• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    THRASHER: Třeba apple.com

CROSS
    CROSS --- ---
    THRASHER: berou to z webu Apple, všechny ty parametry tam najdeš
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: Já mám iPega a to doporučuji ani nezkoušet. Nefunguje od iOS 13.4 je na vyhození
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    WERT: mam steelseries nimbus a jsem spokojen
    WERT
    WERT --- ---
    máte někdo tip na dobrej ovladač ala herní konzole pro iOS? resp na hrani blbosti treba na ipadu?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    THRASHER: Větší čip + stabilizace čipu narozdíl od stabilizace optiky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    THRASHER: je to čistě v tom, jestli jsi ochotnej tahat velkej přístroj výměnou za velkej displej. (OK, letos má Max i lepší foťák pro ty, pro koho je to důležitý [třeba pro mě].)

Osobně se domnívám, že načasování uvedení je čistě záležitost marketingu a odráží popularitu a prodejnost současných modelů + snaha Apple nasměrovat prodeje na určité modely (12 bez přívlastků). Nemyslim, že to nějak souvisí s náročností výroby.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Jsi statisticka chyba. Ale klidne zvol co bys chtel...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: A chces tam vybrat jak mam velky, nebo jak bych chtel velky (pac mam firemni a neni to ideal co bych chtel, ale neplatil sem ho :D).
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PELDA: Myslim, ze to bylo kvuli moznosti posilat obraz ve 4K
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: no že jich je... třeba lightning huby. Ovšem souhlas, že je to matoucí.
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: predpoklada se... jako by se periferie pres ligtning nepripojovaly... je to proste bordel
    CROSS
    CROSS --- ---
    PELDA: neni třeba hádat, někdo z Apple se k tomu vyjadřoval, že iPady Pro předpokládaj připojování periferií, proto USB-C. Možná to říkali přímo v keynote, když je uváděli.
    PELDA
    PELDA --- ---
    WERT: Jo to je. Mám ještě starej iPad s lightningem, jsem ani nevěděl, že nový už maj USB.
    Asi že se iPad produktově posunul z "velkej telefon" blíž k plnohodnotné náhradě Macu? Jen hádám...
    WERT
    WERT --- ---
    PELDA: nicmene to je bordel na tech ipadech...
    PELDA
    PELDA --- ---
    DSTEPZ: Jak píše Koc256. Vypadá to, že USB C opravdu nikdy nepřijde.
    Poslední info je, že za rok ještě zůstane lightning a 2022 IP bezdrátový bez konektoru.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DSTEPZ:
    Co jsem cetl...
    - z historickeho duvodu, kdy toho prislusenstvi mas uz kyble
    - dalsim krokem by mel byt uplne bezkonektorovy mobil - k cemuz se inovacemi prubezne priblizuje
    - na iPadech to je snad z duvodu napajeni (i kdyz se mi to uplne nezda)

Osobne bych byl pro sjednoceni. Ale porad mam vice prislusenstvi lighting nez USB-C, tak uplne nevidim duvod na sílu začit bezmyslenkovite neco menit.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    DSTEPZ: Lightning je pořád odolnější a IMHO mnohem lépe navržený konektor. Jsem rád že tam zatím zůstává.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Chapete nekdo, proc ti inzenyri z applu porad drzej na novym IP Lightning konektor? Polovina jejich novejch produktu (Mac, Ipad Pro / Air) uz na jede na USB-C portu, ale IP drzi porad tohle pofiderni dedictvi. Zacinam uz pomalu verit, ze USB-C na IP nikdy neprijde a je to vlastne jedina vec, ktera me od koupi odradila.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    [SERVER ERROR]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam