• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Myslim si ze beznemu cloveku to za to vubec nestoji, neziska dost jako protihodnotu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo to je pravda.. neuvedomil jsem si, ze se2020 je o tolik levnejsi.. ale stejne to za to podle mě stojí..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    jsem se dival ale je to 12 000 vs 22 000. To uz je dost na "trochu bych pridal" :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BALOSH: trochu bych pridal a vzal 12mini.. uz jen kvuli face id
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BALOSH:
    iPhone – Srovnání modelů - Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/iphone/compare/

naklikej si co chceš a můžeš přehledně porovnat i technologie...
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Aha, to je pádnej argument... Ja viděl 8plus jen na fotkách a videich, kde mi připadala menší.

Takže díky :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BALOSH:
    BALOSH:
    No takže by bylo asi fajn napsat:
    - mám budget X Kč
    - preferuji focení/velikost/rychlost
    - ...

Protože velikostně takto...
    tedy pokud XR je velká kráva, pak ještě větší 8 PLUS je co?

BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ještě mám i na XR ale to mi přijde úplně out. Velký těžký , rámeček bez rámečku ...
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    No právě... sem rozpolcenej ... Ja moc asi nepoznám rozdíl výkonu A11 vs A13 takže v mý hlavě to je souboj:

Dualcamera, full HD displej na straně 8plus proti kompaktním rozměrům a čerstvosti SE.

Tak mě zajímá, jestli tu jsou nejaky argumenty navíc pro jedno či druhý.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BALOSH:
    A co od toho zejmena chces? 8 PLUS a SE je trochu na jinych stranach barikad... :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    BALOSH: SE 2020
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ahoj, bez nejakejch pokročilejších požadavku potrebuju poradit:

8 plus kvůli fotaku?
    SE 2020 kvůli tomu, že je novější a výkonnější

Teď mam starý SE 32GB takže mám nízký narok.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Dnes ráno mi přišla předobjednávka iPhone 12 pro z alzy.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    A da se nejak nastavit usporadani vyhledaneno ve Spotlightu? Nejdriv se mi ukazuji vysledky z netu a vseho ostatniho a az posledni jsou aplikace, nejde to nejak preradit v cem to ma hledat jako prvni? Dik
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    tak ja pouzivam pravidelne 8 ikon, takze mi vyhovuje je mit po ruce. Proste ma kazda sve misto a neni reseni je dat jednu za druhou ci schovavat a nasledne dohledavat
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jde nějak ve zkratkach nastavit, aby se automaticky odeslala zpráva při opuštění určitého místa? Jediné, co mi funguje je ze se mi po opuštění místa spustí zkratka, ale zprávu musím stejně sám odeslat - jde mi o to, aby se prostě zpráva poslala bez mé součinnosti
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SUBTITLES017: ja mam home screen a na nem 3 siri app widgety. Bud na home scren je co chci pustit a nebo hledam pres spotlight.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo souhlas.. ja v ty knihovne pouzivam jen hledani (takze vicemene vlastne stejny postup, jako kdybych hledal rovnou pres spotlight).. proste nekdy swipe zhora dolu a hledani pres spotlight a nekdy swipe zprava doleva a pak hledani v knihovně at je nějaká změna :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Vzdy se uzivatele dealili na hledace a tridice...

Co je knihovna, tak jsem na tom stejne jako ty. Par aplikaci na HS a zbytek Spothlight. Ta knihovna mi moc nesedi... Nejak ji neumim pouzivat. To samotrizeni je nesmyslne (nebo ho nechapu - ICQ co jsem roky nepouzil mi udela velkou ikonu, ale IG, ktere pouzivam denne mam nekde schovane atd.)... atd.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ani si nevzpomenu, kdy naposledy jsem spouštěl nějakou aplikaci tak, že jsem ji hledal někde po plochách.. samozřejmě s výjimkou appek, které mám na homescreenu.. vše ostatní jen přes spotlight, nebo ted v ios 14 pres knihovnu a hledání.. vlastne uz ani zadnou dalsi plochu nez homescreen nemam.. :)

za mě doporucuju se na nejaky misto kde by appka měla být vykašlat, plochy schovat a používat galerii a/nebo spotlight
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOC256: No takhle mam hromadu ikon k vecem, ktere jsem nikdy nepouzila, abych zachovala misto ikon na "svem" miste, kde jsem zvykla.

No nepotesil jsi, nepotesil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam