• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ALI
    ALI --- ---
    PAYAXY: *mimo mac pro (ale to je jina diskuse)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ERVIN: Každý kdo si pořídí iPhone by měl počítat s tím, že za případné opravy dá kalhoty, protože Apple na nějaké right to repair zvysoka se.. a hází opravářům každou generaci větší klacky pod nohy. Mac je to samé...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TADASH: Nehledě k tomu, že - opravte mne eventuelně - desítkou počínaje začal Apple párovat kdejakej díl s deskou, takže koupí desky by ti řvala baterka, displej (kdyby fungoval - a bez TrueTone), Taptic, foťák (???). Je to opruz, jak se do toho teď vobuli...
    TADASH
    TADASH --- ---
    Jo no přišla mi škoda ho zahodit kvůli desce ale je pravda že tam může být cokoli dalšího a potom to ztrácí smysl jak finančně tak nervově...btw koupit základní desku není taky tak uplně jednoduchý jak jsem ted zjistil.
    Každopádně díky za střízlivej názor.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TADASH: Tak tohle ti od stolu nikdo nerekne. Ciste technicky vzato muze byt vodou poskozeno prakticky cokoli v tom telefonu. Taky se nektery veci muzou projevit az pozdeji. Osobne mne prijde blbost rvat libovolne penize do zachrany utopeneho X.
    TADASH
    TADASH --- ---
    čau, mám dotaz ohledně iPhoneX a water damage. ženaho při chytání dětí prohnala v obalu na šnurce vodou a byť tam byl asi sekundu tak přes lehce prasklé zadní sklo krytu se dovnitř dostala voda. následné nesmyslné pokusy o okamžité zapnutí splálily základní desku. Tu si chci koupit novou a vyměnit aby telefon šlapal dál.
    Můj dotaz - je možné že je poškozen i display? jde mi o to jestli si ho rovnou nemám koupit taky nebo risknout poštovny a zkusit jen tu základní desku?

Díky moc za případné zkušenosti nebo tipy....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DOTCOM: Já s tím zatím moc neumím.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    MADBANANA: no typicky nejaky egyptsky sosky, asyrsky reliefy, stredoveky madony, takovy veci. Daji se ty 3D modely nejak exportovat a prohlizet na Macu? zatim jsem zadny takovy priklady nenasel...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    MADBANANA: Jako kdyby to bylo dotazeny do podoby, ze zamirim fotak, oskenuju a vyjede mi to v ramci treba airprintu na 3D tiskarne, tak si dovolim tvrdit, ze to zmeni dost odvetvi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOTCOM:
    MADBANANA:
    Mára o tom měl na IG nějaké videa, ale nevím zda to je i někde na YT a nebo to byly jen Strories
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DOTCOM: Kytka docela blbě, protože je placatá/tenká. Trochu větší předměty už jsou na tom líp. Zatím jsem moc testů nedělal, ale taky mě to hodně zajímá, takže budu zkoušet dál. Snad najdu způsob, jak skenovat i kytky. Jaký například artefakty chceš skenovat? Můžu zkusit něco podobnýho.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    DUCATIMONSTER: prosimte, mohl bys vyzkouset jak dobre funguje ten LIDAR? jak presne se s tim da naskenovat nejakej predmet domaci velikosti (treba kytka)? Porad nad tim premejslim, jestli to ma smysl. Pouzival bych to na skenovani muzejnich artefaktu, ale ma to smysl jenom pokud to bude poradne fungovat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    iPhone 12 Pro vs. Galaxy Note 20 Ultra Speed Test
    https://www.youtube.com/watch?v=wBHtF9ZaUFk
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FELCARKILLER: Myslim ze uplne v pohode. Chodime se segrou na geocaching celodenni tury. Takze co chvili koukame na navigaci v prubehu dne. Ja s iPhone 8 (kde uz teda baterka je horsi) nabijim behem dne 2-3x. Segra s SE2020 to dava nabit tak jako po 8h protoze uz ma treba "jen" 30%.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    CROSS: tak jasny, prehlidnul jsem, ze to ma sotva par hodin :-D
    CROSS
    CROSS --- ---
    FELCARKILLER: na to bych se ptal až po pár dnech, teď jak si to bude sedat, tahat různý data a podobně to bude baterku ždímat víc, než obvykle.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Zatím hniju přes hodinu na tomhle.... aktualizaci si to vynutilo před migraci dat

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BALOSH: a baterka? Prej je to u touo SE mizerie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam