• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DOMI982
    DOMI982 --- ---
    GUMIDEK30: U SE 2020 je se sklem problem. Vyzkousel jsem jich hodne a jedine slusne je toto: https://www.amazon.de/iPhone-Screen-Protector-amFilmTempered-0-26mm/dp/B01HMQBK0I
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MUXX: mě nedrží žádný sklo na SE 2020 . . . ani z aláče ani z alzy ani z eplšopu . . . tvl . . .
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MUXX: Mě v Iphonepoint vyměnili 3D sklo za nějaké normální, které je menší (nejde až do krajů) a natlačí na kryt. Ale stejně se mi i tohle ochranné sklo částečně odlepilo :(
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    MUXX: ano, občas to dělaj kryty na telefon..
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MUXX: A odmastils dukladne pred aplikaci?
    MUXX
    MUXX --- ---
    JYRKA: neprijde mi. zkusim asi koupit jeste jinej obal.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MUXX: nemáš ohlej telefon?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Prosim vas, mam iphone12 a zacalo se mi odlepovat uz druhy sklo. Na starym SE jsem mel sklo dva roky a ani naznak odlepeni. Podeziram se, ze je to tim jak davam telefon porad do kapsy.
    Je mozny, ze na te vetsi plose to nedrzi? Nebo mam mizerny sklo?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KOC256: A jo…. #facepalm. Díky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS:
    a neříká to, že si můžeš nainstalovat stable verzi Z beta?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Lze nejak vypnout notifikace na beta verze? Pri kazdem odemknuti mobilu vyskakuje a neumim se ji zbavit. Diky.

EFESH
    EFESH --- ---
    Taková zajímavá věc :) najednou mi homescreen přešel do ultra-low resolution

Obrázek není nijak výrazně komprimovan, takhle to vypadá naživo a je to legrační:)

KASUMI
    KASUMI --- ---
    DSTEPZ: Diky!! Taky me to iritovalo:)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    DSTEPZ: Díky, to je ono!
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Dá se nějak ovlivnit, že v mailu bude první tlačítko zleva vždy mazat mail? Mě se tam střídá mazání a archivace. Mám víc připojených mailových účtů a mám pocit, že každý to dělá jinak.
    WAKI
    WAKI --- ---
    LBW: Ano, když máš nastaven jen obyč budík, tak budíš všechny. Já nastavuji spánek/buzení. Čas kdy mám jít do postele a kdy se mám probudit společně s budíkem. Není to tak agresivní melodie a hlavně postupně přidává na hlasitosti.
    LBW
    LBW --- ---
    Chapu spravne, ze budiky na iPhonech nemaji vlastni nastaven hlasitosti? Dneska rano jsem probudil vsechny v byte :D
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Když diktujete do hodinek zprávu, dokážete někdo smazat poslední slovo hlasem? A je nějak možné hodinky přinutit, aby poslouchal spelování písmen a nesnažil se z toho vytvořit nesmyslné slovo?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Zkus
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Zkusil jsi swiftkey ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam