• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    Dneska ti nějak nerozumím...

Jakože se ptáš, na hodnocení poklepání vs. nutnosti tu tyčinku mačkat?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A ten cudlik? To nekomu vadi poklepani ktere funguje i v rukavicich nebo pres kapuci/cepici?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    normální mi seděly perfektně a PRO drží hůře. Nemyslím, že mám velké uši, ale musím tam mít ty největší násady a stejně to je takové divné...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TOM_HOST: chápu no.. ja mam štěstí, ze mi sedí fajn.. a zkoušel jsi i různé velikosti těch náhradních špuntu a nic jo? :/ ja v nich i běhám atd. a ani se nehnou..
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRIPLT: Nejaky link?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    SUBTITLES017: O normalnich ja vubec nevim ze je mam v uchu ... nikdy mi nevypadli (samy o sobe ... kdyz si davam cepici domu apod tak jasne) ... a ja jsem rad ze to nekomu vyhovuje ale nam co ne tak jestli nedaji na vyber ... potes koste
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TOM_HOST: já zase nedám na procka dopustit :) hlavně zvukově oproti normálním airpodum
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TOM_HOST: Pořídil jsem si špunty z paměťové pěny a jsem naprosto spokojen :)
    Jinak jsem měl naprosto stejnou zkušenost jako ty vůbec se to nedalo nosit.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pisu jak kkt sry
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: To by me teda zajimalo hodne prozenty procka jsou strasna chujovina ... a jestli je pravda ze dalsi verze bude airpods budou uz jenom ve stylu pro tak budu znacne nasran ... na normalni airpody nedam uz 3 roky dopustit ale tohle proste at delam co delam at zkousim jakekoliv spunty tak stejne to vypadava jenom se usmeju ... furt to nekde ztracim ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    statistiky? Neuveřejňují se pokud vím...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nemuzu najit ... pls help

Prodeje airpods pro vs airpods ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja mel leta relativne malou pwrbnk a byla az na tvar super. Jen jsem ji asi nekde ztratil.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HUGGI: Taky nabijes bezdratove min (musis mit vetsi baterku) protoze vetsi ztraty.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: To zase asi ano, bez kabelu to nabíjí dost pomalu.

Jinak určitě bych bral kapacitu aspoň 2x větší než má tvůj telefon.
    - většinou jsou ty kapacity přestřelený oproti realitě
    - pokud budeš tu powerbanku ždímat do nuly tak nebude nabíjet rychle a taky brzo odejde

+ pokud používáš nějaký kryt možná bych se zamyslel i nad těma kombinacema kdy je druhá baterka v krytu..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    To jsem uvažoval zda zohlednit.
    Ale když už, tak třeba s tím venku hledám kešky a to je pro mě lepší mít na kabelu, než abych musel mít obojí v ruce...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KOC256: Já reálně na powerbance nejvíc oceňuju že má rovnou bezdrátové nabíjení. i poslepu v kapse ji zapnu a jen vložím telefon k ní. Vlastně jsem poslední 2 roky nikdy nepoužil u powerbanky kabel (kterej me strašně sere:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ale, BTW když jsme u toho nabíjení...

Doporučení na powerbanku s parametry:
    - nabije minimálně 1x iPhone (nevím kolik mAh by to mělo mít)
    - out USB-A + USB-C
    - rozumný tvar, aby to šlo nosit v kapse (žádný válec, atp.)
    - pokud je nějaká top featchures co bych mohl ocenit, tak klidně nahoďte...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN:
    možná počkej ještě na ostatní. neber mě jako jediné moudro světa... :)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ja třeba mobil nabíjím klidne 2x denně , ale procenta baterie se snažím drzet mezi 20 a 80. Radsi mam pomalejsi nabijecky . Mam za to , ze baterie mi tak vydrží delší dobu v dobré kondici . Samozrejme mam doma i rychlou , kdyz potřebuji nabit rychle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam