• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VENIKA: tak leda k nim připevnit nějaký tracker :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Ach jo, ja bych tak strasne potrebovala, aby na airpods dali tu ficurku, ze kdyz je hledas, pipa i cely pouzdro, ne jen vypadly sluchatka. Uz po nekolikaty se mi stalo, ze nekam zapadlo cely pouzdro a neni sance, jak je najit, find my iphone mi sice aspon rekne adresu, takze vim, ze jsou asi doma, ale ve 120m byte je to hell. A ted uz dva dny hledam a proste nejsou :(.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Máte někdo zkušenosti s těmahle ne-apple magsafe nabíječkama?
    ChoeTech Magsafe 15W Wireless Charger Pad - Bezdrátová nabíječka | Alza.cz
    https://www.alza.cz/choetech-magsafe-15w-wireless-charger-pad-d6252278.htm?o=10
    https://www.alza.cz/hishell-magsafe-wireless-charger-for-iphone-12-series-bily-d6277091.htm?o=12
    MUXX
    MUXX --- ---
    HONZEEN: Kterej okres?!
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HONZEEN: Zdarma? Beru!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC: To vypada mnohem lepe. A da se tomu pomoct?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: tak si nejsem jistej, ale asi to bylo applesn.info. Kam když dám to SN co jsi poslal, tak to ukazuje trochu něco jiného než posílal SUBTITLES017 :)

Find My iPhone On
    Blacklist Status Clean
    Locked Carrier UK TMobile Orange
    Country United Kingdom
    SIM Lock Locked
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: u iphone o tom dost pochybuju..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Jop. Spise zda se s tim da neco delat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: "If a phone is blacklisted, it means that the device was reported lost or stolen. The blacklist is a database of all the IMEI or ESN numbers that have been reported. If you have a device with a blacklisted number, your carrier may block services. In the worst-case scenario, the local authorities could seize your phone."

ale k tomu jsi se pravděpodobně dostal taky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: No k tomu jsem se prave dostal. Ale nevim co to znamena. Zda se da zjistit neco vic.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: Blacklisted asi neznamená nic dobrýho, ne..?

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Kdysi jsem byl na nejakym webu, který dle apple cisla rekl, jestli je tel.novy nebo repas, a pro jaky trh byl urcenej. Zkusim se podivat do historie az budu u pc. Kontroloval jsem na tom tel z Amazonu, co shipoval jakysi italskej shop. Určitě to bylo zdarma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC:
    zkousel jsem. jen ze co to je a ze uz neni v zaruce.

Nasel jsem i dalsi sluzby a bud rovnou chteji nejake platby nebo jen pisou BLOCKED ale bez detailu. A kdyz uz tak nechci posilat penize na prazdno...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: Z nyx appky mi nejde kopirovat - tadyto ti nerekne nejaky info? https://checkcoverage.apple.com/cz/cs/?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ahoj,
    kámoška si koupila asi nějakou čorku...

jen bych potřeboval potvrdit, že tomu tak je a nebo se s tím dá něco dělat.

IMEI: 353921106342470
    APPLE SN: FCLZR26WN70V

Díky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY:
    mozna take zalezi proc na to sahas. Pokud jde o rozsviceni displaye nestaci sahnout / klepnout na obrazovku? Pokud te to irituje ve chvili, kdy to opravdu pouzivas, tak asi nic.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    CROSS:
    XEHUTL:
    Ale ja jsem spokojenej. Jenom kdyby se to dalo vypnout uplne, tak bych byl jeste spokojenejsi.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Podle popisu níže asi jen při stisku.

Ještě mě napadá že by mohl být problém s intenzitou, tj. že by nereagoval na nastavení 1/2/3 a jel třeba pořád na plnej céres.. to by mi také vadilo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    XEHUTL: no to by ani nemělo, pokud to GIOMIKYmu vibruje jen na dotek, neni to v pořádku
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: Ano vím, a právě že ani tohle nevibruje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam