• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SAAYURI: Zkus, jestli nepomůže reset síťových nastavení.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    KOC256: Jen na mobilnich datech, u wifi jsem to nepozorovala. Asi se nekde stavim, no. Nikde jsem nic neprenastavovala, operatora nemenila. Uvidime, diky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SAAYURI: Nejaka proxy/VPN/...? Pripadne spatne nastaveny operator?
    Dela to jen/i na wifi nebo i mobilnich datech?
    Mozna zajdi do nejakeho obchodu (iStyle, iStore, ...) a tam se ti na to podivaji online.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: Tak, jak to chceš by to sice dávalo smysl, ale Apple to tak afaik neumožňuje. Co jsem googlil, tak existujou různý workaroundy přes druhý Apple ID, které není ve family, ale má tam dítě svojí kreditku.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Uz nejakou dobu mam problem s internetem v prohlizeci, jak v Safari, tak Chrome. Proste mi to nenacte zadnou zadanou stranku. Internet v jinych aplikacich funguje, nepomuze restart telefonu, aplikace, vypnuti a zapnuti mobilnich dat, nepomohla ani reinstalace. Nekdy to jde, nekdy ne a za boha nechapu, proc a jak to vyresit. Neresil jste nekdo neco podobneho? IP7, iOS posledni verze.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mám synátora ve family sharing, má svojí kreditku, jde nějak nastavit, aby platil svojí, teoreticky mužu tu jeho přidat k sobě nastavit ji jako primární a v případě, že si něco budu kupovat já, tak si přehodím jako primární svojí (je to ale vopruz). Nevím, ale jak to pak bude s předplatnýma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    M0R: Nezkousel jsem uplne vsechny zdroje...

Ale obyc USB-C v aute funguje a nejake dalsi obyc nabijecky taky.
    M0R
    M0R --- ---
    M0R: jo a je to iPhone 5, resp. 5s
    M0R
    M0R --- ---
    KOC256: A dá se normálně nabíjet z jakýhokoliv zdroje nebo počítače, kterej má USB-C? Někdo mi říkal, že to nefunguje na 100%
    M0R
    M0R --- ---
    Ahoj, poraďte mi prosím nějakou fungující ne moc drahou rozdvojku na lightning. Chtěl bych mít možnost napájet telefon a zároveň k němu mít něco připojeno.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    WOJTISHEK: Každopádně to nic nemění na tom jejich pokrytectvi. Eco eco a nevím co. Nejhorší kvalita kabelu a ty nejvíc shit nabíječky taky nikdo nechce. Jak mám Apple rad tak tohle je hrozná sracka
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KOC256: Samsung to je to samé, stejně jako u 3.5mm jacka...

Nejdřív se smál, teď se opičí. Nové vlajkové lodě od Samsungu dorazí bez nabíječky v balení – Letem světem Applem
    https://www.letemsvetemapplem.eu/...ci-nove-vlajkove-lode-od-samsungu-dorazi-bez-nabijecky-v-baleni/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokrytcem roku se stává… Xiaomi se vysmálo Applu za chybějící nabíječku a teď ji také odstraňuje – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...hybejici-nabijecku-a-ted-ji-take-odstranuje/sc-3-a-1350216/default.aspx

Jakože dalo se to čekat... ...jako vždy...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PLAVEVA: Cena je to obvykla, to same nabizi Mibil Pohotovost treba.
    Ber to tak, ze tomu mobilu skonci podpora pristi rok a jd uz hodne vybehovy.
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Hezke svatky vespolek, tady lama.
    Coje na tomhle spatne ze je to tak levne? Resp. Koupit nebo se osklive spalim?
    Smartonix.cz - rychle, levně a spolehlivě
    http://www.smartonix.cz/ProduktDetail/4642911-apple-iphone-se-64gb/cs-CZ
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    HERKULES: Uz sem to nasel. U kazde aplikace mam vypnuty - nabizet v hledani. ‍♂️
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    HERKULES: Kdybych to nezkousel tak se neptam.
    Asi sem to nekdy nekde vypnul a nevim co. Mne to proste nejede.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FMATEJU: Není nic jednoduššího než to zkusit :) ano jde to
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    Jde ve spotlightu vyhledávat appky, který mám v telefonu?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KOC256: Taky mi to na androidu prislo jako skvela funkce s ted mi to chybi. Ale vyhledavat kontakt swipnutim dolu po homescreen to docela řeší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam