• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    To mas vlastne pravdu uznavam...
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: S tim seznamem poslednich volanych zas prr, jednak to nepokreje neulozrny kontakty, druhak pristup pres historii hovoru muze byt v leckterych pripadech rychlejsi
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Jasne, dik., to asi lze
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Neni treba hledat zadne dalsi kontakty, seznam poslednich volanych cisel ani nic jineho - PRAVEK
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    1. stahnes
    2. pises a je ti jedno co tam zustalo z minula

Vzdycky stzejne.

Naopak, pokud bys NAHODOU chtel volat tomu samemu, tak usetris jeden krok :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: A tam to zustane vezet jak dlouho? Vyhledavaci retezec tam strasi po provedeni akce, takze v tom neshledavam moc upgrade
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    nepouzivej sezam kontaktu :), ale spotlight.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Apropos dava smysl psat apple s navrhama na vylepseni? Reagujou na to nebo na to kaslou? Jmenovite treba kdyz hledam v seznamu kontaktu, najdu co potrebuju/zavolam/poslu zpravu; pak treba za dve hodiny chci mluvit s nekym jinym, ale musim minimalne dvakrat klepnout, abych moh hledat dalsi polozku.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KASUMI: Jj, nakonec jsem vzala tu 12. Jako je nunu, foceni jsem zatim vyzkousela jenom zbezne, ve tme samozrejme mnohem lepsi.
    Ale trochu me mrzi, ze uz tam vlastne neni zadnej wow efekt, telefon za 26k a reknes si, ze dobry :)).
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: No jasny, ale ten dlouhej by treba na portrety byl akorat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC: Lidi nefotim no :-). Alespon ne sirokacem.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Na krajiny jeste, ale lidi z toho lezou deformovany
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    Vidis. A ja zrovna ten “dlouhy” pouzil jen parkrat. Ale sirokac na krajinky, pripadne kreativni fotka ve meste pouzivam casto.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: hele neblikala vůbec.. ALE, po odpojení toho ipad adaptéru jsem tam zkusil zapojit znovu ten, který jsem koupil a a normálně to zaclo fungovat... nechápu nic
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KASUMI: Ja si poridil obyc 12 a jestli me na tom neco vadi, tak mizivy vyuziti sirokouhly kamery. Jako na dotku v aute dobry, ale vic bych vyuzil to delsi sklo z pro. Skoda, ze neni moznost volby kamer v modulu
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DAWIDOS: Obavam se, ze to nema reseni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Blika nejak ta predni dioda? Jinak ja mam k tomu original.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: kdyz vezmu adapter od ipadu a pripojim k bezdratove nabijecce, tak funguje.. kdyz pripojim mnou koupeny adapter a propojim s ipadem, tak se ipad normalne nabiji.. ale kombinace mnou koupeneho kabelu a bezdratove nabijecky nefacha.. fakt by me zajimalo proc..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: ty jo.. je možné, že 18w adapter a 15w nabijecka spolu nebudou fungovat? myslel jsem, že by to fungovat mělo, ale nějak to nenabíjí..

vzal jsem tenhle adapter:
    https://www.alza.cz/...AFEiwAX8YJgQhZ8xsqR6Xd7nKyXxanrNHsn3FIG1Xb6WlxFl07PhdWg4FUn0uOZhoCm70QAvD_BwE

a tuhle nabijecku:
    Adam Elements Omnia M2 2v1 s MagSafe černá - Nabíjecí stojánek | Alza.cz
    https://www.alza.cz/adam-elements-omnia-m2-2v1-s-magsafe-cerna-d6315348.htm

ale nabíjecka se vubec nechytne...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VENIKA: :) já jsem tady psala, že bych šla asi do 11 pro, protože ta kamera je fakt skvělá. Oproti 12 pro si myslím, že tam není žádný zásadní rozdíl, leda bys byla velký fanda selfie. Překvapilo mě ale, že rozdíl v ceně nových zařízení je jenom 5000. To jsem sem poslala. Pak jsem se ale podivala na technické parametry dvanáctky a na její cenu a došlo mi, že to 11 pro je asi vlastně pořád ještě moc drahý. Takže ta dvanáctka bude asi lepší volba, ten foťák není asi o moc horší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam