• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    KOC256: Tmobile i Vodafone na SE 2020 s 14.4.2 to tam má. Dva telefony 12 Pro na Vodafone to tam nemá...U operátora všude VoLTE zapnuto.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DILDOO007:
    Tuším že záleží dle operátora...
    U O2 to je Mobilní data -> Wi-Fi hovory
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Ahoj, Apple iPhone 12 PRO (A2407) s iOS 14.4.2 - Kde najdu v zapnutí VoLTE ? Tam kde by mělo být tj Settings - Mobile data - Mobile data options - Voice and data, to není. Jen nastavení preference sítě (5G On,5G Auto, LTE). Na SE 2020 je to přesně tam kde bych čekal, ale tedy ne.Díky za pomoc.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Tak kdo si brousíte zuby na Airtag?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH: To je nejake specifikum apple. Dela mi to i na macbooku, kde nedovoli ulozit platnost cookie nejak dele a je treba ji obnovovat.
    EFESH
    EFESH --- ---
    Chrome se me snad na každé stránce ptá týden co tyden(nebo i víc?) jestli povoluji cookies. Tušíte někdo proč se to pořad pta znova a znova dokola?

Mám tam účet a synchronizaci, a vždy dávám accept - tak by si to snad mohlo pamatovat....
    BOXY
    BOXY --- ---
    LOJZAK: IMHO taky bych šel spíš do novějšího o telefonu než kouzlit s baterkou u 6s. Jestli jde o výdrž baterie, tak ale ne X nebo Xs ale raději Xr nebo 11. Jak to nemá ten OLED, tak vydrží na dnešní poměry hodně slušně. Mám 11 rok a půl a ještě nedávno chodil tel. spát na cca 65 %, teď už je to horší, ale spíš víc telefonuju, než že by baterka šla do háje..
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LOJZAK: i kdyby to byla pravda, tak jsi mohl mit smulu na spatny kus
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOJZAK: Obchody toho napisou... Je to uplne klasicka shit baterka za par korun z ciny.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ONDRA_99: mironet pise : Baterie BS Premium mají vysokou kvalitu a dlouhou životnost.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOJZAK: Co je na te baterii vlastne premioveho jineho nez nazev?
    WERT
    WERT --- ---
    LOJZAK: mam 6S.

Baterie mi prisla vcera, chystal jsem se na upgrade, ale mozna budu kupovat novej tel. Nechces tu baterku? je to 2200 mAh

Rozbil se mi totiz konektor.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Baterie pro Apple iPhone 6s (ekv.616-00036) 1715mAh, Li-pol | Sunnysoft
    https://www.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS-2252/baterie-pro-apple-iphone-6s-ekv-616-00036-1715mah-li-pol.html
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Kup novou a tuhle jim hod na hlavu
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    BEEBLEBROX: uvazoval jsem o X nebo Xs , ale kdyz jsem telefon vydel v akci :) byl na tom uplne stejne jako 6s. Jde mi spis o vydrz baterie nez od vykon hw . Myslim si ze dokud bude 6s podporovana sw , tak novy tel nepotrebuji :)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    LOJZAK: Vím že to nechceš slyšet, ale kup si novej telefon. Nebo můžeš počkat měsíc, pak se baterka nafoukne, v lepším případě se celej rozlepí a budeš kupovat novej telefon.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    BS PREMIUM baterie pro Apple iPhone 6S
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LOJZAK: Co je to vubec zac?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    FELCARKILLER: mam ji 4dny . zkusim jeste parkrat vybit , nabit , jestli nepotrebuje nejaky format. pak asi bohuzel do kose...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LOJZAK: tak to ta baterie stoji za hovno, rekl bych...
    WERT
    WERT --- ---
    LOJZAK: Ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam