• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DOTCOM: Kytka docela blbě, protože je placatá/tenká. Trochu větší předměty už jsou na tom líp. Zatím jsem moc testů nedělal, ale taky mě to hodně zajímá, takže budu zkoušet dál. Snad najdu způsob, jak skenovat i kytky. Jaký například artefakty chceš skenovat? Můžu zkusit něco podobnýho.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    DUCATIMONSTER: prosimte, mohl bys vyzkouset jak dobre funguje ten LIDAR? jak presne se s tim da naskenovat nejakej predmet domaci velikosti (treba kytka)? Porad nad tim premejslim, jestli to ma smysl. Pouzival bych to na skenovani muzejnich artefaktu, ale ma to smysl jenom pokud to bude poradne fungovat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    iPhone 12 Pro vs. Galaxy Note 20 Ultra Speed Test
    https://www.youtube.com/watch?v=wBHtF9ZaUFk
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FELCARKILLER: Myslim ze uplne v pohode. Chodime se segrou na geocaching celodenni tury. Takze co chvili koukame na navigaci v prubehu dne. Ja s iPhone 8 (kde uz teda baterka je horsi) nabijim behem dne 2-3x. Segra s SE2020 to dava nabit tak jako po 8h protoze uz ma treba "jen" 30%.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    CROSS: tak jasny, prehlidnul jsem, ze to ma sotva par hodin :-D
    CROSS
    CROSS --- ---
    FELCARKILLER: na to bych se ptal až po pár dnech, teď jak si to bude sedat, tahat různý data a podobně to bude baterku ždímat víc, než obvykle.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Zatím hniju přes hodinu na tomhle.... aktualizaci si to vynutilo před migraci dat

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BALOSH: a baterka? Prej je to u touo SE mizerie.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Tak já jsem spokojenej, je to asi maximum velikost a váha co se nosí v kapse pohodlně
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    já ale přece psal to samé. není třeba se obhajovat :)
    nejsme ve-při :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: Pouzivam, co mi vyhovuje. Pokud vetsine vyhovuje face id, fajn. Dojud si muzu koupit telefon s touch id, jsem spokojeny

Ze ma novy air touch id v power buttonu vim. Jak jsem psal nize, doufam, ze v budoucnu zakomponujou touch id v telefonu do displeje, klidne v kombinaci s face id

Konec debaty
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    Tak jsi asi jeden z mala, alespon co tady sleduji...
    No ja k tomu nemam vyhraneny nazor. Ale u iPadu to je v buttonu, a to na iPhonu nedava smysl (obaly, velikost). Takze fakt leda nekde do obrazovky. Otazkou zda si s tim jeste nejak hrajou nebo to uz odepsali...

Co vim tak to chteli mit v ramci cele obrazovky a pak bylo ticho po pesine...
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: Pouzival jsem a vratil jsem se k touch id

Je fajn, ze si kazdy muze vybrat, touch id zcela zjevne neodepsali, viz novy ipad air. Proste doufam, ze v budoucnu touch id vrati i do telefonu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    a používáš FaceID?
    Co vím, tak obavy má většina přecházejících, ale pak i většině se to líbí...
    Aktuálně to může být trochu pruda s rouškama...

Jinak jediné kdy mám problém (pokud nepočítám roušky) je to když se válím a mobil mi třeba leží na gauči a já se chci jen naklonit a odemknout. jinak neřeším...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ahoj, budu prodavat iPhone XR/128 GB bílý
    Celou dobu v obalu s krycim sklem, 2 roky stary. V krabici s prislusenstvim, bez sluchatek. Nevim o zadnem poskozeni.
    Cena rozumna. Jen nevim kolik :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Taky si myslím, budu prodávat Xs 64gb a myslel jsem si cca kolem 11k?
    DUKED
    DUKED --- ---
    BALOSH: Podivej se na videa o se a 12 od Mary, treba to pomuze k rozhodnuti

Ja doufam, ze se k touch id vrati, ze ho nejak intergujou do displeje
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Prave sem to objednal SE 128Gb. Sem konzerva nakonec :D
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    na apple pay je lepsi touch id (pokud nemas mokry ruce) nebo applewatch nez face id. To je secutity jak prase kdyz ve fronte u pokladny musim zadavat svuj pin kdyz mam rousku na hlave. Jeste face id nefunguje v landscape modu.
    Pokud jsi nenarocnej vem SE 2020, budes mit delsi dobu ios updaty nez na 8+. Pokud chces moderni hw tak iP12
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Já už právě sám nevím co chci, alespoň vím že to má bejt Apple.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam