• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC: Me TV prijde trochu jako kanon na vrabce. Jako zvladla by to jak pises, ale asi by minstacil reprak ovladatelny jen z mobilu. TV bych musel na jinem ovladaci prehazovat source atd.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Nevím jestli ti rozumím, ale mě tohle všechno dělá telka. A to mám obyč LG za pár šupů. Ovládat mobilem jde, mirror z mobilu podle appky, Youtube to má appku, stejně tak Spotify a nějakou na rádia, kde jsou snad všechny co jsem kdy hledal. Sluchátka připojit jdou. Nevím jak BT sluchátka, ty nemám/nepoužívám. Kvalitu audia asi doženeš relevantní repro soustavou, pokud ti na ní teda záleží.

Asi mi uniká to použití, proč ty fce nemá dělat PC/TV, a má to být další krabička - kvůli přenositelnosti ? Nebo někdo kouká TV/hraje na PC a někdo jinej chce poslouchat ?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: já to takhle nepoužívám, tak nevím, jak moc to žere baterku, ale podle mě to mají optimalizované hodně. Já jen jdu kolem a řeknu "Hey Siri, play some music" a začne hrát Apple Music rádio podle mého profilu.

Do Homepodu pošleš přes AirPlay cokoliv se zvukem z iPhonu, Macu, aTV...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    a předpokládám že to významně žere baterku?

nemám žádné Spotify/Music/atd. Spíše si tam pustím něco z YT. Ale nechci aby mi to kladlo nějaké klacky pod nohy. Něco jako najdu na YT a pošlu do zařízení mi stačí... nevím jak je to s rádiem. Zda to ještě nějak umí integrovat, nebo je třeba napojit na internet? Ale jak netuším (třeba ČRo).
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: protože Homepod je primárně ovladaný přes Siri a ta není česká.

Velkej má větší zvuk. Mini má nějaký nový čip, co pozná, kde jsi v bytě (asi když taháš telefon). Jinak je to stejné myslím.

Homepod neumí YT. Jedině ho do něj streamovat přes Airplay z telefonu, macu apod.

Jinak je super, ale nativně momentálně přehrává jen Apple Music. Teď snad má být podpora i pro Spotify. Všechno ostatní musíš do něj z něčeho pouštět.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    Proč se HOMEPODY neprodávají na webu apple, ale na alze jo.

HOMEPOD mini jen 2,4 GHz? Jaký je rozdílů mezi mini/normálním? Spíše v kvalitě protože funkcemi to bude asi hodně podobné...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA:
    Příkladem. Ty SONY sluchátka jsou jistě super. Parádní ANC, ale třeba mezi apple zařízeními se nepřepnou a je to pravěk... Tedy nechci narážet na tyto dětské nemoci...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA:
    nerozumim tomu, nedival jsem se nikam...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOC256: Podival ses na nabidku Ikei?
    Beze srandy.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: Já teď pokukuji po nějakém soundbaru od Sonosu, ten umí všechno co od toho chceš. Případně relativně levné řešení které splňuje téměř všechno je homepod mini. Mezi těmito řešeními se teď rouhoduju….
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    já čistou snad dělal jednou ale tenkrát to stejně nepomohlo (chyba byla jinde)... Ono stačí smazat a obnovit ze zálohy co mám zkušenost...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Asi nahodim cistou instalaci... na mac to taky ted planuju, tak pri jednom :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    u mě nic takového...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nemate nekdo posledni dobou problem s tim, ze padaji hovory? Nekdo vola.. hovor prijmu a napise to, ze hovor selhal.
    Jako bonus se ten hovor nezobrazi v zmeskanych ani prijatych, takze bez sance zavolat zpatky...
    A do tretice jako bonus mi ted nedavno hodinky ukazali ze mi vola kamarad, tak mu volam hned zpatky a on, ze vubec nevolal, tak nechapu co se to deje :x
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Uvažuji, že bych si domů pořídil nějaký "audiosystém". Požadavky:
    - čekám od toho schopnost přehrávat podkresovou muziku, případně rádio v rámci obýváku (jedné místnosti)
    - aby to zvládalo YT (ovládat z mobilu OK, ale ať nemizí baterka před očima)
    - aby to šlo ovládat mobilem (iPhone), tabletem, případně počítačem (PC, MAC) (asi nejmenší priorita)
    - pokud by to fungovalo i jako volitelná "bednička" pro PC, tak bych se nezlobil
    - bonus, kdyby to uměla využít televize (asi ne ta moje aktuální 10y stará), případně Apple TV
    - nemusí to být nějaké= 7+2 a podobně. Opravdu jde spíše o takový ten podkres...

Nějaká zkušenost? Nemám vůbec potuchy co je možné. Aktuálně mám jen sluchátka (AirPod PRO, Sennheiserry PC 310 G4ME s mic u kompu, nějaké SONY ANC - asi první generace).
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    BEEBLEBROX: Super, dik. A dik za vysvětlení
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    NATURALPLAST: U telefonů s touch ID dvakrát poklepeš na home button k aktivaci
    U telefonů s face ID dvakrát poklepeš na side button k aktivaci
    U obou se NFC aktivuje automaticky přiložením k aktivní mu terminálu (platební jsou vždycky aktivní, u bankomatů mě to párkrát vypeklo a musel jsem mít ručně aktivovanej k placení)
    Dokonce je v aktuálním ios možnost přidat si Wallet do ovládacího centra jako ovládací prvek a pak jen swajpneš na zamčený obrazovce nahoru a klikneš na wallet
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    BEEBLEBROX: Jenom teda přiloží k čtečce karet to vyvolá Apple Pay a pak ďas místo prstu kód?

A když platím já na xs tak vždycky dvakrát zmacknu pravé tlačítko a to vyvolá Apple Pay. Jestli ti správně chápu tak stačí jenom přiložit k ctecce a NFC si to vyvolá samo?
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    NATURALPLAST: Jasně

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam