• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SUBTITLES017: ja mam home screen a na nem 3 siri app widgety. Bud na home scren je co chci pustit a nebo hledam pres spotlight.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo souhlas.. ja v ty knihovne pouzivam jen hledani (takze vicemene vlastne stejny postup, jako kdybych hledal rovnou pres spotlight).. proste nekdy swipe zhora dolu a hledani pres spotlight a nekdy swipe zprava doleva a pak hledani v knihovně at je nějaká změna :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Vzdy se uzivatele dealili na hledace a tridice...

Co je knihovna, tak jsem na tom stejne jako ty. Par aplikaci na HS a zbytek Spothlight. Ta knihovna mi moc nesedi... Nejak ji neumim pouzivat. To samotrizeni je nesmyslne (nebo ho nechapu - ICQ co jsem roky nepouzil mi udela velkou ikonu, ale IG, ktere pouzivam denne mam nekde schovane atd.)... atd.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ani si nevzpomenu, kdy naposledy jsem spouštěl nějakou aplikaci tak, že jsem ji hledal někde po plochách.. samozřejmě s výjimkou appek, které mám na homescreenu.. vše ostatní jen přes spotlight, nebo ted v ios 14 pres knihovnu a hledání.. vlastne uz ani zadnou dalsi plochu nez homescreen nemam.. :)

za mě doporucuju se na nejaky misto kde by appka měla být vykašlat, plochy schovat a používat galerii a/nebo spotlight
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOC256: No takhle mam hromadu ikon k vecem, ktere jsem nikdy nepouzila, abych zachovala misto ikon na "svem" miste, kde jsem zvykla.

No nepotesil jsi, nepotesil
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LADY_MYSKA:
    to nejde a neslo nikdy...

Když něco vyhodíš, tak místo toho vyhozeného tam něco strč :)

Ale rozumím ti...
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    LADY_MYSKA: to co popisujes by spis odpovidalo tomu, ze tam mas widget “Siri suggestion”, protoze ikona aplikace se sama od sebe nikam nehejbe
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOC256: To, ze kdyz mam ikonu applikace na nejakem miste, tak aby se z nej za zadnou cenu nepohnula. Treba kdyz mam audioteku na ve druhe rade a poslednim miste, tak aby tam byla, at pridavam ci vyhazuji jine ikony.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LADY_MYSKA:
    co tim myslis?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Ach jo, novinka iOS14 nainstalovana a tedy grrr

Prosim, daji se nejak zamknout ikony, ale se mi nepohybovaly na plose?
    BOXY
    BOXY --- ---
    FLLIP: Jj, tomu rozumím. A pokud je plán jen Apple TV+ v multimediálním směru, tak není, co řešit.... teda vlastně, co na to říká konkurence? Nezahálí :-D https://www.cnet.com/news/apple-tv-app-coming-to-ps4-and-ps5/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BOXY: Tvoji myšlenku chápu, dokonce jsem chtěl dneska Apple TV koupit. Ale vzhledem k tomu, ze bych ji používal jenom na jejich TV tak je to zbytečný a ten Xbox mám stejně předobjednaný.
    BOXY
    BOXY --- ---
    FLLIP: Jako OK, může bejt, ale z mého pohledu to jsou trošku jabka a hrušky nebo spíš jahody nebo prostě jiný ovoce. Prostě něco člověk ušetří tímhle all-in-one řešením, ale ztrácí se kouzlo jednoduchosti pro každej den, který ten Apple umí. Já mám třeba PS4 a vůbec by mě nenapadlo se přes to dívat třeba na NETFLIX. Jako jo, technicky to jde, ale není vůbec šikovný to na to používat. Po přechodu z Win a Androidu na jabko jsem poslal do světa Android TV box a pořídil Apple TV 4k a ano, stojí to sice 5k (a nějaká starší verze z druhé ruky bude už myslím za hubičku), ale dělá to přesně to, co má a nějakou dobu myslím vydrží. A můžu mít jakkoliv chytrou televizi, ale ten systém bude vždycky lépe odladěnej, rychlejší a bude bez problémů komunikovat s macbookem, iphonem, sonosem Apple home a nevímčímvším..
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Tak problém mám vyřešený, příští týden vyjde XBox, který Apple TV bude umět. Stojí o trochu víc než krabička Apple TV a umí toho o dost víc. https://www.theverge.com/2020/11/2/21545980/apple-tv-xbox-app-november-10th-release-date-features
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FMATEJU: Taky tak
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    PIFKO: To ja udelal hned ze startu a po tydnu kdy se mne mnozili screeny jakmile sem chytl foun do ruky, sem to radsi vypnul.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    JYRKA: uz jsem si toho vsiml pred par dny a nasatvil screenshot na dve poklepani a poznamky na 3.. funguje to docela spolehlive...
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    TRIPLT: arcade som vyskúšal hneď ako to bolo možné a bolo zadara (mesiac free) no predplatné už neriešim, ale viem si predstaviť ľudí ktorým táto služba vyhovuje.. momentálne mám 200gb predplatné iCloud a začiatkom roka budem musieť prejsť na vyšší plán..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FARFELOO: Mam trochu obavy, ze to prave skonci jen u techle "specialnich" her... vyhlizim nejakou spolupraci s hernima firmama :)
    Na druhou stranu jak rikas verim, ze pro deti (i starsi co maji tyto logicke hry radi) to musi byt fajn.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, pls poradíte jestli se dá někde v nastavení aplikace iCloud pro PC změnit cestu úložiště na jiný HDD?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam