• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ICARUS: nefunguje.. od nějaké verze iOS je ale urychlena možnost zadat kod (klávesnice pro napsáno kódu vyskočí dřív pri nerozeznání obličeje)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jak funguje FaceID a rousky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    No taky jsem porad spilal k ip4 a iP5 ale kdyz jsem reklamoval iP6S a chvilkupoužíval iP5, tak rychle jsem toužil po větším display... Ale záleží co od toho primárně chceš no...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Mne se líbí ta dvanáct mini. Konečně něco menšího a lehčího, mám xs, jsem na nej už zvyklej ale zajímá me jakej to je nezvyk zpět k menšímu displayi. Určitě na nej aspoň cihnu. Co se mi ale nelíbí jsou ty fotaky. Chápu jako ze to fotí dobre ale vzhledově mít foťák přes tretinu zad se mi nelíbí.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FELCARKILLER: Neni stejnej :). Ma skleneny zadicka.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MOODYCAT: a osmicka to v tobe vzbuzovala, kdyz je ten design stejnej od sestky? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Ale od iPhonu taky cekam, ze za ty prachy ve mne bude vzbuzovat nejaky emoce a od 8 dal jsem zatim zadnej excitement proste necitila, zadnej pocit “tohle chci”.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOC256: Mno...hlavni problem bude v tom, ze iPhony bez toho spodniho tlacitka me teda esteticky vubec netesi.
    A popravde ani ten novy design 12 vychazejici z ery 4 a 5 mi moc nelahodi.
    Od telefonu cekam, ze bude telefonovat, internetovat, poustet hudbu, platit, schovavat moje letenky v Wallet s to je tak asi cely. Nejsem narocna.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MOODYCAT:
    Tak zalezi co chces co cekas ze bude novy iP mit.

Klidne napis... Protoze oni predstaviuli celkem pestrou skalu... Od placacek, po "nejmensi telefon"...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tyjo, jak to tak vidim, tak jsem fakt rada za svoji 8,. protoze od 8 dal jsem zatim nepotkala iPhone, kterej bych chtela.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA:
    Vidim to stejne. Jen nechapu, proc nedorovnaji ty zada do rovna a nezvetsi treba baterku. Myslim ze doba kdy se honi gramy, tloustky je uz pryc.
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256: koukam ze se vratili designu z iphone 5tky. Za me super krok, jednak je to mnohem ergonomictejsi, nezarezava se to do dlane tak jako ty kulaty boky.. Druhak mi to proste prijde vic "apple design". Ty ocucany mejdla delaj vsichni... Navic to bude mnohem lip zapadat do rodiny, uz od uvedeni ipadu v designu stary petky sem nechapal proc furt drzej ty kulaty mejdlicka... Zvlaste pak na ten iphone mini jsem zvedavej. Nejen co se tyce hranatyho designu, ale i co se velikosti tyce na me i ta petka pusobila luxusnejsim dojmem i jeste pred nedavnuo dobou, kdy jsem si ji vzal jako pracovni telefon a v kapsicce u saka pusobi teda mnohem exklusivnejsim dojmem nez ty velky ozuzlany padla. sry, no off..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: sklo jsem zkoušel.. sralo mě taky, šlo hned pryč.. btw něco, co bysme s novou technologií displejů potřebovat nemuseli (v ideálním případě).. jako jo no, záda mého současného ip vypadají, jak kdybych ho přejel autem :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Ja mam asi kluzke ruce. Ja ten mobil bez obalu pouzivat neumim a to mi nijak normamne nepada a chovam se k nemu slusne. Dalsim argumentem pro obal je vyrovnani zad. To kejklani mi leze na nervy.

Tim ze davam hned i sklo, tak muj mobil je vzdy v podstate jako novy :).
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: já nepoužívám obaly (serou mě a nelíbí se mi.. když dám za telefon takový prachy, chci si ho užít tak, jak se mi nejvíc líbí :-D) ,takže pro mě největší argumentem jsou ty lepší materiály, páč ocel by měla vydržet daleko víc.. lepší fotky jsou bonus navíc, který asi nevyužíju.. u pro varianty bude asi i neižší pokles ceny/snadnější prodej v případě výměny za nový model za rok/dva/tři, protože se jich bude prodávat míň imho..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Jsem se asi nejak zamotal v tech 11 a XR verzich (jsou to dve, ale velikostne stejne). Jdu radeji uz spat :). Nejak si to preberte :-D.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Ja uz chci/potrebuji 256 verzi. Popravde o nePRO verzi jsem zatim neuvazoval. Ale rozdil je jen ve fotofunkcich a materialu tela (hlinik vs ocel - +20g). Kdo nefoti, tak usetrene 3 litry a 20g mohou byt argumentem.

Ale pravda ze loni ta 11 XR byla hodne udelana jako padlo a mela tedy punc lowendovejsiho modelu proti PRO verzi.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo, smazal jsem.. ale za mě radši vezmu "nejlevnější" pro, než o 3k levnější 12 v té stejné kapacitě..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Tak jsou to dalsi tri litry... za ne mas u iP 12 256 GB verzi.

Jako maji uz trochu nahusteno...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KOLCON: Říkali tam že 12 bude umět standard Qi, co jsou snad zatím všechny dosavadní bezdrátové nabíječky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam