• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRIPLT: Nejaky link?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TOM_HOST: Pořídil jsem si špunty z paměťové pěny a jsem naprosto spokojen :)
    Jinak jsem měl naprosto stejnou zkušenost jako ty vůbec se to nedalo nosit.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pisu jak kkt sry
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: To by me teda zajimalo hodne prozenty procka jsou strasna chujovina ... a jestli je pravda ze dalsi verze bude airpods budou uz jenom ve stylu pro tak budu znacne nasran ... na normalni airpody nedam uz 3 roky dopustit ale tohle proste at delam co delam at zkousim jakekoliv spunty tak stejne to vypadava jenom se usmeju ... furt to nekde ztracim ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    statistiky? Neuveřejňují se pokud vím...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nemuzu najit ... pls help

Prodeje airpods pro vs airpods ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja mel leta relativne malou pwrbnk a byla az na tvar super. Jen jsem ji asi nekde ztratil.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HUGGI: Taky nabijes bezdratove min (musis mit vetsi baterku) protoze vetsi ztraty.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: To zase asi ano, bez kabelu to nabíjí dost pomalu.

Jinak určitě bych bral kapacitu aspoň 2x větší než má tvůj telefon.
    - většinou jsou ty kapacity přestřelený oproti realitě
    - pokud budeš tu powerbanku ždímat do nuly tak nebude nabíjet rychle a taky brzo odejde

+ pokud používáš nějaký kryt možná bych se zamyslel i nad těma kombinacema kdy je druhá baterka v krytu..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    To jsem uvažoval zda zohlednit.
    Ale když už, tak třeba s tím venku hledám kešky a to je pro mě lepší mít na kabelu, než abych musel mít obojí v ruce...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: Já reálně na powerbance nejvíc oceňuju že má rovnou bezdrátové nabíjení. i poslepu v kapse ji zapnu a jen vložím telefon k ní. Vlastně jsem poslední 2 roky nikdy nepoužil u powerbanky kabel (kterej me strašně sere:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ale, BTW když jsme u toho nabíjení...

Doporučení na powerbanku s parametry:
    - nabije minimálně 1x iPhone (nevím kolik mAh by to mělo mít)
    - out USB-A + USB-C
    - rozumný tvar, aby to šlo nosit v kapse (žádný válec, atp.)
    - pokud je nějaká top featchures co bych mohl ocenit, tak klidně nahoďte...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN:
    možná počkej ještě na ostatní. neber mě jako jediné moudro světa... :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ja třeba mobil nabíjím klidne 2x denně , ale procenta baterie se snažím drzet mezi 20 a 80. Radsi mam pomalejsi nabijecky . Mam za to , ze baterie mi tak vydrží delší dobu v dobré kondici . Samozrejme mam doma i rychlou , kdyz potřebuji nabit rychle.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    KOC256: někdy potřebuju rychle, tak já to asi koupím a budu používat podle potřeby... mám to hlavně na cesty, a líbí se mi, že je tam jak fast charging, tak normál... díky za feedback :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN:
    Určená k tomu je, ale je to aktuální marketingový hype... Tak jako dříve se řešila tloušťka a dneska po ní neštěkne pes, tak jako se dříve řešila hmotnost a dneska po ní neštěkne pes... Vždycky se potřebuješ něčím poměřovat.

Ale pokud nutně nepotřebuješ za 30 minut dobít na 50 %, tak je zbytečné to takto drtit...
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    KOC256: no já měl právě zato, že ta funkce "fast charge" je k tomu určená... a sorry, tohle není sarkasmus - fakt se v tom moc nevyznám, jsem typickej netechnickej uživatel

https://support.apple.com/en-us/HT208137
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN:
    jen BTW: rychle nabijeni huntuje baterku, takže někdy možná je lepší nabíjet pomalu...
    Mám zvyk, že nabíjím přes noc, pak mám ráno plný mobil připravený na celý den. Teda platí to, dokud si nepořídím MINI :)

S tvým UC nemám zkušenosti, vyjímečně potřebuji toho nabíjet více najednou...
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    KOC256: pardon, doplnim: ocekavam od toho rychly nabijeni, moznost pripojit vice zarizeni najednou. sluchatka a hodinky nemam, pouze mame doma 2 iphony a 2 ipady...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN:
    tak asi jde o to specifikovat proč od toho toto čekláš?

V ložnici mám bezdrátovou kde tám sluchátka, mobil i hodinky a tablet májm na druhé zásuvce, případně v pracovně nabíjím konektorem od MBP, takže toto sic vypadá pěkně, tak bych nevěděl co s tím...
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    CONNECT IT Fast Charge nabíjecí adaptér 3xUSB-A + 1xUSB-C, QC, 65W PD, bílý | Softcom Group s.r.o. i6Shop
    https://www.softcom.cz/...t-fast-charge-nabijeci-adapter-3xusb-a-1xusb-c-qc-65w-pd-bily_d248024.html

Ahoj, doporučili byste tuto nabíječku jako univerzál? Láká mě tam ta možnost výběru, a taky samozřejmě 4 sloty...

Co používáte za nabíječku vy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam