• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    FELCARKILLER: nebo Hey Siri, call...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    THRASHER: lol coze?
    vyvolam si hledani a kontakt, ktery chci volat pisu tam...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    LUBOSO: Zkoušel jsi to s Apple Music? Já když připojím v autě telefon kabelem jako iPod tak mi hudba z AM normálně hraje.
    LUBOSO
    LUBOSO --- ---
    ahoj, nenašiel som v historii:
    Pripojím iphone na kabel v aute aby sa mi dobijal, ale zaroven mi auto (Peugeot) rozpozná, že som pripojil iPod a začne vyhladavat subory na prehratie, ktoré tam samozrejme nemám v dnešnej Spotify dobe. A v aute už nejde odvtedy prepnúť na bluetooth, iba Ipod option. Nedá sa to nejak v iphone vypnut, že chcem aby ten kabel mal len funkciu nabijania a nie prenosu dát(myslím, že android má tuto funkciu)? Nové auto inej značky nie je riešenie :) Ďakujem za každú odpoveď
    RONDO
    RONDO --- ---
    zdá se že to nejde no
    prošel jsem všechny populární alternativní file managery, na všem mi něco vadí, nakonec je ta nativní apka to nejlepší
    tak jsem to nakonec vyřešil zmenšním písma v nastavení celýho telefonu, velmi suboptimální, ale co naplat
    Files v iOS, Finder na macu, všechno jeden velkej smutek, skoro feels like windows :(
    RONDO
    RONDO --- ---
    když přes Adobe Scan (a asi to tak bude i s jinejma apkama) ukládám soubor do Files, tak vidim krásně malym písmem názvy folderů - chtěl bych, aby se mi takhle zobrazovaly foldery i přímo ve Files
    existuje nějaká cesta jak to tomu telefonu vnutit? plus mě vyloženě irituje vidět u všeho datum poslední úpravy, k ničemu to nepotřebuju... (a jak to tak vypadá, nevidim kvůli tomu celý názvy adresářů) o_O

JYRKA
    JYRKA --- ---
    Zajimave vyuziti iphone...

:: OSEL.CZ :: - Genetický trikordér: Aplikace iGenomics je první kapesní laboratoří na čtení DNA
    https://www.osel.cz/...ky-trikorder-aplikace-igenomics-je-prvni-kapesni-laboratori-na-cteni-dna.html
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    DUCATIMONSTER: cokoli po kabelu se hrozně vleče. Má to ale i své výhody, aspoň si manželka udělala ve fotkách pořádek :-)
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    SPAULDING: itunes mi přijde strašně nepraktický program. Používám ho jen na ty nejjednodušší akce jako vlastní melodie, audioknihy atd. Myslím, že si zaplatím icloud. Jen se rozhodnu jestli 50 GB nebo 200 GB, které bych nasdílel jako rodinné sdílení.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    O_THREE: Resila jsem stejny problem (100gb fotek) a proste jinak nez pres cloud to neslo:(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    O_THREE: A neni jednodussi platit tech 25 kc za mesic? Je to pul piva :)
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    KOC256: manželka má asi 8 GB fotek v iphonu a icloud jen 5 GB, takže má evidentně zaplou tu optimalizaci. Teď jí to začíná hlásit, že bude mít plný icloud, tak jsme chtěli fotky z iphonu přesunout do počítače.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    O_THREE:
    pokud jich neni hodne tak icloud.com.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    O_THREE: iCloud by měl mít fotky v plném rozlišení.

Nejzazší možnost je poslat fotky mailem.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    omlouvám se za lama dotaz, ale jak uložil fotky z iphonu do PC? Nemám maca, jen klasický notebook s WIN10. Zkoušel jsem nejjednodušší způsob, tedy připojit telefon přes kabel k PC a přes průzkumníka souborů přehrát fotky do počítače. Kromě toho, že se mi to po chvíli seklo, to šlo hrozně pomalu.
    Teď nevím, jestli je to kabelem, který mám ten základní, co byl u iphone 11 nebo čím to je.
    Zkoušel jsem stáhnout fotky přes icloud. To funguje dobře, ale na icloudu nejsou bohužel originály fotek, ale fotky menší velikosti. Dík
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT: Ja si ho byl jen osahat. Tim ze mam 11 PRO mi prijde silenw lehky az nabiram pocit ze bude krehky. Ale z te velikosti jsem unesen :). Pokud neklesne o moc komfort uzivani.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SAKALICEK: No ale ja nechci snizit bily bod, chci automaticky jas a ten ve zkratkach bohuzel neni.

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    DARKINA: Já používám:

Zkratky zpřístupnění -> snížit bílý bod

DARKINA
    DARKINA --- ---
    Prosim jde nejak udelat zkratka na automaticky jas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam