• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    WERT: tak ja ti jedny dam ať nebrečíš :-D
    WERT
    WERT --- ---
    SUBTITLES017: takze za to ze planeta trpi muzes ty!!!
    Ja vic sluchatek nemam…
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    WERT: a ty ty sluchatka (ktera fakt nestoji 5000 pokud nechces airpods, ktera se k iphonum nikdy nedavala) nemas z prechozich telefonu? ja mam doma nekolikatery.. tenhle krok apple fakt vítám a doufám, že další budou následovat
    WERT
    WERT --- ---
    Me se libi, ze nedostanu k telefonu sluchatka, protoze se planete usetri eko zatez jako kdyz vyjede 450.000 aut :D

Takze si ty sluchatka ted budu muset za 5000 koupit a planeta bude mit radost!!!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: no já jsem zvědavý, jestli magsafe nabíječka bude fungovat i s klasickým krytem.. jestli ten magnet bude dostatečně silný.. vzhledem k existenci těch special pouzder se trochu obávám, že ne.. :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A teda vůbec mi nedává smysl magnetická peněženka na mobil v době, kdy karty už nikdo snad ani nenosí, ne?

A moc nechápu, proč jsou speciální obaly s MagSafe - pokud to není jen kvůli zesílení magnetu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Více se těším na tu co ukazovali v KN, jen tam se bojím, že to bude něco jako 4 490,- Kč :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A teda oproti leakům (ne že bych je sledoval úplně pečlivě) jsem potěšen, že iP 12 PRO není ve velikosti iP 11. Z toho jsem měl fakt hrůzu... Takto se to dá...

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jaká je cenovka MagSafe nabíječky, nějak nenalézám..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Po několika letech vidím konečně jakž takž něco nového.
    - iPhone mini
    - MagSafe
    - keramická vrstva (pokud bude tak dobrá)

Dokonce MagSafe nabíječka překvapila cenovkou...
    CROME
    CROME --- ---
    CROSS: Ja jsem podobny podezrely narust dat spozoroval pri zapnuty aplikaci meho VPN.
    Musel jsem to pri mobilnich datech vypnout. Coz me teda sere
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MUXX: To myslím psal minule.
    MUXX
    MUXX --- ---
    CROSS: v te eskapade nevidim jednu vec - vymazani iphone a obnoveni ze zalohy jsi zkousel? nebo zkousel to support doporucit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Horsi by snad uz jen mohlo byt, kdyby se to delo mi! ;-)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    CROSS: Těším se na pointu :)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    CROSS: na to snad jde rict jediny - jsem rad, ze se to nedeje memu telefonu `o]
    CROSS
    CROSS --- ---
    Dovolím si malý update ke svojí kauze záhadných datových přenosů. O deset dnů a asi o tři hodiny telefonátů s podporou, s jednim konkrétním technikem, co to dostal na starosti, po několika seancích vzdálené diagnostiky a sdílení screenshotů s výpisem datových přenosů, jsou Apple inženýři stále "puzzled" a pořád to není "issue known to Apple". Každopádně na můj dotaz, co to tedy u všech všudy jsou ty Documents & Sync v System Services mi technik sdělil, že to je synchronizace přes iCloud (tzn. dělá to nějaká appka, co synchronizuje mezi zařízeními přes iCloud), a buď to dělá appka, která má zároveň povolená mobilní data (třeba Whatsapp záloha), nebo to dělá i bez povolených dat kvůli nějaké chybě, a ve výpisu dat u konkrétní appky to neni vidět.

Apple nedokáže monitorovat, co z mého telefonu posílá data iCloud, ani na straně telefonu, ani na straně iCloudu, nebo přinejmenším moje kauza neni dostatečný důvod k přiznání, že to monitorovat dokážou [/tinfoil hat mode off].

Takže jsme se právě dohodli, že povypínám přístup k iCloudu všemu, budu to postupně pouštět a sledovat, co se děje.

K tomu samozřejmě povypínaná mobilní data u všeho, co je kriticky nepotřebuje, vypnutý iCloud Files v mobilních datech, vypnutý wifi assist, zapnutý low data mode a zakázaná komplet backgroud app refresh (opatření v tomhle odstavci ten problém nevyřešila...).

Fakt solidní záhada.

A pocit, že zařízení v hodnotě vojetýho auta používám spíš jako těžítko, v crippled mode, k nezaplacení.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DOOSH: aha diky, bohuzel jestli to chapu dobre, tak jedine reseni je vypnout spankovy rezim :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam