• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JYRKA: Takhle jsem to dělal a nefunguje mi to.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MADBANANA: Nastavit se mi to povedlo, odemknout už ne.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Jdu to zkusit.
    2MEK
    2MEK --- ---
    Ja jsem doufal, ze dokazou narvat TouchID do buttonu, jako to ma novej Air :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A nezkouseli jste nekdo postupy s tim faceid, kdy se s pulkou rousky nafotite (aktivujete)?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ICARUS: Funguje, da se to naucit- dela se to tak, ze si rouskou zakryjes pul obliceje. Nekde vysel navod
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Tak tady bude větší display o rámeček dole a nahoře, takže si myslím ze display bude i tak dost velký?
    Co mne primárně nejvic vadí je jeho váha... v létě v kratasich je teda xs znát...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ICARUS: to ti zase nefunguje s rukavicema, mokryma prstama a tak.. obojí ma něco, ja bych uz touch id zpět nechtěl
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SUBTITLES017: :( To je teda bohuzel dost dobry duvod zustat u trapne stare 8+ s TouchID...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ICARUS: nefunguje.. od nějaké verze iOS je ale urychlena možnost zadat kod (klávesnice pro napsáno kódu vyskočí dřív pri nerozeznání obličeje)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jak funguje FaceID a rousky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    No taky jsem porad spilal k ip4 a iP5 ale kdyz jsem reklamoval iP6S a chvilkupoužíval iP5, tak rychle jsem toužil po větším display... Ale záleží co od toho primárně chceš no...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Mne se líbí ta dvanáct mini. Konečně něco menšího a lehčího, mám xs, jsem na nej už zvyklej ale zajímá me jakej to je nezvyk zpět k menšímu displayi. Určitě na nej aspoň cihnu. Co se mi ale nelíbí jsou ty fotaky. Chápu jako ze to fotí dobre ale vzhledově mít foťák přes tretinu zad se mi nelíbí.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FELCARKILLER: Neni stejnej :). Ma skleneny zadicka.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MOODYCAT: a osmicka to v tobe vzbuzovala, kdyz je ten design stejnej od sestky? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Ale od iPhonu taky cekam, ze za ty prachy ve mne bude vzbuzovat nejaky emoce a od 8 dal jsem zatim zadnej excitement proste necitila, zadnej pocit “tohle chci”.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KOC256: Mno...hlavni problem bude v tom, ze iPhony bez toho spodniho tlacitka me teda esteticky vubec netesi.
    A popravde ani ten novy design 12 vychazejici z ery 4 a 5 mi moc nelahodi.
    Od telefonu cekam, ze bude telefonovat, internetovat, poustet hudbu, platit, schovavat moje letenky v Wallet s to je tak asi cely. Nejsem narocna.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MOODYCAT:
    Tak zalezi co chces co cekas ze bude novy iP mit.

Klidne napis... Protoze oni predstaviuli celkem pestrou skalu... Od placacek, po "nejmensi telefon"...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tyjo, jak to tak vidim, tak jsem fakt rada za svoji 8,. protoze od 8 dal jsem zatim nepotkala iPhone, kterej bych chtela.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA:
    Vidim to stejne. Jen nechapu, proc nedorovnaji ty zada do rovna a nezvetsi treba baterku. Myslim ze doba kdy se honi gramy, tloustky je uz pryc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam