• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Baterie pro Apple iPhone 6s (ekv.616-00036) 1715mAh, Li-pol | Sunnysoft
    https://www.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS-2252/baterie-pro-apple-iphone-6s-ekv-616-00036-1715mah-li-pol.html
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Kup novou a tuhle jim hod na hlavu
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    BEEBLEBROX: uvazoval jsem o X nebo Xs , ale kdyz jsem telefon vydel v akci :) byl na tom uplne stejne jako 6s. Jde mi spis o vydrz baterie nez od vykon hw . Myslim si ze dokud bude 6s podporovana sw , tak novy tel nepotrebuji :)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    LOJZAK: Vím že to nechceš slyšet, ale kup si novej telefon. Nebo můžeš počkat měsíc, pak se baterka nafoukne, v lepším případě se celej rozlepí a budeš kupovat novej telefon.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    BS PREMIUM baterie pro Apple iPhone 6S
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LOJZAK: Co je to vubec zac?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    FELCARKILLER: mam ji 4dny . zkusim jeste parkrat vybit , nabit , jestli nepotrebuje nejaky format. pak asi bohuzel do kose...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LOJZAK: tak to ta baterie stoji za hovno, rekl bych...
    WERT
    WERT --- ---
    LOJZAK: Ne
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    6s , mate nekdo podobny problem ? Po vymene originalni baterie za premiovou neorigo se mi vzdy kdyz klesne baterie pod 15% zacne telefon sekat . skoro nereaguje . Baterie komu nikuje se software, ukazuje stav , a zivotnost.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: aktivoval jsem VF e-sim ve Švýcarsku, v pohodě.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Máte tu někdo zkušenost s aktivací české e-sim v zahraničí (dlouhodobý pobyt).
    Prý je třeba aktivovat v ČR, ale pokud aktivuji na jiném mobilu, tak zase pak už nepřenesu (ani po smazání) na tom co je v zahraničí.

Zkušenost?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    To jo. Asi se jen kryjou. Já mám výhodu že mám český servis o dvě ulice vedle, takže obcházím tyto mezičlánky...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: ja verim, ze to bude do tydne, ale je takovy zbytecne iritujici myslim
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    skoro všechny iphony jsem měl na firmu a oprava/reklamace mi nikdy netrvala déle než týden.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FELCARKILLER: na to jsem se vykaslala to resit a nechala jsem to v istores..

narok na opravu bych imho mela, ze zakona, kdyby tam ta vada byla uz z vyroby.. nicmene po pul roce od nakupu se otaci dukazni bremeno a v pripade, ze by to oni odmitli, musela bych prokazovat ja, ze tam ta vada byla.. vzhledem k tomu, ze tam 14 mesicu nebyla a ja netusim, kde je problem, je to asi zbytecny se tim zabyvat, za cenu te opravy.. to bych na tom stravila vyrazne vic hodin to resit.. jen to sem pisu pro info
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KASUMI: a primo apple ti rekl co?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: sorry..
    no ze je super si odecist cca 7 tis dph, kdyz to clovek kupuje na ico, ale ze si na protokol k oprave napise, ze na opravu maji 3 mesice, mi uplne koser neprijde
    chapu, ze pro spotrebitele je danych 30 dnu, ale vzhledem k tomu, ze jde o takovou blbinu, mi tohle, s odkazem, ze nejsem spotrebitel, prijde trochu chucpe
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI:
    ? Na co reaguješ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako tech 7k na dph je hodně a pořád se to vyplatí...
    Ale dát si tři měsíce na opravu..:))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam