• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EFESH
    EFESH --- ---
    DSTEPZ: In-počasí za mě. Zatím nejlepší a nejjednodušší radary co jsem našel
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Ahoj, nemeli byste nejaky doporuceni na prijemnou appku na pocasi? Default pocasi v iOS mi vubec nevyhovuje.
    Chtel bych neco, co ma fajn widget s predpovedi na vice dnu vc. meteoradaru a nestoji ranec.

Zkousel jsem
    Windy (moc se v ni nevyznam, asi nejsofistikovanejsi zatim, ale chtel bych neco jednodussiho)
    Accuweather (mam zaplacenej trial na 14dni, ale widget nema predpoved na vice dnu, jinak aplikace fajn)

Diky
    ALI
    ALI --- ---
    COWBOY: "zajimava" aplikace teda... neodpovidam ti uplne na dotaz, ale na fotky, co nechces, aby byly videt ve feedu slouzi v ramci photos album Hidden
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mládenci, měl bych na vás dotaz. Před lety jsem si pořídil aplikaci Calculator+. Přeci jenom se mi občas do telefonu dostane fotka, ke které se nemusí dostat každý.
    Dnes jsem se chtěl podívat na některé z těch fotek a zjistil jsem, že musím počkat, až udělají verzi pro aktuální ios. Hádám, že starší ios už asi nenainstaluju. Nějak nemůžu ani najít tu aplikaci applestore. Tak si říkám, jestli je nějaká cesta se k těm fotkám dostat. Napadá vás něco?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: OK, takže nejspíš bordel někde na úrovní systému. Je fakt že tohle se mi stávalo 100% už i na 13ce.. možná se tak stane jen za hóódně specifických okolností, protože řízeně jsem to zatím nevynutil..
    CROSS
    CROSS --- ---
    XEHUTL: podle mě maj v tom nějakej bug, protože přehrávání zapauzovaných skladeb, ať už v rámci Music, nebo třeba mezi podcastem (Overcast) a Music je úplně náhodný. Někdy to je v pohodě, někdy se mi třeba po nasednutí do auta pustí úplně nějaká haluz... (Spotify nemám a nikdy jsem neměl.)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, možná je to stejná příčina, také mám Spotify.
    Možná že když se to triggne a dotyčný nemá nic zakoupeno, spustí nějaký Apple best výběr.. nebo třeba jejich rádio..
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Hmm, tak ne, není to vždy.. to je zvláštní.
    Zkusím vysledovat kdy se to spouští.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    No, když už jsme u toho - mě se stává pokud nemám vybranou / zapauzovanou na přehrávání nějakou skladbu, tak pokud omylem na spodní listě (resp. ovládací centrum) v takovou civili dám play, spustí se mi vždy to samé zakoupené album u applu (asi první podle abecedy), bez ohledu na to zda ho mám uložené lokálně nebo ne.

Doteď jsem nepřišel na to jak to potlačit, přepokládám že to asi není bug ale feature?

Nemohlo by to chování níže být něco podobného?
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    AUDIAC: nekolik moznosti 1) nejaky freakout Siri, ktera by Spotify umela pustit 2) bug Spotify 3) nekdo se ti nalogoval na tvuj Spotify ucet a omylem pustil hudbu na jinem zarizeni nez chtel

zkusil bych klasicke vypnout/zapnout iPhone a pro jistotu odhlasit vsechna Spotify zarizeni nahttps://www.spotify.com/cz/account/overview/ a zmenit Spotify heslo
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Právě se mi z ničeho nic spustilo na zamčeným iphonu spotify a začala hrát skladba, kterou jsem nikdy neposlouchal ani nevyhledával, ani v rámci playlistu. Hacknul se mi někdo do telefonu? Nebo mám v bytě ducha co poslouchá house?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tesne…

SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Nemam rad zvukove upozorneni na notifikace, vsude si je vypinam ale nevim jak vypnout systemove notifikace “screen time”. Nevite jak ji ztlumit? Dik
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PUEBLO: vidavam poslední dobou pravidelně v Plzni
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    PUEBLO: Já je potkal minulý týden v nějaké díře u Pardubic
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    PUEBLO: jj, viz: [KOC256 @ Macintosh - tipy, rady, návody, zkušenosti, software a kecy kolem] nebo muj 2 roky stary:) [PIFKO @ Macintosh - tipy, rady, návody, zkušenosti, software a kecy kolem]

Holt jim to trochu trva a asi chteji byt lepsi nez Google..))

Pred 2 tydny dokonce projeli i kolem baraku v Sedlcanech..Nestihl jsem vybehnout nahy ven.. :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Dneska jsem na Praze 2 viděl projíždět tohle vozidlo..tak se možná něco chystá :-)

TAURUS
    TAURUS --- ---
    MERTLAS: Souhlas. Většinou na Google mapách kouknu na provoz okolo, pak na Waze zadám cestu a zkontroluje, že mě to vede zhruba tudy, kudy očekávám. Pak jedu s Waze, kde mi vyhovuje navigace i údaje o radarech, kontrolách, odstavených vozidlech atp.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MADBANANA: Ja taky. Tesim se, az Apple mapy budou pouzitelnejsi, ale zatim to vzhledem k market share Apple v Evrope nevypada.
    A jinou alternativu nevidim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam