• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    PSYKUK: Já jsem ještě před doručením dvanáctky koupil na ebay tenhle za 60 korun víceméně ze srandy, hlavně ať nějakej mám hned od začátku a nakonec vypadá nad očekávání dobře, barva pink/green skvěle sedí k modrý 12 Pro, takže jsem pak ani jinej neshánel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO:
    Ten obal mi neprijde nijak vyjimecny az na tu cenu... A za me nevyhoda je, ze nema rovne zada. To je jeden z duvodu proc si obal kupuji...

Jinak objednavam z aliku a tech obalu si klidne koupim vice dle chuti...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    PUEBLO: Fer, diky za oba tipy ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PSYKUK: Už několik jablek jsem oblékl do krytu od Spigen a rovněž i poslední 12 a opět MAX spokojenost. Mám tento

iPhone 12 Case / iPhone 12 Pro Case Liquid Air– Spigen Inc
    https://www.spigen.com/products/iphone-12-iphone-12-pro-case-liquid-air

Ad cena - mrkni na mp.cz za kolik prodávají použité a dej nějakou slevu :-)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, mam dva lama dotazy ;)
    Doporucite nejaky (z vasi zkusenosti) co nejjednodussi obal na dvanactku?

A za kolik se ted da prodat XR 64GB v super stavu?

Predem diky
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MADBANANA: Ta aplikace Move prenese i SMS, to muze byt pro nekoho fajn.
    Jinak s tebou souhlasim- jestli je to Xiaomi, tak ma vse na google. A apple se umi napojit na kontakty atd na google taky.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    RMUTT: Konkrétně s Move to iOS zkušenost nemám, ale jak se tak znám, asi bych to brzo vzdal, iPhone bych nastavil jako nové zařízení, a data jako kontakty, fotky, soubory atd. bych přenesl přes cloud, ať už google kontakty, drive, dropbox, ... zkrátka cestou nejmenšího odporu.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Ahoj, mám dotaz na PŘECHOD Z XIAOMI NA iPHONE.
    Přítelkyně si stáhla tu appku Move to iOS. Nastartovala oba telefony a dostala se až do bodu, kdy iPhone vygeneruje číselný kód, který se má zadat do Android telefonu. Ale na tom Androidu nejde zadat nikdy poslední číslice. Místo toho nahodí hlášku "Zakázat nebo povolit wifi" a pak se proces vrátil na začátek a dostalo se to do smyčky, kdy už Android nedovolil nic.
    Nevíte prosím někdo co s tím?
    Moc děkuju :)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    TRIPLT: Diky, to je ono
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    VASALOPETE: Tak ten druhej dotaz je tak ze ta apka je vazana na apple id ktere ji stahlo takze stacilo smazat a stahnout pod novym apple id.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    VASALOPETE: Ahoj, prvni cast - nastaveni / mobilni data / na ostatnich zarizenich a tady si nastav co potrebujes :)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Ahoj 2 dotazy. Ipad se mi rozezni kdyz sem pobliz a vola mi nekdo. Nenasel sem intuitivne kde vypnout tohle propojeni. Kde to prosim vypnout?
    A ta druha. Na novym ipadu sem se prihlasil stahnul potrebny apky, odhlasil sem se a predal kolegovi k pouzivani. On se prihlasi svym apple id, vleze do appstoru a pro aktualizaci to po nem chce heslo k mimu apple id. Ze sveho apple id jsem ten tablet ted jeste odstranil, byl tam veden i kdyz sem v nem byl odhlasen. Jak se z toho tabletu dostanu, aby ho mohl kolega pouzivat jen pod svym apple id?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    JYRKA: V druhotné platební ignorovaci neschopnosti se nachází dlužník diskuter, který není schopen hradit své závazky plne ignorovat TRASHERA z důvodu neuhrazených pohledávek od odběratelů neschopnosti ignorovat ho ostatnimi diskuteri. (asi to mam blbo nastavene, nebo fakt nevim)
    BOXY
    BOXY --- ---
    JYRKA: Přesně, tohle jsem zapomněl připsat. "Ignore" konzistenci auditka rozhodně nepřispívá, v tomhle je ban sice "force", ale efektivní řešení...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOXY: hlavne jsem ho dal ignorovat a vyskakuji mi porad odpovedi na nej. To je dost na prd :)
    BOXY
    BOXY --- ---
    THRASHER: Argument "existuje ignore" je sice validní, ale spíše v situaci, kdy jde o řekněme něco jako one-to-one, antipatii. Myslím si, že tohle není ten případ, a návrh
    SUBTITLES017: má i mou podporu.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    THRASHER: Mluvis jak muj byvaly kolega. Honzo, nejsi to ty? :D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    můžete toho dementa pls někdo zabanovat?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    Tu ale nejde o DOTAZ. Tu je vůbec o MOŽNOST. Už tím je ten systém nedůvěryhodný.
    WAKI
    WAKI --- ---
    KALHOTKA: Tak pokud neřešíš data máš neomezený, tak asi nemusí. Pokud nemáš v nastavení zaškrtlé nahráváni jen přes wifi. A nebo taky chvilku trvá, než se soubor objeví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam