• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: sklo jsem zkoušel.. sralo mě taky, šlo hned pryč.. btw něco, co bysme s novou technologií displejů potřebovat nemuseli (v ideálním případě).. jako jo no, záda mého současného ip vypadají, jak kdybych ho přejel autem :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Ja mam asi kluzke ruce. Ja ten mobil bez obalu pouzivat neumim a to mi nijak normamne nepada a chovam se k nemu slusne. Dalsim argumentem pro obal je vyrovnani zad. To kejklani mi leze na nervy.

Tim ze davam hned i sklo, tak muj mobil je vzdy v podstate jako novy :).
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: já nepoužívám obaly (serou mě a nelíbí se mi.. když dám za telefon takový prachy, chci si ho užít tak, jak se mi nejvíc líbí :-D) ,takže pro mě největší argumentem jsou ty lepší materiály, páč ocel by měla vydržet daleko víc.. lepší fotky jsou bonus navíc, který asi nevyužíju.. u pro varianty bude asi i neižší pokles ceny/snadnější prodej v případě výměny za nový model za rok/dva/tři, protože se jich bude prodávat míň imho..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Jsem se asi nejak zamotal v tech 11 a XR verzich (jsou to dve, ale velikostne stejne). Jdu radeji uz spat :). Nejak si to preberte :-D.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Ja uz chci/potrebuji 256 verzi. Popravde o nePRO verzi jsem zatim neuvazoval. Ale rozdil je jen ve fotofunkcich a materialu tela (hlinik vs ocel - +20g). Kdo nefoti, tak usetrene 3 litry a 20g mohou byt argumentem.

Ale pravda ze loni ta 11 XR byla hodne udelana jako padlo a mela tedy punc lowendovejsiho modelu proti PRO verzi.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo, smazal jsem.. ale za mě radši vezmu "nejlevnější" pro, než o 3k levnější 12 v té stejné kapacitě..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Tak jsou to dalsi tri litry... za ne mas u iP 12 256 GB verzi.

Jako maji uz trochu nahusteno...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KOLCON: Říkali tam že 12 bude umět standard Qi, co jsou snad zatím všechny dosavadní bezdrátové nabíječky.
    WERT
    WERT --- ---
    Jeste by me zajimalo, o kolik vic zatezuje planetu bezdratovy nabijeni… oproti kabelu:)
    Nekde jsem cet ze o 40% :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Dělám si legraci, koupím si je. Budu potřebovat tak 2 nebo i 3. Ale co jsem v rychlosti koukal, tak stojí 800. Mám několik Quick charge Samsung, nevím jestli je dobré je používat. Vyzná se tu v tom někdo? Dík
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: 300,-- max?.. většina lidí to má a stejně nepotřebuje, válí se to doma v krabičkách..
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SUBTITLES017: adaptér chci
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: a na to je chceš, když máš bezdrátová?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Jako že bude potřeba nová nabíječka bezdrátová a nebude to umět ty samý co třeba 8, xr atd?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SUBTITLES017: sluchátka mám bezdrátová od Sony, ale adaptér žádný. IP 12 bude moje první jablko. Nemáš tam nějaký? :-D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    WERT: tak ja ti jedny dam ať nebrečíš :-D
    WERT
    WERT --- ---
    SUBTITLES017: takze za to ze planeta trpi muzes ty!!!
    Ja vic sluchatek nemam…
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    WERT: a ty ty sluchatka (ktera fakt nestoji 5000 pokud nechces airpods, ktera se k iphonum nikdy nedavala) nemas z prechozich telefonu? ja mam doma nekolikatery.. tenhle krok apple fakt vítám a doufám, že další budou následovat
    WERT
    WERT --- ---
    Me se libi, ze nedostanu k telefonu sluchatka, protoze se planete usetri eko zatez jako kdyz vyjede 450.000 aut :D

Takze si ty sluchatka ted budu muset za 5000 koupit a planeta bude mit radost!!!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: no já jsem zvědavý, jestli magsafe nabíječka bude fungovat i s klasickým krytem.. jestli ten magnet bude dostatečně silný.. vzhledem k existenci těch special pouzder se trochu obávám, že ne.. :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam