• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WERT
    WERT --- ---
    Mam v aute a vsude mozne magneticky drzaky na iphone (na kterym jsem mel nalepenou zeleznou placku)

Ted mam iP12 s magsafe.
    Neexistuje nejaka pkavka za dolar, kterou bych nalepil na existujici drzaky a fungovalo by to dal?

Nebo delaj se minimalisticky drzaky na magsafe?
    Nic moc jsem nedohledal...
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    KOC256: Přesně tak, vidím stejný rozpor. Na SE 2020 (možná tím že není 5G) je to přesně dle obrázku v linku.
    Volám jen přes 2G:-(Datuju přes LTE/5G. U operátora zapnuto. Na druhém 12Pro to taky není, ale přes VoLTE frčí.
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PAYAXY:
    Jeden betar mi tvrdil ze vcera vysel GM. Tak by to melo uz pomalu naskakovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DILDOO007:
    O2 | Zapnutí VoLTE
    https://www.o2.cz/osobni/podpora/volani-telefony-sim/zapnuti-volte#accordion-a75852-a75823

Ale nemam to tam. A je tam jisty rozpor mezi predposlednim (novym) a poslednim (starym) screenem.

V cem ti to chybi?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    zminovali na te Apple akci kdy konecne bude 14.5 s odemykanim FaceID s maskou?
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    DILDOO007: Ptám se, kde najdu v Apple iPhone 12 PRO (A2407) s iOS 14.4.2 on/off VoLTE:-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Aha, pardon. Jsem si to spletl. Kazdopadne to jsem pro O2 v nastaveni nenasel a vim ze drive VF to melo. Ale asi me to neomezuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DILDOO007: No a na co se teda ptas?
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    KOC256: Tmobile i Vodafone na SE 2020 s 14.4.2 to tam má. Dva telefony 12 Pro na Vodafone to tam nemá...U operátora všude VoLTE zapnuto.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DILDOO007:
    Tuším že záleží dle operátora...
    U O2 to je Mobilní data -> Wi-Fi hovory
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Ahoj, Apple iPhone 12 PRO (A2407) s iOS 14.4.2 - Kde najdu v zapnutí VoLTE ? Tam kde by mělo být tj Settings - Mobile data - Mobile data options - Voice and data, to není. Jen nastavení preference sítě (5G On,5G Auto, LTE). Na SE 2020 je to přesně tam kde bych čekal, ale tedy ne.Díky za pomoc.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Tak kdo si brousíte zuby na Airtag?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH: To je nejake specifikum apple. Dela mi to i na macbooku, kde nedovoli ulozit platnost cookie nejak dele a je treba ji obnovovat.
    EFESH
    EFESH --- ---
    Chrome se me snad na každé stránce ptá týden co tyden(nebo i víc?) jestli povoluji cookies. Tušíte někdo proč se to pořad pta znova a znova dokola?

Mám tam účet a synchronizaci, a vždy dávám accept - tak by si to snad mohlo pamatovat....
    BOXY
    BOXY --- ---
    LOJZAK: IMHO taky bych šel spíš do novějšího o telefonu než kouzlit s baterkou u 6s. Jestli jde o výdrž baterie, tak ale ne X nebo Xs ale raději Xr nebo 11. Jak to nemá ten OLED, tak vydrží na dnešní poměry hodně slušně. Mám 11 rok a půl a ještě nedávno chodil tel. spát na cca 65 %, teď už je to horší, ale spíš víc telefonuju, než že by baterka šla do háje..
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LOJZAK: i kdyby to byla pravda, tak jsi mohl mit smulu na spatny kus
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOJZAK: Obchody toho napisou... Je to uplne klasicka shit baterka za par korun z ciny.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ONDRA_99: mironet pise : Baterie BS Premium mají vysokou kvalitu a dlouhou životnost.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOJZAK: Co je na te baterii vlastne premioveho jineho nez nazev?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam