• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Uvažuji, že bych si domů pořídil nějaký "audiosystém". Požadavky:
    - čekám od toho schopnost přehrávat podkresovou muziku, případně rádio v rámci obýváku (jedné místnosti)
    - aby to zvládalo YT (ovládat z mobilu OK, ale ať nemizí baterka před očima)
    - aby to šlo ovládat mobilem (iPhone), tabletem, případně počítačem (PC, MAC) (asi nejmenší priorita)
    - pokud by to fungovalo i jako volitelná "bednička" pro PC, tak bych se nezlobil
    - bonus, kdyby to uměla využít televize (asi ne ta moje aktuální 10y stará), případně Apple TV
    - nemusí to být nějaké= 7+2 a podobně. Opravdu jde spíše o takový ten podkres...

Nějaká zkušenost? Nemám vůbec potuchy co je možné. Aktuálně mám jen sluchátka (AirPod PRO, Sennheiserry PC 310 G4ME s mic u kompu, nějaké SONY ANC - asi první generace).
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    BEEBLEBROX: Super, dik. A dik za vysvětlení
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    NATURALPLAST: U telefonů s touch ID dvakrát poklepeš na home button k aktivaci
    U telefonů s face ID dvakrát poklepeš na side button k aktivaci
    U obou se NFC aktivuje automaticky přiložením k aktivní mu terminálu (platební jsou vždycky aktivní, u bankomatů mě to párkrát vypeklo a musel jsem mít ručně aktivovanej k placení)
    Dokonce je v aktuálním ios možnost přidat si Wallet do ovládacího centra jako ovládací prvek a pak jen swajpneš na zamčený obrazovce nahoru a klikneš na wallet
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    BEEBLEBROX: Jenom teda přiloží k čtečce karet to vyvolá Apple Pay a pak ďas místo prstu kód?

A když platím já na xs tak vždycky dvakrát zmacknu pravé tlačítko a to vyvolá Apple Pay. Jestli ti správně chápu tak stačí jenom přiložit k ctecce a NFC si to vyvolá samo?
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    NATURALPLAST: Jasně

NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Když ženě nefunguje Touch ID tlačítko a má vyrttualni na displeji, jde nějak zaplatit Apple Pay v krámě?
    CROME
    CROME --- ---
    DUCATIMONSTER: Pokud se nechces matlat s Itunes je vcelku super tenhle sw, ae neni free

WALTR 2: Transfer Files to iPhone, iPad & iPod From Mac or PC | Softorino Site
    https://softorino.com/waltr/
    CROME
    CROME --- ---
    DEIKSAC: Musis mit v poradki id tagy, lze upravit primo v itunes
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DUCATIMONSTER: Pres itunes kabelem, navodu je na netu spousta. Za me se to teda chova ponekud debilne, pac to treba neslouci pisnicky z alba a kazdou skladbu interpretuje jako samostatný album
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Mohu nejak do iphone 12 nahrát z Windows 60gb mp3 ? Myslel jsem , ze mi bude Spotify stacit , ale chtěl bych i svoje mp3.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Mam nejakou moznost, jsk z telefonu nejsk sdilet soubory (jmenovite mp3, ktere jsem nahral pres itunes)? V aplikaci Soubory neexistuji, defaultni prehravac sdileni nenabizi.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    To taky moc nechapu, proc se z poklepani preslo na mackani... hodnotim to jako krok zpatky :)

Kazdopadne co jsem si koupil ty spunty z pametove peny, tak jsem spokojeny... vyzkousel jsem z pametove peny uz i jine, ktere se davaly pod ten silikon, ale stale mi to vypadavalo.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TOM_HOST: Comply Foam Apple AirPods Pro 2.0 Earbud Tips. Comfortable. Clicks On. Stays Put. Noise Canceling. Fits in Charging Case (Assorted Sizes S/M/L, 3 Pairs) https://www.amazon.com/...NKN2/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_RC3N7WJWJ2E1D67NJN51?_encoding=UTF8&psc=1
    CROSS
    CROSS --- ---
    No tak já si připadám míň blbě, když vypínám Pro v momentě, kdy na mě někdo začne mluvit, než když moje první reakce je poklepat si významně na hlavu. ;-]

Jinak asi mám úplně průměrný uši, ve kterých sedí běžný i Pro airpods. Používám oboje podle situace.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    ty tycinky jsou mensi, mozna to tam nejak uz nevleze nebo nevim no...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: ja to nehodnotim ... me to prijde divne ze kdyz to funguje tak na PRO verzi to uplne zrusi a daji tam fyzicky cudlik ktery musis mackat takze dva prsty presne na jedno misto ... co divne ... na picu to je ! :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    Dneska ti nějak nerozumím...

Jakože se ptáš, na hodnocení poklepání vs. nutnosti tu tyčinku mačkat?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A ten cudlik? To nekomu vadi poklepani ktere funguje i v rukavicich nebo pres kapuci/cepici?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    normální mi seděly perfektně a PRO drží hůře. Nemyslím, že mám velké uši, ale musím tam mít ty největší násady a stejně to je takové divné...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TOM_HOST: chápu no.. ja mam štěstí, ze mi sedí fajn.. a zkoušel jsi i různé velikosti těch náhradních špuntu a nic jo? :/ ja v nich i běhám atd. a ani se nehnou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam