• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    Zrovna chci napsat, že pro někoho kdo neřeší foťák to může být zajímavé... A ty si můžeš polepšit...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    kdybyste o nej (11 pro, zlata, 256gb, koupeny unor/brezen 2020, be zaruky) mel nekdo zajem za nejakou rozumnou cenu, tak mi napiste, jeste zvazuju, ze ho prodam (at uz pred nebo po oprave) a koupim 12 pro.. kazdopadne zitra ho tam odnesu..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOOSH: tak muzu to zkusit, at to zkusi.. diky za tip..
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KASUMI: já před lety zkusil reklamovat display se zažloutlými okraji u 5s v iOpravně, byl jsem tam asi týden před koncem 2-leté záruky.

Tam mi řekli, že je to na IČO (což mi vůbec nedošlo) a že na to se už bezplatná oprava displeje dle zákona nevztahuje, ale že to můžu zkusit, že to někdy Apple uzná, je to prostě 50/50. Zkusil jsem to a za čtyři dny jsem dostal zcela nový telefon. Výměna kus za kus.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WAKI: jako jo no, myslela jsem, ze rekne, ze to bude tak za 10k.. :) 3 je jeste ok pri cene toho zarizeni jako celku
    WAKI
    WAKI --- ---
    KASUMI: Je to nemilé, ale furt lepší jak 30 za novej tel ne?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Výměna čočky foťáku je prý za 2800
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak je to vadna cocka fotaku na vymenu v zaruce
    Kterou uz nemam
    Dopr..
    WAKI
    WAKI --- ---
    VACA: Jo není za co. Ale spíš jsem tím chtěl vyjádřit že to nemusí být nutně poslední aktualizaci ios.
    VACA
    VACA --- ---
    WAKI: jj, evidentně jsou to kluci vynalézavý, ti špinavci co vytvářej takovýhle věci...
    Každopádně děkuji ti mockrát, myslím že jsi mi ušetřil mnoho času než bych se tohodle dopátral.
    A s těma aktualizacema už budu raději důslednější.
    WAKI
    WAKI --- ---
    VACA: To právě neví nikdo co jsem tak zběžně pročítal. Že by koukali na něco. Říkám začínám mít podezření (můj názor), že za to může kalendář 😂 ale třeba ne
    VACA
    VACA --- ---
    WAKI: super, mockrát děkuji. Je to jak píšeš, mezi účty se oběvil odebíranej kalendář:

odebral jsem a je to pryč. Ale tu aktualizaci dnes udělám, já nezodpovědný......

Každopádně nevim jak jsem k tomu přišel, na žádný pochybný stránky nechodim, a nějakej divnej příchozí mejl jsem taky neotevřel. Zajímavé. Každopádně děkuji pěkně:)
    WAKI
    WAKI --- ---
    VACA: Hodně se to řeší na fb skupinách. Nějaký vir. Třeba z mailu nebo jsi něco někde otevřel, nebo nevím. Prý ti to přidá další účet do mailu a stačí odebrat v nastaveni účet co ti nic neříká. Začínám mít podezření že u všech jsem viděl stejný kalendář jestli to nemá v sobě.
    VACA
    VACA --- ---
    wow, tohle už jste někdo zažil?

Odcházel jsem z bytu brzy odpoledne s baterkou na 23% a potřeboval nějak doklepat den, takže jsem vypnul data, wifi, bt, a zapnul usporu baterie. Což o to, den jsem doklepal krásně, domů se teď vrátil na 10%. Ale jakmile jsem zapnul data etc, tak mi začali na homescreen vyskakovat notifikace z kalendáře. (nepoužívám iphone kalendář, a nemám ho snad ani spárovanej s žádnym gmail kalendářem etc, jedu papírovej model:)
    Jako jo, sypu si popel na hlavu, nemám poslední aktualizaci iOS. Už to nabíjim a hned udělám. Ale to u mě neni nic novýho že mám spoždění s aktualizací iOS, nicméně takhle zaspamovanej kalendář vidim prvně v živote, takhle mi to vyplnilo 3dny v kalenáři když na to teď koukám. uFf, ještě že ne třeba celej rok:D Každopátně wtf tohle jsem nikdy nezažil ani v dobách iphonu 3g.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    KASUMI: tohle bych rekl, ze neni praskly sklicko, ale spis klasickej bordel na cipu. Na praskly sklicko to vypada az moc pravidelne a prachovite... U normalnich fotaku bych doporucil cip ofoukat nebo nechat vycistit. Tady se k tomu dostat bude asi trochu problem :/ Rozdelanim ztratis vodotesnost.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KASUMI: na X se to koukám dalo udělat okolo 1000,--.. zkus si spis obvolat servisy, nekoho urcite najdes

Oprava iPhone X - Výměna sklíčka kamery | iLoveServis
    https://www.iloveservis.cz/servis/iphonex/vmna-sklka-kamery.html
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTOLOMEJ: (O kousek teda, asi o mesic)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Napisu do istyle
    Spis me zajimalo, jestli vite, zda se to da opravit za nejakou rozumnou cenu (a jakou) nebo jsem odsouzena k drahemu reseni (pac tohle nedokazu nevnimat)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTOLOMEJ: Nope. Ico.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    KASUMI: co zkusit reklamaci - 11 pro by jeste mel byt v zaruce
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: Zda se mi, ze tam pidi tupka je
    Ale jestli je to zvenku nebo zevnitr fakt nepoznam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam