• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    Vidis. A ja zrovna ten “dlouhy” pouzil jen parkrat. Ale sirokac na krajinky, pripadne kreativni fotka ve meste pouzivam casto.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KASUMI: Ja si poridil obyc 12 a jestli me na tom neco vadi, tak mizivy vyuziti sirokouhly kamery. Jako na dotku v aute dobry, ale vic bych vyuzil to delsi sklo z pro. Skoda, ze neni moznost volby kamer v modulu
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DAWIDOS: Obavam se, ze to nema reseni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Blika nejak ta predni dioda? Jinak ja mam k tomu original.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: kdyz vezmu adapter od ipadu a pripojim k bezdratove nabijecce, tak funguje.. kdyz pripojim mnou koupeny adapter a propojim s ipadem, tak se ipad normalne nabiji.. ale kombinace mnou koupeneho kabelu a bezdratove nabijecky nefacha.. fakt by me zajimalo proc..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: ty jo.. je možné, že 18w adapter a 15w nabijecka spolu nebudou fungovat? myslel jsem, že by to fungovat mělo, ale nějak to nenabíjí..

vzal jsem tenhle adapter:
    https://www.alza.cz/...AFEiwAX8YJgQhZ8xsqR6Xd7nKyXxanrNHsn3FIG1Xb6WlxFl07PhdWg4FUn0uOZhoCm70QAvD_BwE

a tuhle nabijecku:
    Adam Elements Omnia M2 2v1 s MagSafe černá - Nabíjecí stojánek | Alza.cz
    https://www.alza.cz/adam-elements-omnia-m2-2v1-s-magsafe-cerna-d6315348.htm

ale nabíjecka se vubec nechytne...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VENIKA: :) já jsem tady psala, že bych šla asi do 11 pro, protože ta kamera je fakt skvělá. Oproti 12 pro si myslím, že tam není žádný zásadní rozdíl, leda bys byla velký fanda selfie. Překvapilo mě ale, že rozdíl v ceně nových zařízení je jenom 5000. To jsem sem poslala. Pak jsem se ale podivala na technické parametry dvanáctky a na její cenu a došlo mi, že to 11 pro je asi vlastně pořád ještě moc drahý. Takže ta dvanáctka bude asi lepší volba, ten foťák není asi o moc horší
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    tak zaloha se samozejme vyresila pres noc. Uz jsem videla tunu recenzi a zatim se klonim k 12, tohle srovnani mi prijde dobry https://www.youtube.com/watch?v=L3SflBuI8Rk.
    V noci evidentne psala neco KASUMI: , ale stihla jsem jenom nahled, ze by brala 11pro, zprava uz tu neni :).
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jojo.. hlavne tech usb-c.. kurva, takze zitra jeste jednou do alzy
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    podarilo se mi dneska na xs rozbit displej tak, ze pulka dotykove vrstvy nefunguje. Jeste to chvili nejak fungovalo pres face ID, ted uz to chce kod a ten nezadam. Na icloud vidim, ze posledni zaloha byla v noci, to je docela ok, ale radsi bych aktualni. Da se zaloha nejak vyzadat, aniz bych musela do telefonu?

a pak zasadni otazka, co si poridit misto toho? (skoro 9k za opravu displeje.. meh). Nechci SE, nechci mini, max. Zatim jsem u dilema 11 pro vs 12, 12 pro je pro me asi zbytecna. Fotim hodne a rada, ale vubec se v tom nevyznam :), jinak klasickej uzivatel.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Bud blbe hledam, nebo nevim, ale - chtel bych svoje starsi dratova iphone sluchatka s lighting koncovkou pouzivat s notebookem HP pres redukci na jack 3,5mm. Jenze at hledam jak hledam, tak redukce jack > lighting se da sehnat v pohode, opacnou variantu nemuzu najit. Neresil nekdo?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    MADBANANA: to už jsem zkoušel a bez valného úspěchu. špína je asi zažraná, takže poptávka na servis trvá.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: tak jsem ji vzal..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    THRASHER:
    posouvátko na boku neřeší vyskakování bublin s notifikacemi.

Kabel je pravěk, právě ze zmíněných důvodů...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    jen kabel. cihliček máme přece všichni dost ;-)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    DUCATIMONSTER: Používám to tak roky a je to pro mě killer feature.
    U postele mám normální nabíječku z IKEY a funguje parádně. Svítí jen prvních pár vteřin (asi aby potvrdila funkčnost po přiložení) a pak zhasne.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Vážně vám to přijde lepší nez nabíjení kabelem ? 7 let zpátky jsem to zkoušel s nexusem 5 a nijak dobry mi to nepřišlo. Dáš to nabíjet a najednou se potrebujes na něco podívat , sundas to a mrknes pak vrátíš na nabíječku a tohle se může několikrát opakovat . To prece musí delat spatne baterce , ne ?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jo, koukal jsem jeste na tu, kterou jsi posilal a libi se mi moznost nabijet i airpody.. byla v baleni i "cihlicka" do zasuvky, nebo je tam jenom kabel a se musi koupit zvlast?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    občas se mi stává, že telefon blbě položím a ráno je vybitý. Takže kdyby šlo o prosté nabíjení u postele, koupil bych si tu standardní MS nabíječku za litr od Apple. Ale pravdou je, že nějaký sofistikovaný stojánek s více funkcemi je fajn.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: potřebuju tu tam položit a ráno si vzít nabitý telefon (náklon a magsafe asi úplně nevyužiju, resp asi jsou to vyhozeny peníze..) nebo jaka je ještě další výhoda magsafe?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MERTLAS: Tak mi funguje. Obcas blika, ze se nejak sekla (pri divicejsim sundavani a davani z5), ale jinak funguje. Ten naklon je docela maly, ale obecne ten default uhel je prijemny. Nebo jen vyvyjim malou silu abych to nejak poradne ohybal. Nabijeni sluchatek mi prijde trochu pomale a prijde mi ze to vice topi nez nabiji, a tak kdyz je moznost, tak radeji napichnu na kabel.

Mam ji k pracovnimu stolu, takze hodinky tam nepotrebuji. Na hodinky mam tripple charger u postele. Ale tam mam jen pokladaci nabijecku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam