• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SICKBOY4000: To autorizovanem servisu znamená 9,5k (vymena celého boardu)...damn
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Nevíte čím by mohly být způsobeny a řešeny problémy s kvalitou zvuku telefonních hovoru iPhone X

Při telefonních hovorech velmi často slyším protistranu dost špatně, reproduktor jakoby vrzal.

Nejdříve mě napadlo, ze mám v pytli reproduktor a čeká mě draha oprava.

Ale pak jsem zkusil hovory přes skype, whatsapp apod a v reproduktoru se ozýval křišťálově jasný zvuk.

Tak mě napadlo, ze je blba anténa anebo mám špatný signál ale když jsem zkusil opět běžný tel.hovor přes airpods tak mám zase skvělý čistý zvuk.

Uši si myji a alobal na hlavě nenosím :-))
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    FLLIP: hele nevim jak na samsung, ale v mym LG (2 roky stary) se v nabidce objevila primo AppleTV aplikace... takze jsem jakozto majitel rocniho predplatnyho (koupil sem si iphone 12) rovnou aktivoval.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Amazon Fire TV stick umi AppleTV.
    Na Airplay tam jsou placeny apps.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Ideální by byl nějaký HDMI stick s podporou AirPlay2, ale nemůžu nikde nic takového najít.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Chromecast je na nic, respektive po třech letech jsem ho teď vyndal, ze to zkusím. Dal jsem do nej zdcadlit obraz a jakmile pustím Apple TV tak mi apka řekne, ze pro zrdcadleni obsah nepřehřejte.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DOOSH: A mas to vyzkoušené? Půjde tam Apple TV+?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FLLIP: Omlouvám se, že neodpovídám přímo na dotaz. Ale nedávno jsem zjistil, že mám nově na svoji LG televizi aplikaci AppleTV. To by to taky vyřešilo. Jinak asi Chromecast nebo starší AppleTV.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    FLLIP: ...nebo adaptér Lightning/HDMI a pustit obrazovku iPadu do TV po kabelu?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TAURUS: Jde o Apple TV+
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FLLIP: Umí ta aplikace, ze které chceš obraz streamovat, Chromecast? Ten se dá koupit za 1-2 tis a připojíš ho do každé televize co má HDMI.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Dotaz, je nějaký způsob ja do smart TV (Samsung 2016) dostat obraz z iPhonu/iPadu. Nebo přímo Apple TV+? Krabičku Apple TV uplně nechci, protože všechny ostatní služby moje TV umí a kupovat zařízení za 5k jenom kuli dvou seriálům se mi moc nechce. Řekněme, že 1 - 2k kč bych do toho dal.
    CDR
    CDR --- ---
    THRASHER: to se mi zda poměrně zbytečne psat/volat. Už jenom jak doložim, že byl odhlášeny.
    Prodavam použité zboží a na Apple účty a find my Dejvice si dávám pozor, tohle vidím poprvé.
    Jediné, co mě napadá, že už ten ipad nějakým bypassem prošel, po factory v iTunes, které je spojené s náhradním posledního možného FW ten bypass mohl přestat fungovat.
    CDR
    CDR --- ---
    Zdravím, máte někdo zkušenost se zamknutím iPAdu? Asi 3.gen.
    Neměl přihlášené appleID, ani tím pádem find my device, bez hesla. Ale odmítal se dát do továrního nastavení (vždy to udělal jako, ale strašně rychle a nepadlo to do té fáze, kdy se ukáže jablko a bílý bar s progresem).
    Tak jsem ho v itunes natvrdo přehrál a on se při aktivaci zamkl na mě neznámé appleID. WTF?
    Nějaká zkušenost s tímhle jevem? A dá se to odstranit? (četl jsem něco o softu checkra1n).
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    JYRKA: yop, tak ten bol dobrý...;)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Kolik designeru potrebuje Samsung?
    Dva. Jeden kresli a druhy otaci iPhonem

PIFKO
    PIFKO --- ---
    MADBANANA:
    WERT: Na nemeckem Amazonu je maj za 200 EUR, takze vahani pokracuje.. :)

Pripadne, nechcete nekdo iPad Pro? Apple.com/cz dava ted ke koupi iPadu Airpods zdarma, pripadne AP s bezdrat pouzdrem za 999, pripadne AP Pro s doplatkem za 2490,-. Bych ty Airpody odkoupil.. :)

KULHY
    KULHY --- ---
    Ja bych taky chtel Pro, ale zarekl jsem se, ze je budu pouzivat tak dlouho, dokud nebude vydrz baterie za hranou pouzitelnosti, protoze jak vsichni znate z Déčka — Planeta je prga. Zase chapu, ze pokud ty puvodni nekomu vylozene padaji z ucha, tak se jich chce zbavit a nahradit necim co mu bude sedet hned. Asi bych to resil jako darek nekomu z okoli.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Upgradoval bych na pro, ale co s těmi airpods 2 (s bezdrátovou krabičkou)? Vůbec nevím jak to prodat... Zkusil jsem totiž se ty pro mi nepadaji z ucha...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ONDRA_99: No ja uz o tom premyslim pul roku, co jsem zjistil, ze se mi na jednom airpodu rozbil mikrofon a na druhym senzor dotyku. Ale zatim s nima nejak ziju, za ten vek jim to odpoustim a furt se mi nechce vyhazovat prachy za novy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam