• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: A chces tam vybrat jak mam velky, nebo jak bych chtel velky (pac mam firemni a neni to ideal co bych chtel, ale neplatil sem ho :D).
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PELDA: Myslim, ze to bylo kvuli moznosti posilat obraz ve 4K
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: no že jich je... třeba lightning huby. Ovšem souhlas, že je to matoucí.
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: predpoklada se... jako by se periferie pres ligtning nepripojovaly... je to proste bordel
    CROSS
    CROSS --- ---
    PELDA: neni třeba hádat, někdo z Apple se k tomu vyjadřoval, že iPady Pro předpokládaj připojování periferií, proto USB-C. Možná to říkali přímo v keynote, když je uváděli.
    PELDA
    PELDA --- ---
    WERT: Jo to je. Mám ještě starej iPad s lightningem, jsem ani nevěděl, že nový už maj USB.
    Asi že se iPad produktově posunul z "velkej telefon" blíž k plnohodnotné náhradě Macu? Jen hádám...
    WERT
    WERT --- ---
    PELDA: nicmene to je bordel na tech ipadech...
    PELDA
    PELDA --- ---
    DSTEPZ: Jak píše Koc256. Vypadá to, že USB C opravdu nikdy nepřijde.
    Poslední info je, že za rok ještě zůstane lightning a 2022 IP bezdrátový bez konektoru.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DSTEPZ:
    Co jsem cetl...
    - z historickeho duvodu, kdy toho prislusenstvi mas uz kyble
    - dalsim krokem by mel byt uplne bezkonektorovy mobil - k cemuz se inovacemi prubezne priblizuje
    - na iPadech to je snad z duvodu napajeni (i kdyz se mi to uplne nezda)

Osobne bych byl pro sjednoceni. Ale porad mam vice prislusenstvi lighting nez USB-C, tak uplne nevidim duvod na sílu začit bezmyslenkovite neco menit.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    DSTEPZ: Lightning je pořád odolnější a IMHO mnohem lépe navržený konektor. Jsem rád že tam zatím zůstává.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Chapete nekdo, proc ti inzenyri z applu porad drzej na novym IP Lightning konektor? Polovina jejich novejch produktu (Mac, Ipad Pro / Air) uz na jede na USB-C portu, ale IP drzi porad tohle pofiderni dedictvi. Zacinam uz pomalu verit, ze USB-C na IP nikdy neprijde a je to vlastne jedina vec, ktera me od koupi odradila.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    [SERVER ERROR]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    ocel ma i 11 PRO, ale v obalu to nijak nepoznas...

Aje to paradox. 11 PRO jsem si koupil taky zeleny a nosim ho v pouzdre. Do tech rouzder je lepsi teda nejaka neutralnejsi barva, protoze v cervenem pouzdre zeleny prusvit je divny... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO:
    nevidim tam zadny magneticky bazmek na to...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KOC256: Apple Watch to asi neumí ze?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: Pacific Blue
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER: Sedy. Ale ja cekam az to uvidim na zivo :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Tak modrej, nebo šedej?!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TIP: Lidl má nejlevnější duální Qi nabíječku. Stojí jen 399 Kč – Živě.cz
    https://www.zive.cz/...a-nejlevnejsi-dualni-qi-nabijecku-stoji-jen-399-kc/sc-3-a-206475/default.aspx
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    PSYKUK: diky, takze asi zlata stredni cesta 16,5. To je ale desitku navic k novymu typu, to si to jeste promyslim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam