• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    KOC256: v settings je primo volba “Do not disturb” rekl bych, ze to je presne co potrebujes
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dají se nějak globálně vypnout oznámení? Třeba z důvodu prezentace nechci aby mi tam cokoliv vyskakovalo.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj. Mám dotaz ohledně torrent klienta pro iOS 14.1+ iphone. Používáte Bitport.io? Je i jiná alternativa? Díky.
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: OK, tak vyřešeno. Naštěstí mi telefon připoměl poslední aktualizaci systému, kterou jsem ještě neudělal. (já vím:) Což mi umožnilo odemknout obrazovku bez číselnym zámkem nemísto otisku, a jestě navíc mi to hodilo rovnou do nastavení. Protože jinak jsem absolutně nevěděl jak schodit běžící app bez home buttonu, když se mi podeřilo telefon odemknout např přez příchozí sms.
    A teda von je tak chytrej, že než jsem to posléze v tom nastavení dokázal dohledat, tak mi sám navrhnu že je home button pravděpodobně nefunkční, a tedy mi sám od sebe zprostředkoval ten SW button. Inu, je to přecejen docela chytrej telefon... :)
    VACA
    VACA --- ---
    prisim pekne na iphonu jeste s homebuttonem, kdyz ten mi odesel. Je ted nejakej zpusob jak to obejit abych se do toho telefonu dostal a nastavil si prozatim ten SW homebutton?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    NATURALPLAST: videa co mám v telefonu mají dohromady as 6 minut. nicméně jsem to teď promazal a už to funguje. moc to nechápu, protože místo tam bylo.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NOPOLICE: A nemáš tam nějaký velký video nebo něco v telefonu?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    SUBTITLES017: to by se ale taky počítalo do zaplněné kapacity, ne?
    kažodpádně jak na telefonu, tak i na cloudu je v nedávno smazané cca 80 položek, většinou fotky, tak si myslím, že to tím nebude
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NOPOLICE: fotky v "nedávno smazané"?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Iphone mi ukazuje, že mám zaplněný icloud a už se tedy nezálohuje. Myslel jsem, že to je nějakou duplicitou dat, protože jsem přecházel ze starého na nový a v jednu chvíli jsem měl přihlášený 2 telefony.
    Ale i po odhlášení starého se situace nezměnila, nevíte někdo co s tím? Na icloudu mám zaplněno 2,8 GB z 5GB, ip12 mini, ios 14.4.

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    XEHUTL: Jj doma a je fakt ze mam pristuocna wifi sousedky pod nama. Ale deje se mi to aj v praci a tam je jen jedna wifi a siroko daleko nikdo
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GUMIDEK30: A kde v tu chvíli jsi? Předpokládám že doma? A kolik ti v okolí svítí ještě cizích wifin tušíš? Často bývá na vině zarušení, jak se navzájem perou o stejné pásmo, typicky na sídlištích..
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Ahoj mam dotaz. Kdykoli sem na wifi tak se mi net hrozne seka a dlouho se to nacita. Prepnu na data a vse frci. Ale u wifi mi to dela tohle docela casto. Stale tam beha tady to kolecko vedle signalu wifi viz foto. Pak se to rozjede ale pak treba zapnu ig a zase se to toci pise to bez internetu a ze kanal nelze altualizovat. Jinak mi wifi frci v pohode na vsem. Nestava se mi to jen doma ale i na dalsich wifi.
    Poradi nekdo ?

EFESH
    EFESH --- ---
    jj, myslim tu - no 11 dni, to neni prece zas tak strasne dlouho :D

u me teda to je jak kdyby framerate UI spadla na polovinu, skoro porad, a taky se vcelku zahriva prijde mi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Co je mysleno posledni aktualizaci? 14.4.1 je tu uz strasne dlouho. Ale pri swipovani mezi obrazovkama jsem mel taky trochu pocit ze to dela slideshow.
    EFESH
    EFESH --- ---
    zaijmavy, online sem neco nasel, ale moc toho neni...
    asi hodne nespecificky bug :/
    DUKED
    DUKED --- ---
    EFESH: Zadny problem, 8
    WAKI
    WAKI --- ---
    EFESH: Vubec 11 pro
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    EFESH: Ne. Máme 11pro a 12pro.
    JYRKA
    JYRKA --- ---