• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT: Ja si ho byl jen osahat. Tim ze mam 11 PRO mi prijde silenw lehky az nabiram pocit ze bude krehky. Ale z te velikosti jsem unesen :). Pokud neklesne o moc komfort uzivani.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SAKALICEK: No ale ja nechci snizit bily bod, chci automaticky jas a ten ve zkratkach bohuzel neni.

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    DARKINA: Já používám:

Zkratky zpřístupnění -> snížit bílý bod

DARKINA
    DARKINA --- ---
    Prosim jde nejak udelat zkratka na automaticky jas?
    WERT
    WERT --- ---
    Ma uz nekdo 12 mini? Nejaky dojmy, zkusenosti? :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HERKULES: Nn, zkratka mě má přemístit do konverzace, kde chci napsat zprávu.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUCATIMONSTER: A je ta SMS pořád stejná?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SH_PANDA: Tak jsem měl radost,že už vím , jak na to a další zrada. Chtěl bych zkratkou poslat zprávu kontaktu a po odeslání zpět na homescreen, ale i když začínám z homescreenu, končím v aplikaci zkratky. Našel jsem tenhle starý návod, ale nedaří se. Instalovat nějaký launcher taky nechci. Je nějaké elegantnější řešení, dělám něco špatně? Je někde k přečtení nějaký úvod do zkratek? http://mygeekdaddy.net/2018/12/18/ios-shortcuts-return-to-home-screen/
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SH_PANDA: Já si jen dělal legraci.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DUCATIMONSTER: tak jsem to nemyslel. jenom ze mne to napadlo, ze moji rodice furt neco hledaj a neumej v telefonu a tohle je zkvelej zpusob jak jim to ulehcit, ze to musim prubnout, az jim zase budu neco nastavovat na telefonech.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SH_PANDA: Nejsem úplně dítě, ale vždy jsem používal android. Navíc se blbě hledá, když nevíš, po čem koukat. Pořád mi to Voskovec ty velké widgety.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DUCATIMONSTER: nz. imho tyto zkratky jsou uplne nejvic nejlepsi zpusob jak upravit telefon pro netechnickeho cloveka/dite.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SH_PANDA: Mám! Moc díky.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DUCATIMONSTER: ... > pridat na plochu
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SH_PANDA: V těch zkratkách se mi nedaří vytvořit velikost 1x1
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DUCATIMONSTER: ano, presne jak pises, musis udelat zkratku (app Shortcuts/Zkratky)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Jde nějak udělat, abych měl na ploše zkratku zavolej kontakt, která by zabírala místo jen pro 1 ikonu? Normálně to má velikost 2x2 ikony.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NATURALPLAST: FaceID je velice rychlý. Budeš chtít zkontrolovat notifikaci, zprávu, čas, whatever a telefon tě ihned pošle na home screen. To by bylo zbytečný, protože právě všechny informace na zamčeném telefonu ihned ztratíš a budeš je muset hledat.
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    NATURALPLAST: to nejde, takhle je to by design.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Ahoj, jak nastavit aby pri odemykani přes face id se mi rovnou otevřela plocha a nemusel ještě dávat swipe nahoru. Dík

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam