• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOXY: Ano. Je treba se vice divat dopredu. Ja treba pri koupi noveho telefonu si nejprve objednal prislusenstvi a az doslo, tak jsem si koupil mobil :-)
    BOXY
    BOXY --- ---
    KOC256: Já neříkám, že skla na Ali všechny špatně. Ale kvalita je fakt různá. Dá se jich jasně objednat víc za cenu jednoho u nás v krámu. Ale stalo se mi, že nefungoval korektně proximity sensor apod. Ale hlavně ta doba dodání.. Na stojánek si klidně počkám týden až pět, ale u skla tohle nechceš. A když ti napíšou rozmezí měsíce +/-, tak to tak opravdu je. Ale jo, jestli se rozjeli víc EU sklady tak může být v pohodě, nemám actual zkušenost.

Ale tu poznámku o zavádějící interpretaci úplně nechápu. Opravdu Česká pošta teď běžně doručuje D+2(v jejím pojetí pracovní D) a já nejednou objednal o víkendu z Amazonu v GB a v úterý byl kurýr na místě. Což je doba, kdy by mnoho českých e-shopu teprve vyskladňovalo. No flame, jen osobní zkušenost.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOXY: No nerad jsem opet v opozici, ale u skla jsem nezazil ze bych na ali sahl spatne. To bych musel byt hodne (ne)sikovny.
    Rychlost je samozrejme dost pomala, ale pri evropskych skladech uz zadna traga. Kazdopadne tva interpretace je dost zavadejici, pokud ti zasilka z UK neprijde stejny den kdy objednavas.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EX_ESKADR: Pouzivam ochrane kryty.
    BOXY
    BOXY --- ---
    VENIKA: Já objednávám vždycky na Amazon.uk/de. Cena o pár $ víc než na Ali, ale není to loterie a je to tu za pár dnů. Když si vyfiltruješ 4+ hvězdy v rating, tak se asi nejde spálit. A když to má být urgent tak ten jejich express delivery jsem měl z UK rychleji než z Prahy do Brna poštou dopis. ;-). Btw. Supr zkušenost teď s těmi skly, co mají plastový rámeček k instalaci, je to opravdu přesný a když není prach kolem, tak na první pokus..
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    VENIKA: Ještě jsem neviděl hodinky s ochranným sklíčkem a nemělo by bubliny ..když někdo nahodí fotku svých bez bublin, budu nadšený, bude to poprvé co uvidím
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    DUCATIMONSTER: Moc diky za nabidku, ale casove jsem ted tak mimo, ze bych do toho chtela investovat jen par kliku objednani a pak otevrit kuryrovi.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Gratulki
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA: Toto slysim kazdy rok (zyvnuti) a nakonec v profi testu zase jako kazdy rok je vysledek ze to je stejne odolne jako loni.

Kazdopadne ja jako kazdy rok jsem mobil hned opatril sklem a nemusim vzlykat. :-)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    VENIKA: Jestli na to sedne sklo na 12pro mohu ti jedno cinansky za dolar bezkontaktne vydat na jiznim městě.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Mate tip na nejaky rychle dostupny ochranny sklo? Mam ip12 asi mesic a uz ma mikro skrabance, takhle ten displej na xs nevypadal ani po dvou letech, jsem trochu vytocena teda.

Posledni fiasko se sklem bylo na iwatch, to mi lepili primo v obchode a po par hodinach brutal bubliny.
    Ne ali pls.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Děkju všem. Začlo to fungovat. Snad... nevim, čím to bylo.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ERVIN: Nastavení / zprávy / Odeslání a příjem - máš tam nastavené číslo?

Btw zkoušel jsi to vypnout a zapnout? :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    JYRKA: Jo, proc by ne? Tohle je odpoved na dnesni sms od zasilkovny
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DUKED: Blba otazka: mas funkcni sim a operatora? Funguje ti volani, prijimani sms?
    DUKED
    DUKED --- ---
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DUKED: Takhle to vypadá.

DUKED
    DUKED --- ---
    ERVIN: Ne, jak zesedively? Jedina jina barva je u sipky posilani a ta zezelana pri prvnim napsanem pismenku/znaku/cisla
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Iphone 8, aktuální iOS a najednou mi všechny NONiMessage zešedivěly a smsky nejdou posílat. Wtf? Řešil někdo něco podobného?
    EFESH
    EFESH --- ---
    Ahojte, vite nekdo...
    chtel bych prochazet fotky BEZ toho debilniho swipe pohybu (click -> dalsi fotka se primo objevi)...lze? pripadne nejaka dobra app na to?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SCHWA: Si je nech, já je jednou za půl roku měním. Bud si je poškrábu nebo se mi tam časem udělá bublinka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam