• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOXY
    BOXY --- ---
    FLLIP: Jako OK, může bejt, ale z mého pohledu to jsou trošku jabka a hrušky nebo spíš jahody nebo prostě jiný ovoce. Prostě něco člověk ušetří tímhle all-in-one řešením, ale ztrácí se kouzlo jednoduchosti pro každej den, který ten Apple umí. Já mám třeba PS4 a vůbec by mě nenapadlo se přes to dívat třeba na NETFLIX. Jako jo, technicky to jde, ale není vůbec šikovný to na to používat. Po přechodu z Win a Androidu na jabko jsem poslal do světa Android TV box a pořídil Apple TV 4k a ano, stojí to sice 5k (a nějaká starší verze z druhé ruky bude už myslím za hubičku), ale dělá to přesně to, co má a nějakou dobu myslím vydrží. A můžu mít jakkoliv chytrou televizi, ale ten systém bude vždycky lépe odladěnej, rychlejší a bude bez problémů komunikovat s macbookem, iphonem, sonosem Apple home a nevímčímvším..
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Tak problém mám vyřešený, příští týden vyjde XBox, který Apple TV bude umět. Stojí o trochu víc než krabička Apple TV a umí toho o dost víc. https://www.theverge.com/2020/11/2/21545980/apple-tv-xbox-app-november-10th-release-date-features
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FMATEJU: Taky tak
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    PIFKO: To ja udelal hned ze startu a po tydnu kdy se mne mnozili screeny jakmile sem chytl foun do ruky, sem to radsi vypnul.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    JYRKA: uz jsem si toho vsiml pred par dny a nasatvil screenshot na dve poklepani a poznamky na 3.. funguje to docela spolehlive...
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    TRIPLT: arcade som vyskúšal hneď ako to bolo možné a bolo zadara (mesiac free) no predplatné už neriešim, ale viem si predstaviť ľudí ktorým táto služba vyhovuje.. momentálne mám 200gb predplatné iCloud a začiatkom roka budem musieť prejsť na vyšší plán..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FARFELOO: Mam trochu obavy, ze to prave skonci jen u techle "specialnich" her... vyhlizim nejakou spolupraci s hernima firmama :)
    Na druhou stranu jak rikas verim, ze pro deti (i starsi co maji tyto logicke hry radi) to musi byt fajn.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, pls poradíte jestli se dá někde v nastavení aplikace iCloud pro PC změnit cestu úložiště na jiný HDD?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Zajímavé

Apple added a secret button to your iPhone, and you may not have even noticed - The Verge
    https://www.theverge.com/21540028/apple-iphone-ios-14-back-tap-hidden-secret-button-gesture
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    TRIPLT: Já Arcade dost fandím, protože mám malou dceru a je super, že tam nejsou žádné in app purchases, ani reklamy. Na druhou stranu jsou to často dost simple věci, často puzzles nebo příběhy. Byť nádherně graficky zpracovaný. Jsou rumors, že se to bude dost zlepšovat. Nejspíš bude nové Apple TV s novýma procesorama a to pak posune možnosti dál.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SPAULDING: Mně to ušetří asi 60 korun měsíčně, tak jsem si to hned zapnul.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DSTEPZ: Je to dalsi z "meh" security prvku, novinka iOS14. Ma te to upozornit na aplikace, ktery ti spehujou clipboard...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    DSTEPZ: Zatim ne, no
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    KAKIHARA: pravda a je to pekne otravny)) Vypnout to nejde?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    DSTEPZ: Imo je to že máš něco zkopírovaný ve schránce a následně vložený. V tomhle případě z fb aplikace zkopírovaný “ČSOB”
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Cau, kdyz lezu do bankovni apky, tak mi v ios 14.1 zacla skakat nahore tahle notifikace a trosku me to znervoznuje. Vite, co to zbamena?

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ten apple one... nevim no, kdyby k tomu dali 200GB, tak do toho asi pujdu, ale takto si pak jeste mimo navysovat GB, kdyz do ted platim jen icloud + music, asi nejsem cilovka.

Hrajete nekdo nejake hry z toho arcade?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Už jsem to psal... jde mi o přehrání seriálu z Apple TV+, v podstatě jedno jakou cestou. Na chate mám TV, která umí AirPlay2 a tam to funguje parádně. To ta moje domácí neumí a ani nemá na Apple TV aplikaci.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Kdybys měl zadarmo další gen 2 tak se hlásím :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    Pokud ti jde jen o zrcadlení, tak na kolik vyjde nějaká stará Apple TV krabička?

Já dostal zadarmo gen 2 a mirroring to dává v pohodě. Některé filmy se z neznámého důvodu seknou, ale hromada běží...

Jo a asi víš, ale raději zmíním... ...mirroring obrazovky je něco jiného, než tam přesměrovat třeba stream z HBO GO...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam