nejde. A chová se to normálně - max tam jde :59
    KOC256
    KOC256 --- ---
    I mistr tesař se někdy utne. Podívejte se, jak Apple zpackal budík v iPhonu – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...divejte-se-jak-apple-zpackal-budik-v-iphonu/sc-3-a-1349361/default.aspx

To je fakt dementní... Že si toho v betě nikdo nevšiml :( Ostuda...
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Je nekdo, komu widgety nefungujou? Po instalaci tam mam prazdny okynka...

KOC256
    KOC256 --- ---
    alfa a omega je, aby to lidé používali, pak se budou moci hygienici vybodnout na hru na operátory call centra a celé se to otočí...
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ONDRA_99: Proto píšu 'mělo přijít'
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: No kdyz by to byly jen urvane clanky. Zima jednal s hygienou za Seznam v ramci covid19cz dlouho, vidi do toho z te druhe strany. A ne opravdu to moc dobre nefunguje. Kapacity jsou omezene a uz minuly tyden v Praze nestihali.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    to nikdo netvrdil. Jen ze to ze existuje 5, 10, 20 ci 50 uřvaných článků neznamená, že to nefunguje v těch 15 000 testovaných případech denně.

Je to jen potrava pro horlivém čtenáře iDnesu, Novinek a podobných plátků...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: V pondeli byla kolegyne na testech a misto "v utery posleme vysledky" se ve ctvrtek konecne dovolala aby je zjistila. Takze ne porad to nefunguje dostatecne spolehlive.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Pokud to funguje, tak o tom nikdo psát nebude. Za posledních pár týdnů jsem se setkal s několika lidmi co toto řešili a například testy 10-24 hodin a trasování taky zafungovalo.

Ale to není pro pisálky, tak populární že jo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam