• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: A dělal jsi novy Apple účet , nebo používáš nějaký , co jsi s tim dostal ?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Už z auditka Čechy kuriózní jsem měl bejt připravenej na to, jakej jsi kretén, ale překonáváš se.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: Dělám si legraci ty chytráku. Vrtas se tu ve starým krámu a pak se divis.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ani na netu se mi nedaří dohledat, že by takový problém někdo řešil. Ale možná jen se mi nedaří dobře položit dotaz...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Fakt mi o 4 koruny nejde ty chytráku, spíš o princip, že k něčemu takovýmu vůbec došlo.
    JYRKA: Zkoušel jsem kliknout v mailu na reklamaci, ale tam mi to po přihlášení na apple.com píše, že k žádný platbě nedošlo a že jediná stáhnutá aplikace je ten youtube. V bankovnictví jí ale vidim :D
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    GEKONZPRAHY: A máš tam čistý iOS nebo tam máš jailbreak? Ten Youtube byl oficiální aplikace od Google? Appky nestojí 2,39 Kč.

Klikni na "Report a problem" a tu appku a in-app purchase vrať.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEKONZPRAHY:
    Ono to není o ochotě jablíčkářů, ale o tom, že popisuješ věci, které se nikomu jinému nedějí...

Ještě mě napadá, zda to není nějaký dříve existující nakopnutý profil, kde třeba byly nějaké subscriptions. Ale i tak ta cena nedává smysl...

Co nabízel JYRKA, tak nabízím za Ostravsko...

Ale obecně si dej s někým v okolí "rande" kdo má iPhone a jistě tě rád v rychlosti zaučí...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    GEKONZPRAHY: mně by zajímalo, jak máš nastavený profil a jak jsi toho dosáhnul.
    V Apple není možné nakoupit cokoliv levněji než za 0.99 €. I kdybych se fakt snažil, tak nedosáhnu toho, co jsi ukázal. :)
    Jestli žiješ někde v okolí Brandýsa, Neratovic nebo na severu Prahy, tak se s Tebou rád potkám a ukážu. Navíc mě žene zvědavost.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: Napis na podporu a reklamuj platbu. Co jineho a tím? Mozna bych ti jeste mohl ty 4kc poslat.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    KOLCON: Rozhodně to bude nejlepší, když vidim ochotu jablíčkářů pomoci, tak mi nic jinýho nezbyde ;)
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    Nejdou mi odesilat fotky primo do whatsapu, vubec mi to moznost tyhle apky ve sdileni souboru nenabizi. Tusite kde je zakopanej pes?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    GEKONZPRAHY: Gekonezprahe, tvůj iphone je zjevně prokletý. Doporucuju to vyvést na venkov, třeba do Průhonic, telefon probodnout dřevěným klackem a zahrabat 6 stop do země!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Tak jsem si z app store stáhl přesně jednu applikaci, a to youtube. Teď mi přišel mailem tenhle invoice. Co to má znamenat? :)

DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Potreboval bych nakej gadget na cesty, kde sebou nemam maca ani solidni pripojeni k interneti, abych si mohl zalohovat fotky z fotaku (fuji) na externi ssd disk. Predstavuju si to jako nakej usb hub k iphonu, do kteryho strcim SD kartu a usb disk a pak data prekopcim z jednoho do druheho. Nemeli byste tip na neco takovejo?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    CAMELLA: Už vyřešeno, viz níže.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GEKONZPRAHY: a není ten mobil propojený do rodinného sdílení?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: A S7 snad na základní naučení práce s Androidem nepostačuje?
    JYRKA: Dokonce to ani jinak zadat nejde, pokud to neni přesně v tom formátu co píšeš, tak je to políčko zašedlý.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    GEKONZPRAHY: Já to četl , ale je to jako se vrtat v S7.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Upřímně, SE jsem nedávno aktivoval pro dceru a bez problémů. Ten datum narození: zkusil jsi ho zadat ve formátu DD/MM/YYYY? U iTunes Producer to mají takhle zvoraný, třba to zabere tady
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Proč seš línej si přečíst co jsem psal o pár příspěvků dřív?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    GEKONZPRAHY: Omlouvám se, popletl jsem si to s kolegou, který psal o 4s.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam