• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NIXX
    NIXX --- ---
    HERKULES: Google Calendar
    CROSS
    CROSS --- ---
    ARMADILLO: no ale já tam žádný dokumenty nemám, jenom pár worksheetů v Numbers a ty se doteď ukazovaly v přehledu dat po aplikacích. Prostě nic jsem nezměnil ani v nastaveních, ani v obsahu, co mám v iCloudu, a začalo mi to něco divoce synchronizovat.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    CROSS: 1GB na dokumenty není zase tolik, to vypadá, že je v normě

CROSS
    CROSS --- ---
    ARMADILLO: takže ti telefon nekontrolovaně posílá gigabyty nějakejch dat a nedá se to vypnout? To je můj primární problém, ne, že za to musim platit.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    CROSS: já jsem to vyřešil tak, že jsem si koupil neomezená data
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm, tak právě mi telefon s nedávno updatovaným systémem doslova před očima vysál giga dat. Přišla mi SMS od operátora, že mi zbejvá posledních 100 MB, a než jsem zaparkoval a zkusil najít v nastaveních, co vypnout, přišla další, že jsem na limitu. Super.

Ve statistice vidim System services 1.0 GB, z toho Documents & Sync 955 MB. To je read only, nene tam žádnej přepínač. Nikde jsem nic v nastavení neměnil, jediný, co mě napadá je, že se po updatu iOS nějak aktivoval sync složky Documents na iCloudu, ale to nemůžu najít, kde by se dalo zapnout nebo vypnout. Synchronizaci Desktop & Documents mám na Macu vypnutou.

Prostě nemůžu přijít na to, co to je a jak to vyřešit. Jistě jste to už někdo řešil?

Doteď mi iOS 14 (a watch OS7) akorát masivně sály baterku, teď se z toho stal update za všechny peníze. (A podezírám, že mizející data a baterka spolu nejspíš nějak souvisej.)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    MATESISKO: byl to dobrý postřeh, ale dělá to i na datech
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    MATESISKO: Dělá mi to doma, zkusím, jestli to bude dělat i na datech.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    ARMADILLO: Nejsi pripojeny k nejake free wifi?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Po update na iOS 14 mi vyskakuje toto. Stává se to v různých momentech, bez návaznosti na jakoukoli appku.

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HERKULES: Pouzivam toto:

‎Calendars: Planner & Reminders v App Storu
    https://apps.apple.com/cz/app/calendars-planner-reminders/id608834326?l=cs
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Prosím o doporučení, jaký používáte na IP kalendář?

Jde mi hlavně, aby měl zobrazení celého měsíce a v něm viditelné dny. Ne jen tečky, že tam něco je jako to má výchozí apple kalendář.

Doteď jsem používal weekcal, ale s aktualizací mi přestal fungovat a chce zaplatit (mám ho asi 3 roky) a tohle mě trochu nasralo. Takže bych rád něco jiného.

Díky za doporučení
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DOTCOM: Profukování moc nefunguje. Párátko je lepší. Případně ho zkus oblbnout, že připojíš bt sluchátka a zase odpojíš a pak zase připojíš ta drátová.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DOTCOM: Zkus vatovou tyčinku, a mrkni do něj jestli tam nemáš něco co tam být nemá.. Ale vypadá to že je mrtvej.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    COWBOY: no profouknul sem ho, ale nemelo to zadnej efekt. Zkusim to prostourat nakym paratkem nebo necim takovym...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DOTCOM: Vyčistit konektor jsi zkoušel?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    mam takovej divnej problem s iphone SE (tim starym). Kdyz do nej strcim sluchatka (origos), tak nic neslysim. Funguje ovladani hlasitosti pomoci tlacitek na sluchatkach, ale hudba proste nehraje. Kdyz sluchatka vyndam, tak hraje repracek, kdyz dam sluchatka do maca, tak bezproblemove fungujou. Nejspis to bude ponicenej konektor, ale pro jistotu, nemuze to bejt nakej softwarovej problem?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    ERVIN: Co znamená, že se vybarvuje admin? :) Kdyžtak pm
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    V jednom subjektu, co s ním spolupracuju se asi trochu vybarvuje admin, je tu někdo přes bezpečnost? Konkrétně Google Device manager? Kdyžtak pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam