• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Prave sem to objednal SE 128Gb. Sem konzerva nakonec :D
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    na apple pay je lepsi touch id (pokud nemas mokry ruce) nebo applewatch nez face id. To je secutity jak prase kdyz ve fronte u pokladny musim zadavat svuj pin kdyz mam rousku na hlave. Jeste face id nefunguje v landscape modu.
    Pokud jsi nenarocnej vem SE 2020, budes mit delsi dobu ios updaty nez na 8+. Pokud chces moderni hw tak iP12
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Já už právě sám nevím co chci, alespoň vím že to má bejt Apple.....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BALOSH: z toho původního výběru jsem myslel, že chceš malý telefon.. což 11 není.. proto jsem navrhoval 12mini.. z varianty se2020 nebo 11 bych vzal určitě 11
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BALOSH: X mám já a teď jdu měnit na 12pro.. ale čistě jenom z rozmařilosti, není to vůbec potřeba.. X je pořád super telefon a funguje parádně.. nevím tedy stav a kapacitu toho X, které jsi ty objevil, ale 12,5 se mi zdá dost...
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    SE 2020 nebo se plácnout na 11ku je poslední varianta
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Teď jsem ještě objevil tady na bazaru Xko za 12500,- a už mám v hlavě salát :-D díky za rady jdu si od toho dát voraz a zítra si něco vyberu.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BALOSH: ověřování všeho funguje přes face ID (včetně bankovních aplikací)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ja pouzivam touchID na internetbanking tam to jde napárovat taky, nebo to záleží na bankovní aplikaci jestli je na to ready?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BALOSH: přesně tak to funguje (když tedy člověk zrovna nemá na obličeji roušku).. já už bych telefon bez face id nechtěl..
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Je to blbbý na rozhodování hrozně:-D už jen tošku a je to 11 pak už jen kousek a je to 12mini ale najednou sem o 10 tisíc vejš než bych chtěl.

Jen se zeptám na zkušenosti s FaceID funguje to fakt bez-otravně? Prostě kouknu na telefon a odemkne se?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: hele to se dá říct o většině upgradů iphonů.. :-D a stejně pořád kupujeme nový.. ale jako chápu, máte asi pravdu..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Myslim si ze beznemu cloveku to za to vubec nestoji, neziska dost jako protihodnotu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo to je pravda.. neuvedomil jsem si, ze se2020 je o tolik levnejsi.. ale stejne to za to podle mě stojí..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    jsem se dival ale je to 12 000 vs 22 000. To uz je dost na "trochu bych pridal" :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BALOSH: trochu bych pridal a vzal 12mini.. uz jen kvuli face id
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BALOSH:
    iPhone – Srovnání modelů - Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/iphone/compare/

naklikej si co chceš a můžeš přehledně porovnat i technologie...
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Aha, to je pádnej argument... Ja viděl 8plus jen na fotkách a videich, kde mi připadala menší.

Takže díky :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BALOSH:
    BALOSH:
    No takže by bylo asi fajn napsat:
    - mám budget X Kč
    - preferuji focení/velikost/rychlost
    - ...

Protože velikostně takto...
    tedy pokud XR je velká kráva, pak ještě větší 8 PLUS je co?

BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ještě mám i na XR ale to mi přijde úplně out. Velký těžký , rámeček bez rámečku ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam