• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Ahoj, jak nastavit aby pri odemykani přes face id se mi rovnou otevřela plocha a nemusel ještě dávat swipe nahoru. Dík

WAKI
    WAKI --- ---
    ONDRA_99: Dobre wifi neni zase az tak casto pouzivana na meneni sitem. Ale bt celkem vyuzivam, sluchátka, bt reprak, auto atd a obcas se mu nechce automaticky spojit s danym zarizenim tak preci jen je tam ten mezikrok navic.. Ale rikam je prkotina.. Oprati ostatnim benefitum..
    DR_K
    DR_K --- ---
    SINEAD: nevim, zda jsi to jedno pismenko prehledla, nebo ti telefon z 2018 prijde uz zastaraly, mozne je oboje, nicmene, xperia XZ2 compact neni totez, co xperia Z2 compact. parametrove to neni nijak zly stroj, ale iphone 12 mini bude samozrejme mnohem naslapanejsi. ale zase budes muset nektere veci ozelet. je to dneska boj, mit mensi telefon.
    RONDO
    RONDO --- ---
    THRASHER: a na internet pouzivas pocitac?
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: no spíš bych začal u toho, jakou verzi systému na to uživatel dostane, jestli je to ta poslední, jestli to má bezpečnostní záplaty... (nevim, jen co mě první napadne, když slyšim zastaralost a mobil z roku 2017)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER: Uni treba fotak nocni foceni na urovni modernich mobilu?

SINEAD
    SINEAD --- ---
    THRASHER: To uz je dost stara zalezitost...ale ano mela jsem z3 compact a byl to nejlepsi telefon na svete. Kamosce spadl na Slapech z lodi a nasli jsme ho pod vodou po hodine. Fungoval. Nicmene je uz zastaralej chtelo by to neco nadupanejsiho. Takze zbyva iPhone.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Dejte mu už prosím banán.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Kluku, ty jsi fakt guma. :D
    RONDO
    RONDO --- ---
    SINEAD: no android potřebuje velký baterky a ty se do malejch telefonů nevejdou + čim menší stroj, tim větší problémy ho poskládat dohromady + nic moc ochota lidí si za malej telefon extra připlácet + zákazníci v Číně maj rádi velký telefony

že vyšel iPhone Mini je tak trochu zázrak

řikám to dobře? někdo něco doplní?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak dik za upozorneni, jak to tak vidim jeste si to rozmyslim. On ten duvod je prostej... velikost pristroje. Vubec nechapu, proc ani jedna jedina firma vyrabejici smartphony s Androidem neni schopna udelat neco, co se vejde do lidsky ruky. Ne gorili ruky. A do kapsy. A nema to inteligenci toustovace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CMLKA:
    byl a už od včera je k dispozici opravná verze
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    prosim vas, on byl nejaky update nyci apky, takze uz nejde v diskuzich vyhledavat? možná to tu už řešíte, ale nejde mi to vyhledat, tak sorry...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WAKI: No ale to prepnuti wifi na jinou je fakt vec co naprosta vetsina uzivatelu vubec nedela, takze logicky to neni funkce vytazena hned “do prvni linie”.
    WAKI
    WAKI --- ---
    KOC256: Zkratky jsem neukoumal.. Rikam neni to nkc z čeho bychs se zhroutil, jen jsem si furt myslel ze ios je jednodichy system a obcas mi prijde s vicero mezikroky a lehkym skobrtnutim se dopracujes k vysledku
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WAKI:
    No protoze tam tech moznosti je o par vice a teda za me to neni uplne bezny UC.

Neda se pomoci nejak zkratkama? Osobne jsem si s nimi jeste vubec nehral, ale v posledni dobe mi prijde ze to je rada na vsechno :o)
    WAKI
    WAKI --- ---
    DUCATIMONSTER: Nic spatnyho tim nemyslim.. Ale nemam chytry telefon poprve.. Jen jak rikam oproti androidu je v některých malickostech zbytecne moc kroku navic.
    WAKI
    WAKI --- ---
    KOC256: Stejne.. Proc nejde pouze potahnout dolu a pokid chci cokolov delat at s BT, wifi proc je tam ten dalsi mezikrok ještě jednou dlouze podrzet.. Ale jsou to drobnosti..
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    WAKI: Pokud potřebuješ přepnout jen ze slabší na silnější , stačí v ovladádacím centru Wi-Fi jen vypnout s hned zapnout .
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WAKI: Tak mozna lepsi napsat jak to delas...

Ja:
    - potahnu dolu z praveho horniho rohu
    - dlouze tapnu na wifi
    - dlouze tapnu na wifi podruhe
    - a vybiram
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam