• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HERKULES: třeba maj delerskou akci, u velkých molochů bych se nebál, při nejhorším do 14dní vrátíš bez problémů.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ELECTRICKOTA: Takže czc.cz mall.cz nebo megapixel.cz s cenou 5990 za airpody pro (proti víc než 7000 u apple) prodává fejky?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    HERKULES ELECTRICKOTA : hele Janek Rubeš kupoval fakeový AirPody z Kladna :) https://www.youtube.com/watch?v=MKCAiM2AoYA
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HERKULES: Je to jednoduchý, Apple si drží své nastavené ceny, a i největší dovozci/prodejci v CR si ji upravovat nemohou. Pokud kupuješ něco levně, vždy v tom bude nějaký háček. Jinak ne nemá a nevím co máš proti Kladnu :D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Zdravím. Dá se prosím nějak ověřit pravost výrobků apple? Nějak přímo ofiko na jejich stránkách. Pokukuju po airops pro a rozdíl mezi apple cenou a tím, co se na netu dá najít je i 2000. Ale nerad bych koupil nějaký shit z garáže u Kladna :)

Díky.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Mám hodně funny a otravnou chybu v SMS zprávách, děje se mi u zpráv od zásilkovny, DPP, Vodafonu atp. že když si otevřu poslední zprávu, mezitím si přepnu na jinou aplikaci, a poté zpátky na zprávy, změní se mi zpráva na nějakou jinou, zpravidla z května loňského roku. Dokonce to dělá tak že když jsem smazal celou konverzaci od Vodafonu, tak poté co mi přišlo nový vyúčtování tak se mi tam zobrazili i ty smazané zprávy.
    Setkal se s tím někdo? Je nějaká možnost opravy, ono bývá dost otravný když si jdfete něco vyzvednout a balík tam není protože nedojde že koukám na rok starou zprávu.
    Já tuším že by to mohlo být způsobené tím že jsem přetahoval nastavení a zprávy ze Samsungu právě loni v Květnu.

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Moje minirecenze Airpods Max

[ ZVIRATKO @ HEADPHONES - SLUCHÁTKA ]
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_PATA: "machine learning" ;-]
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak ctvrtej pokus “ignorovat” uz se chytil
    DREEK
    DREEK --- ---
    ONDRA_PATA: Zkus vypnout v Nastavení - Mapy - Zobrazit polohu auta.

Potřebuje to BT, tak to je možná důvod, proč ti to nejde odpojit a ignorovat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    bohuzel nic z toho tady nijak nepomaha.zkusim priste zase nejaky komba.kdyz na neco prijdu,podelim se.

diky za snahu
    CESKI
    CESKI --- ---
    ONDRA_PATA: Mě to v nastavení auta dá vybrat dvě možnosti. Připojit telefon a připojit jako přehrávač.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Bohuzel automaticky, jedine bys musel pokazde manualne zarizeni odebrat aby se to priste samo nepripojilo..., nebo v menu "vypnout" bt.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    a to "zobrazit oznameni" nic zajimaveho nedela?
    Nebo to "Odpojit" pak se to pripoji znovu automaticky?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: tam neni vubec moznost nastaveni pripojeneho zarizeni. nenasel jsem ani moznost vypnuti BT,protoze nejaky zakladni autoradio od renaultu (rodicu).
    chybi mi proste v mobilu neco jako wifi u ntb,kde si clovek zaskrtne “pripojovat se automaticky”.
    jeste zkusim trochu pogooglit a pockam,jestli to tu uz nekdo neresil
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    a v aute to nejak zakazat? Pouzivas to nekdy? Nejde to uplne vypnout?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: praveze ne.dal jsem ignorovat uz dvakrat a dnes rano zase automat. pripojeno
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    Když dáš Ignorovat, tak by to spojení mělo být zapomenuto a pro další by si to mělo vyžádat spárování.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kde se v nastaveni vypne automaticky pripojovani k bluetooth zarizeni? kdyz sednu do auta,automaticky se pripojim k autoradiu,coz nechci.vzdycky odpojim a priste zase

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    KOC256: Ona hlavně s tím krytem funguje taková mystická magie. Můžeš mít na telefonu kryt dva roky a nikdy ti nespadne a jednou ho sundas na 10 minut a buuummm. Každopádně to sklo přes celej displej fakt není vidět. Kryty rad nemám ale novy founy jsou dělaný do padu tak 30cm na koberec. :)

Jinak jsem tady nechtěl rozjet opaskovou válku. Já si teda o tom myslím svoje ale kazdej ať si nosí co chce jak chce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam