• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    To jo. Asi se jen kryjou. Já mám výhodu že mám český servis o dvě ulice vedle, takže obcházím tyto mezičlánky...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: ja verim, ze to bude do tydne, ale je takovy zbytecne iritujici myslim
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    skoro všechny iphony jsem měl na firmu a oprava/reklamace mi nikdy netrvala déle než týden.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FELCARKILLER: na to jsem se vykaslala to resit a nechala jsem to v istores..

narok na opravu bych imho mela, ze zakona, kdyby tam ta vada byla uz z vyroby.. nicmene po pul roce od nakupu se otaci dukazni bremeno a v pripade, ze by to oni odmitli, musela bych prokazovat ja, ze tam ta vada byla.. vzhledem k tomu, ze tam 14 mesicu nebyla a ja netusim, kde je problem, je to asi zbytecny se tim zabyvat, za cenu te opravy.. to bych na tom stravila vyrazne vic hodin to resit.. jen to sem pisu pro info
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KASUMI: a primo apple ti rekl co?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: sorry..
    no ze je super si odecist cca 7 tis dph, kdyz to clovek kupuje na ico, ale ze si na protokol k oprave napise, ze na opravu maji 3 mesice, mi uplne koser neprijde
    chapu, ze pro spotrebitele je danych 30 dnu, ale vzhledem k tomu, ze jde o takovou blbinu, mi tohle, s odkazem, ze nejsem spotrebitel, prijde trochu chucpe
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    ? Na co reaguješ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako tech 7k na dph je hodně a pořád se to vyplatí...
    Ale dát si tři měsíce na opravu..:))))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOOSH: tak smolik:)
    Prej bud za peníze nebo si mám napsat přímo na apple
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NATURALPLAST: můžeš poslat nějakou noční fotku pro představu?
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Jinak kdo má třeba starší iphon jako já, iPhone x. A nemá třeba noční režim a různý tyhle ai/sw věci tak to jde úplně v klidu dohnat aplikacemi jako pro camera atd. Zrovna noční režim mi přijde mnohem lepší než ten id Applu u novejch telefonu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    Zrovna chci napsat, že pro někoho kdo neřeší foťák to může být zajímavé... A ty si můžeš polepšit...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    kdybyste o nej (11 pro, zlata, 256gb, koupeny unor/brezen 2020, be zaruky) mel nekdo zajem za nejakou rozumnou cenu, tak mi napiste, jeste zvazuju, ze ho prodam (at uz pred nebo po oprave) a koupim 12 pro.. kazdopadne zitra ho tam odnesu..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOOSH: tak muzu to zkusit, at to zkusi.. diky za tip..
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KASUMI: já před lety zkusil reklamovat display se zažloutlými okraji u 5s v iOpravně, byl jsem tam asi týden před koncem 2-leté záruky.

Tam mi řekli, že je to na IČO (což mi vůbec nedošlo) a že na to se už bezplatná oprava displeje dle zákona nevztahuje, ale že to můžu zkusit, že to někdy Apple uzná, je to prostě 50/50. Zkusil jsem to a za čtyři dny jsem dostal zcela nový telefon. Výměna kus za kus.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WAKI: jako jo no, myslela jsem, ze rekne, ze to bude tak za 10k.. :) 3 je jeste ok pri cene toho zarizeni jako celku
    WAKI
    WAKI --- ---
    KASUMI: Je to nemilé, ale furt lepší jak 30 za novej tel ne?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Výměna čočky foťáku je prý za 2800
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak je to vadna cocka fotaku na vymenu v zaruce
    Kterou uz nemam
    Dopr..
    WAKI
    WAKI --- ---
    VACA: Jo není za co. Ale spíš jsem tím chtěl vyjádřit že to nemusí být nutně poslední aktualizaci ios.
    VACA
    VACA --- ---
    WAKI: jj, evidentně jsou to kluci vynalézavý, ti špinavci co vytvářej takovýhle věci...
    Každopádně děkuji ti mockrát, myslím že jsi mi ušetřil mnoho času než bych se tohodle dopátral.
    A s těma aktualizacema už budu raději důslednější.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam