• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    NATURALPLAST: I to je, do jisté míry, velká deviza Applu
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Stejně je to super. iPhone 6s uveden v září 2015 a po 6 letech furt pouzitelnej a funkční telefon s aktualizacema. Škoda ze nemaj podobnej přístup i jiní výrobci, třeba ruznejch TV os atd. Mám tady třeba TV co stala před třeba rokama 50k a co se tyče OS a apps úplně nepoužitelný dneska.
    WAKI
    WAKI --- ---
    TANGERINE: Nevím, jestli nepřekvapí, ale někde jsem pročítal, že pro staré se už by IOS15 neměl být vydán. Takže ta první verze je správně, co jsi psal/a.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TANGERINE: I tenhle stary zatim muzes zupdatovat na nejnovejsi iOS. Problem s mistem pro stazeni a instalaci vyresis tak, ze pripojis telefon k itunes a udelaa update iOS pres nej. Telefon se ti cely zazalohuje, vymaze udela update a pak zas nataha data zpet ze zalohy. Presne takhle se mi to povedlo udelat na mem byvalem 16GB 6S (coz je stejny hw jako prvni SE).

To jenom kdyby jsi ted mela problem, ze nemas aktualni iOS :)
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    WAKI: Díky, já právě nevěděla, jestli to je tak, že ten nový software už pro staré verze vůbec nevydají, nebo bude problém v tom, že aktualizaci sice budu moct stáhnout, ale telefon už ji výkonově neutáhne.

Asi je to teda jasný :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Nehledě na to, že banky jsou první, které ukončují podporu svých app u již nepodporovanych telefonů. A pak by tvůj smysl přechodu ztratil smysl :)))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TANGERINE: Koupil bych nový se a máš klid. A i jistotu podpory, myslím, že na víc než tady zmíněné 4 roky
    WAKI
    WAKI --- ---
    TANGERINE: Kdyz ted koupis nove se, tak mas vyreseny problem s aktualizaci jako majitele 11 pocitam tak 4 roky. Coz je docela v poho, kdyz vyzadujes aspon 2-3 roky. Navic at koupis jakkekoliv stare se i s tou nejvetsi pameti, podpora tohoto modelu uz jen od strany applu skoncila. Takze tento, popripade pristi rok budes resit ten samy problem.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    TANGERINE: ja bych si na tvem miste koupil novej SE
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Ahoj, mám asi trochu stupidní dotaz, ale potřebuju poradit :)
    Budu muset brzo upgradovat - mám teď starý SE, u kterýho nemůžu aktualizovat software, protože nemám dost místa (musela bych smazat úplně všechno a telefon by pak byl nepoužitelnej, mám tu nejmenší paměť). Do teď jsem s tím fungovala, protože od toho telefonu nic moc nevyžaduju, ale v dubnu mi vypnou potvrzování on-line plateb přes sms, takže budu potřebovat internetový bankovnictví v aplikaci.
    Chci znovu SE, ale přemýšlím, jestli je nutný investovat do toho novýho z 2020, anebo to můžu obejít a koupit znovu to starý z druhý ruky s největší pamětí. Je to blbej nápad? Může se nějak brzo stát, že by to starý SE nešlo aktualizovat a postupně bych měla stejnej problém? Chtěla bych pak mít zas aspoň 2-3 roky klid, tak nevím, jestli není nutný se teď holt plácnout přes kapsu a koupit radši ten novej model. Díky :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Nepoužíváte náhodou někdo Brave? Pokud ano, kolik vám cca žere baterku? Nějak se mi polední dobou zhoršil na cca 1% / 3-4min browsení..
    Pár verzí zpátky si tak vybavuju že to byla cca 2-3x větší výdrž. Je ale fakt že teď mívám taky otevřeno tak možná 2x tolik tabů co dřív, což možná nějaký vliv mít bude..
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Proti gustu žádný žádný :-)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    PSYKUK: Já jsem ještě před doručením dvanáctky koupil na ebay tenhle za 60 korun víceméně ze srandy, hlavně ať nějakej mám hned od začátku a nakonec vypadá nad očekávání dobře, barva pink/green skvěle sedí k modrý 12 Pro, takže jsem pak ani jinej neshánel.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO:
    Ten obal mi neprijde nijak vyjimecny az na tu cenu... A za me nevyhoda je, ze nema rovne zada. To je jeden z duvodu proc si obal kupuji...

Jinak objednavam z aliku a tech obalu si klidne koupim vice dle chuti...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    PUEBLO: Fer, diky za oba tipy ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PSYKUK: Už několik jablek jsem oblékl do krytu od Spigen a rovněž i poslední 12 a opět MAX spokojenost. Mám tento

iPhone 12 Case / iPhone 12 Pro Case Liquid Air– Spigen Inc
    https://www.spigen.com/products/iphone-12-iphone-12-pro-case-liquid-air

Ad cena - mrkni na mp.cz za kolik prodávají použité a dej nějakou slevu :-)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, mam dva lama dotazy ;)
    Doporucite nejaky (z vasi zkusenosti) co nejjednodussi obal na dvanactku?

A za kolik se ted da prodat XR 64GB v super stavu?

Predem diky
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MADBANANA: Ta aplikace Move prenese i SMS, to muze byt pro nekoho fajn.
    Jinak s tebou souhlasim- jestli je to Xiaomi, tak ma vse na google. A apple se umi napojit na kontakty atd na google taky.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    RMUTT: Konkrétně s Move to iOS zkušenost nemám, ale jak se tak znám, asi bych to brzo vzdal, iPhone bych nastavil jako nové zařízení, a data jako kontakty, fotky, soubory atd. bych přenesl přes cloud, ať už google kontakty, drive, dropbox, ... zkrátka cestou nejmenšího odporu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam