• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PAYA
    PAYA --- ---
    SH_PANDA: Hele tyhle jeste nekdo nevyzkousel, tak tezko hodnotit. Me se taky vic libej treba B&O, ale myslim ze technologicky budou zas napred. Cena je klasicka Apple ;-)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PAYA: jako vypadaj fajn, ale za tu cenu mam 2x bose qc 35 ii, co je u mne tak 10 sluchatko-roku
    PAYA
    PAYA --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SICKBOY4000: Nene jen z venku...trochu jsem to potrel isopropyl alkoholem...dobre rozpustí ten bordel a hlavně hodně rychle zasycha takže je menší šance ze ti někam zatece ale i tak jsem to potiral hodně opatrně lehce navlhcenym tamponkem do uši :-))
    CROSS
    CROSS --- ---
    SINEAD: já teda používal iPod a iTunes jen asi od jara roku 2007, takže je možný, že do tý doby se to chovalo jinak, ale už tenkrát stačilo zaškrtnout jeden checkbox v iTunes (něco jako spravovat hudbu manuálně, česky jsem to nikdy neviděl) a šlo to tam ládovat po albech nebo po skladbách. Tzn. spravovat, jak si uživatel usmyslel.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256:
    1, aplikace existuje, je ofiko od Applu
    2, znám lidi co se vrátili k Androidu, ja jsem taky musel udelat kompromis kterej me ale nesral. Stabilita a sviznost mi za to stojí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SINEAD:
    1/ existuje app na prechod z androidu na iphon,. pokud se nemylim...
    2/ prichystej se na to, ze uz nikdy nebudes chtit Android

Zbytek asi za behu a pokud ti neco bude chybet, tak se neboj zeptat. Kamarad tak nadaval jako spacek, ale vetsinu veci jsem mu vysvetlil a uz ho tak nesere :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SINEAD: Ne, iCloud jen resi zmeny.
    A dela to dobre, v mem pripade mezi pocitacem, tabletem a mobilem.
    Jinak se priprav na to, ze na iphone bebudes mit primy pristup k filesystemu. To obvykle androidaky sere. Ja nechapu proc, :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ELECTRICKOTA: Jasny...a ten Cloud, to funguje jak kdysi iTunes? Jakoze...ne ze pretahujes co potrebujes, ale musis to "synchronizovat" coz v praxi znamenalo, ze pokud jsem si do iPodu chtela nahrat k 200 album jedno navic, tak se to zacalo cely kopirovat nanovo
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SINEAD: Hele taky jsem na jaře přecházel z Androidu, a dvě věci co bych rád věděl předem :
    1, Historie whatsapp se nepřenese do iOS, používají rozdílný cloudy, takže počítej s tím že přijdeš o vše
    2, Přenos dat mezi telefon a PC je nejlepší řešit přes Cloud(na PC je appka)
    3, Synchronizace kontaktů u mě byla v pohodě a to jsem používal kombinaci Google kontaktu a outlooku.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Zdar...okolnosti me jako stareho Androidaka nuti poridit si iPhone, tak se chci dopredu poptat...je tu nejakej zasadni problem, na ktery se mam pripravit?
    Pouzivam PC - tedy napr. prenost souboru do PC s Win asi nebude zadnej med...?
    Jak je to s kontakty? Mam vse na google uctu - tam taky nastane zed?
    ...
    Predem dekuju za pripadna upozorneni.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KOLCON: Ja se docela bal ze tam něco poškodim a rychle otáčející se elektro kartáček raději riskovat nebudu
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    PUEBLO: Dobrý je taky elektrický kartáček
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOC256: GLOBALISTA: děkuji
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SICKBOY4000: už jsem to šel málem řešit do servisu, když jsem narazil na návod jak repráček velmi opatrně očistit antistatickým štětcem nebo úplně novým kartáčkem na zuby...zvolil jsem druhou cestu a fakt to asi bylo zanesené, reprák a hovory jsou teď jak u nového telefonu...kříšťálově čistě a ohlušující :D
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    ILLUZE: Mám SE od července a restartovat jsem musela snad jen jednou...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    co aktualizujou? Co to znamená? Já mám pětky a občas sice nějaký soft zásek, ale nic vyloženě zásadního.

SOFT ZÁSEK - myšleno, že mi třeba jeden den nešly odesílat SMS
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ILLUZE:
    hard reset a kdyz nepomuze, tak reklamace...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dotaz na ty, co jste si v nedávné době pořizovali SE.
    Mám reklamovat nebo je normální, že neustále musím mobil restartovat?
    Co chvíli nefunguje internet, teď pro změnu já neslyšela zvuk, fungoval jen hlasitý poslech. Když jsou nové verze, tak restartuji co chvíli dobře tři dny i týden :/
    Blbnou aplikace, odřezává to fungování, opět pomáhá jen restart.
    Pak se to pokaždé nahodí, ale do prkýnka už :((

Je vůbec navíc šance, že mi uznají reklamaci?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    FARFELOO: Jo je to opruz, že to neukáže. Někde je něco v cachi a trvá mi taky vždy dlouho to prolezt a najít co kde.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO: To jsem ani nevedel. Ale tim ze mam vice zarizeni tak mi to nevadi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam