• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: u iphone o tom dost pochybuju..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Jop. Spise zda se s tim da neco delat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: "If a phone is blacklisted, it means that the device was reported lost or stolen. The blacklist is a database of all the IMEI or ESN numbers that have been reported. If you have a device with a blacklisted number, your carrier may block services. In the worst-case scenario, the local authorities could seize your phone."

ale k tomu jsi se pravděpodobně dostal taky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: No k tomu jsem se prave dostal. Ale nevim co to znamena. Zda se da zjistit neco vic.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: Blacklisted asi neznamená nic dobrýho, ne..?

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Kdysi jsem byl na nejakym webu, který dle apple cisla rekl, jestli je tel.novy nebo repas, a pro jaky trh byl urcenej. Zkusim se podivat do historie az budu u pc. Kontroloval jsem na tom tel z Amazonu, co shipoval jakysi italskej shop. Určitě to bylo zdarma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC:
    zkousel jsem. jen ze co to je a ze uz neni v zaruce.

Nasel jsem i dalsi sluzby a bud rovnou chteji nejake platby nebo jen pisou BLOCKED ale bez detailu. A kdyz uz tak nechci posilat penize na prazdno...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Z nyx appky mi nejde kopirovat - tadyto ti nerekne nejaky info? https://checkcoverage.apple.com/cz/cs/?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ahoj,
    kámoška si koupila asi nějakou čorku...

jen bych potřeboval potvrdit, že tomu tak je a nebo se s tím dá něco dělat.

IMEI: 353921106342470
    APPLE SN: FCLZR26WN70V

Díky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY:
    mozna take zalezi proc na to sahas. Pokud jde o rozsviceni displaye nestaci sahnout / klepnout na obrazovku? Pokud te to irituje ve chvili, kdy to opravdu pouzivas, tak asi nic.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    CROSS:
    XEHUTL:
    Ale ja jsem spokojenej. Jenom kdyby se to dalo vypnout uplne, tak bych byl jeste spokojenejsi.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Podle popisu níže asi jen při stisku.

Ještě mě napadá že by mohl být problém s intenzitou, tj. že by nereagoval na nastavení 1/2/3 a jel třeba pořád na plnej céres.. to by mi také vadilo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    XEHUTL: no to by ani nemělo, pokud to GIOMIKYmu vibruje jen na dotek, neni to v pořádku
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Ano vím, a právě že ani tohle nevibruje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    GIOMIKY: novinka nespočívala v tom, že to bylo nevypnutelné, ale prostě v tom, že to neni mechanické tlačítko, které zmáčknutí jen simuluje. Na starších telefonech se zmáčknutí Home tlačítka taky nedá vypnout, že jo.

XEHUTL: ono to tlačítko (i klasické mechanické) rozlišuje zmáčknutí a dotek ("tap"), třeba poklepáním bez zmáčknutí se aktivuje takový ten mód, kdy vršek zobrazeného obsahu sjede do půlky displeje, abys na to dosáhnul prsty ruky, ve které to držíš.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GIOMIKY: Jo, ale mě zavibruje jen když ho doopravdy stisknu. Při pouze doteku nic.

A mám nastaveno to nejnižší, takže to ani noc neruší..
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    XEHUTL: Moc dekuji, ale vibrace mam zakazany. Me slo o tu heptiku klikadla. Kdykoliv se toho tlacitka dotknu, tak to asi simuluje tlacitko. Nevedel jsem, ze novinka v tomhle pripade spociva v nevypnutelne simulaci kliknuti tlacitka.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    (Err post, ne prst)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    GIOMIKY: Nevím jestli jsi zaznamenal, ale pokud používáš vibrace místo vyzvánění tak ten default sám o sobě moc nevibruje a pod aktivním vyzváněním lze modifikovat i ten prst rytmus..

Třeba namísto:
    R....R....RR.. (a znovu)
    na
    RRRRRRRR... (a znovu)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tak dekuji moc.
    CROSS
    CROSS --- ---
    To je sedmička nebo osmička s tlačítkem, co se nehýbá (nepohybuje se při „stisknutí“), ne, to podle mě vypnout nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam