• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WAKI
    WAKI --- ---
    VACA: To právě neví nikdo co jsem tak zběžně pročítal. Že by koukali na něco. Říkám začínám mít podezření (můj názor), že za to může kalendář 😂 ale třeba ne
    VACA
    VACA --- ---
    WAKI: super, mockrát děkuji. Je to jak píšeš, mezi účty se oběvil odebíranej kalendář:

odebral jsem a je to pryč. Ale tu aktualizaci dnes udělám, já nezodpovědný......

Každopádně nevim jak jsem k tomu přišel, na žádný pochybný stránky nechodim, a nějakej divnej příchozí mejl jsem taky neotevřel. Zajímavé. Každopádně děkuji pěkně:)
    WAKI
    WAKI --- ---
    VACA: Hodně se to řeší na fb skupinách. Nějaký vir. Třeba z mailu nebo jsi něco někde otevřel, nebo nevím. Prý ti to přidá další účet do mailu a stačí odebrat v nastaveni účet co ti nic neříká. Začínám mít podezření že u všech jsem viděl stejný kalendář jestli to nemá v sobě.
    VACA
    VACA --- ---
    wow, tohle už jste někdo zažil?

Odcházel jsem z bytu brzy odpoledne s baterkou na 23% a potřeboval nějak doklepat den, takže jsem vypnul data, wifi, bt, a zapnul usporu baterie. Což o to, den jsem doklepal krásně, domů se teď vrátil na 10%. Ale jakmile jsem zapnul data etc, tak mi začali na homescreen vyskakovat notifikace z kalendáře. (nepoužívám iphone kalendář, a nemám ho snad ani spárovanej s žádnym gmail kalendářem etc, jedu papírovej model:)
    Jako jo, sypu si popel na hlavu, nemám poslední aktualizaci iOS. Už to nabíjim a hned udělám. Ale to u mě neni nic novýho že mám spoždění s aktualizací iOS, nicméně takhle zaspamovanej kalendář vidim prvně v živote, takhle mi to vyplnilo 3dny v kalenáři když na to teď koukám. uFf, ještě že ne třeba celej rok:D Každopátně wtf tohle jsem nikdy nezažil ani v dobách iphonu 3g.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KASUMI: tohle bych rekl, ze neni praskly sklicko, ale spis klasickej bordel na cipu. Na praskly sklicko to vypada az moc pravidelne a prachovite... U normalnich fotaku bych doporucil cip ofoukat nebo nechat vycistit. Tady se k tomu dostat bude asi trochu problem :/ Rozdelanim ztratis vodotesnost.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KASUMI: na X se to koukám dalo udělat okolo 1000,--.. zkus si spis obvolat servisy, nekoho urcite najdes

Oprava iPhone X - Výměna sklíčka kamery | iLoveServis
    https://www.iloveservis.cz/servis/iphonex/vmna-sklka-kamery.html
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTOLOMEJ: (O kousek teda, asi o mesic)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Napisu do istyle
    Spis me zajimalo, jestli vite, zda se to da opravit za nejakou rozumnou cenu (a jakou) nebo jsem odsouzena k drahemu reseni (pac tohle nedokazu nevnimat)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTOLOMEJ: Nope. Ico.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    KASUMI: co zkusit reklamaci - 11 pro by jeste mel byt v zaruce
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: Zda se mi, ze tam pidi tupka je
    Ale jestli je to zvenku nebo zevnitr fakt nepoznam
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    a ten ťukanec tam vidíš? Nemáš tam třeba prach?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Vypada to, ze se mi nekde tuklo sklicko kamery
    Na priblizeni 1-2x (ani min, ani vic) (vyjma portretu) mi to dela na fotce flíček (viz foto)
    Nevite prosim, zda to ma nejake reseni na opravu? Da se to sklo vymenit? 11 pro
    Diky

HERKULES
    HERKULES --- ---
    VENIKA: Tak problémy s nákupy oblečení a tím spojených ztrát jsou naštěstí tatam
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    CAMELLA: Jo, uz na nejaky koukam.
    Kazdopadne uz jsem prohrabala i odpadkovy kose. Nic.

Bude to druha historka k druhe krabicce. Moje prvni jsem si vytahla z ucha, kdyz jsem si zkousela saty v celkem drahym obchode, polozila je tam na policku, odesla, zaplatila. Za dve minuty si uvedomila, ze je nemam, dobehla zpatky a sluchatka pryc. V obchode skoro nikdo, mozna obsluha, nevim. Pouzdro mi zbylo.
    Moje sluchatkova karma je zrejme prokleta.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VENIKA: tak leda k nim připevnit nějaký tracker :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Ach jo, ja bych tak strasne potrebovala, aby na airpods dali tu ficurku, ze kdyz je hledas, pipa i cely pouzdro, ne jen vypadly sluchatka. Uz po nekolikaty se mi stalo, ze nekam zapadlo cely pouzdro a neni sance, jak je najit, find my iphone mi sice aspon rekne adresu, takze vim, ze jsou asi doma, ale ve 120m byte je to hell. A ted uz dva dny hledam a proste nejsou :(.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Máte někdo zkušenosti s těmahle ne-apple magsafe nabíječkama?
    ChoeTech Magsafe 15W Wireless Charger Pad - Bezdrátová nabíječka | Alza.cz
    https://www.alza.cz/choetech-magsafe-15w-wireless-charger-pad-d6252278.htm?o=10
    https://www.alza.cz/hishell-magsafe-wireless-charger-for-iphone-12-series-bily-d6277091.htm?o=12
    MUXX
    MUXX --- ---
    HONZEEN: Kterej okres?!
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HONZEEN: Zdarma? Beru!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC: To vypada mnohem lepe. A da se tomu pomoct?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam