• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Tak problém mám vyřešený, příští týden vyjde XBox, který Apple TV bude umět. Stojí o trochu víc než krabička Apple TV a umí toho o dost víc. https://www.theverge.com/2020/11/2/21545980/apple-tv-xbox-app-november-10th-release-date-features
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Už jsem to psal... jde mi o přehrání seriálu z Apple TV+, v podstatě jedno jakou cestou. Na chate mám TV, která umí AirPlay2 a tam to funguje parádně. To ta moje domácí neumí a ani nemá na Apple TV aplikaci.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Kdybys měl zadarmo další gen 2 tak se hlásím :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    Pokud ti jde jen o zrcadlení, tak na kolik vyjde nějaká stará Apple TV krabička?

Já dostal zadarmo gen 2 a mirroring to dává v pohodě. Některé filmy se z neznámého důvodu seknou, ale hromada běží...

Jo a asi víš, ale raději zmíním... ...mirroring obrazovky je něco jiného, než tam přesměrovat třeba stream z HBO GO...
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    DUCATIMONSTER: to máš ešte celkom v pohode termín... 11pro max som objednal hneď ako to bolo u nas možné, tri krát mi bola zmenená doba doručenia...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    :-D Vážený zákazníku,

U produktu na Vaší objednávce došlo ke změně dostupnosti. Více informací naleznete v podrobném rozpisu níže.

Nové předpokládané datum dostupnosti produktu Mobilní telefon iPhone 12 Pro 256GB šedá je 01.12.2020 0:00:00.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JERMAINE: A zrcadlí ti to i obsah z Apple TV?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Se SMART appst v TV, konkrétně se Samsungem mám jen rozporuplné zkušenosti a jsem v tomto tématu hodně obezřetný. V roce 2010 jsem si koupil TV vyšší střední třídy, kde byly všechny ty super duper smart apps, abych zjistil, že za dva roky tu platformu nejak Samsung zařízl a pak už mi aplikace maximálně mizely:

Provádím aktualizaci...
    Odstraněno: 2 aplikací.

A jelikož za mě ma TV větší trvanlivost než její SW, tak bude asi lepší vždy spoléhat na to mít vhodné vstupy a aplikace si řešit v nějaké přídavné krabičce. Nebo s tím alespoň takto počítat a nebýt překvapen.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    FLLIP: Se samsungem nemam zkusenosti. Na Android TV od Sony mam aplikaci AirReceiver, stala par korun a zrcadleni funguje perfektne.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JERRYGN: TV od Samsung Apple TV podporuji až od modelu z roku 2018. A vzhledem k tomu, ze ta moje všechny ostatní platformy umí a má i 4K tak se mi ji zatím měnit nechce.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    VFISA: To bude nakonec asi řešení, nebo ještě nějaký ROKU se našel.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SICKBOY4000: To autorizovanem servisu znamená 9,5k (vymena celého boardu)...damn
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Nevíte čím by mohly být způsobeny a řešeny problémy s kvalitou zvuku telefonních hovoru iPhone X

Při telefonních hovorech velmi často slyším protistranu dost špatně, reproduktor jakoby vrzal.

Nejdříve mě napadlo, ze mám v pytli reproduktor a čeká mě draha oprava.

Ale pak jsem zkusil hovory přes skype, whatsapp apod a v reproduktoru se ozýval křišťálově jasný zvuk.

Tak mě napadlo, ze je blba anténa anebo mám špatný signál ale když jsem zkusil opět běžný tel.hovor přes airpods tak mám zase skvělý čistý zvuk.

Uši si myji a alobal na hlavě nenosím :-))
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    FLLIP: hele nevim jak na samsung, ale v mym LG (2 roky stary) se v nabidce objevila primo AppleTV aplikace... takze jsem jakozto majitel rocniho predplatnyho (koupil sem si iphone 12) rovnou aktivoval.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Amazon Fire TV stick umi AppleTV.
    Na Airplay tam jsou placeny apps.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Ideální by byl nějaký HDMI stick s podporou AirPlay2, ale nemůžu nikde nic takového najít.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Chromecast je na nic, respektive po třech letech jsem ho teď vyndal, ze to zkusím. Dal jsem do nej zdcadlit obraz a jakmile pustím Apple TV tak mi apka řekne, ze pro zrdcadleni obsah nepřehřejte.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DOOSH: A mas to vyzkoušené? Půjde tam Apple TV+?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FLLIP: Omlouvám se, že neodpovídám přímo na dotaz. Ale nedávno jsem zjistil, že mám nově na svoji LG televizi aplikaci AppleTV. To by to taky vyřešilo. Jinak asi Chromecast nebo starší AppleTV.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    FLLIP: ...nebo adaptér Lightning/HDMI a pustit obrazovku iPadu do TV po kabelu?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TAURUS: Jde o Apple TV+
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam