• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELPASO:
    ASAFA:
    No ja v cca 16 podchazel z domu na "prochazku". Tri hodiny venku, kde jela navigace, GPS (geocaching), sluchatka na BT, radio (data) a ted mam 19% na iP11. Takze se bojim...

ELPASO:
    W_NOICE78:
    Heh, tak za me TELE nejmene pouzivany a tak me vubec nevzrusuje, ze by mel na iP 12 mini chybet. Ja naopak 1x a 0,5 pro sirokopohledy super :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Já ip12 mini taky neodolal. Viděl jsem spoustu recenzi ohledně baterie protože v práci mám telefon v rukou dost často tak to pro me bylo celkem důležitý.
    Po měsíci užívání (i když zatím nepřišly pracovní hell dny) muzu říct ze jsem baterku čekal o moc horší. Zatím se mi take nestalo ze by se mnou den nezvládl...
    Například dnes jsem odpojil se 100% v 6.00 a teď mám 76%. Ale je pravda ze jsem řešil jenom hovory a chvíli sociální sítě.
    Jinak muj provoz obnáší telefony, maily, GPS, YouTube, různé čtení a večer mám kolem 30-40% úplně v pohodě. Nehraju hry. Měl jsem xs kde byla baterka úplně v pohodě, ale mini je uzasnej. Ani nevim ze ho mám v kapse, kolikrát si říkám kde jsem ho nechal. Obzvlášť v létě to bude k nezaplacení. Za me je to skvelej stroj a do většího už zřejmě nikdy nepůjdu.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    KOC256: No ta velikost je za mě někompromisni :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELPASO:
    Toho se bojím nejvíce. ja u iPX to měl tak tak, pak u 11 to bylo uplne v klidu, ale nejsem si jist, ze chci zase se probojovavat na dren :).
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    KOC256: Já nikdy vyloženě nesledoval. Ale imho jsem koncil s cca 40 a teď bych koncil s 10%. Ale mám po baráku různé bezdrátové nabíječky takže telefony odkládáme na nich a nejsem schopen reálné říct co by zbylo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELPASO: Taky mam 11 PRO a uvazuji o 12 mini.

S kolika % jsi bezne koncil vecer kdyz jsi rano sundal telefon z nabijecky a jak jsi na tom se stejnym scenarem nyni?

Diky...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ELPASO: Ještě dodám. Mini má v mém.okoli cca 15lidi a nikdo si vyloženě na baterku nestezuje

Všichni jsou spokojený s poměrem velikosti a vydrze
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DEIKSAC: Mám ho cca 2 měsíce. Je to nejlepší velikost od dob iph5 :) zatím se mi nestalo že by mi došla baterka úplně. Ale samozřejmě pociťují oproti iph11pro to že vydrží méně. A člověk si musí dát pozor že když např. Odpo jede pryč přes noc je potřeba mít nabito a neodjey s 30%. To jsem na 11pro vůbec neresil
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Poridili jste si nekdo 12 mini? Jake jsou zkusenosti s vydrzi?
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Presel sem na iphone a nedokazu prijit na to jak vypnout oznameni pri volani. Mam telefon na uchu, pipa mi to do ucha a nikde sem nenasel moznost to nejak omezit. Poradite pls?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    LUKACZECH: Šoupátko je vždy, když je telefon zamčený a nic se s ním neděje. Tlačítko (v nejnovějším ios nahoře) je vždy, když přijde hovor v momentě, kdy s telefonem něco děláš
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    Nejsem snad v iphonech uplnej zacatecnik, ale muzete mi prosim nekdo nejak polopaticky vysvetlit, proc nektery kontakty maj pri prichozim hovoru cervenej/zelenej cudlik a jiny maj “soupatko” ?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NOPOLICE: V tom případě je Lightroom dobrá volba. Můžeš třeba filtrovat i podle modelu foťáku, takže pokud jich máš víc, tak je možný si v tom udělat jednoduše pořádek. Umí to i face recognition a má to fajn možnosti na selektivní a non destructive editování
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    FARFELOO:
    VFISA: měl jsem právě na mysli fotky i odjinud, nejen z iphonu, ale z foťáku apod. prostě all in one řešení.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Ne, koupil jsem si to na Adobe webu a přihlašuju se přes jejich login
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: a ty provozuješ ten z Appstore přes in-app purchase?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Mají v tom velkej bordel:-D Subscription s velkým úložištěm 1TB se jmenuje “plán Lightroom” a platí to jenom na ten Lightroom, který je v appstorech (na Mac i iOS).

Pak je ještě “plán pro digitální fotografii”, který ti dává access navíc ještě k Photoshopu a “Lightroom Classic”, což je ten původní krabicový Lightroom a je ke stažení na webu Adobe a funguje jenom na desktopu. V tomhle subscription je jenom 20GB a musíš si dokoupit větší storage extra.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: Ten Lightroom přes Appstore nebo napřímo od Adobe? (Pořád mi neni jasný, jestli Appstore verze taky obsahuje úložiště.)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NOPOLICE: Kromě iCloudu si platíme ještě Lightroom. Dáváme tam fotky z digitálu a scany. Důvod je hlavně ten, že k tomu máme všichni z rodiny přístup bez extra kroku sdílení do nějakých alb.
    CESKI
    CESKI --- ---
    CROME: obchody vykupují starší kusy a dávají i vcelku pěkné slevy na kusy nové....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROME: Jestli myslíš vojety věci tak mám. Moje prioritách ale byl origi displej atd. Znám spoustu lidi co mají iPhone za par korun ale je rám vinrdana baterkách a displej. A fakt. Musím říct ze originál Vs. Fejk displej je kurva znát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam