• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Ja bych jeste k google navigaci rekl, ze me hrozne stve nacasovani hlaseni o odboceni, kdy mi treba zahlasi “nyni odbocte”, ale ta odbocka je az dalsi krizovatka 😬 proste to imho hlasi moc brzo a to je dost neprijemny. Waze to hlseni ma o poznani presnejsi. Nicmene google mapy maj zase mnohem lip zobrazenou hustotu provozu.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Apple mapy uz spoustu tech zminenych ficur umi, ne vse ale funguje i u nas, bohuzel. Posledni, ceho jsem si vsiml, ze pribylo jsou radary

iOS and iPadOS - Feature Availability - Apple
    https://www.apple.com/ios/feature-availability/
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TAURUS: AFAIK ne. Nejradši bych se úplně zbavil Google služeb, takže Waze se taky diskvalifikuje a zbývá nám co? :(
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    JYRKA: Google Maps už umí i uživatelsky hlášené policejní kontroly a odstavená vozidla?
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    DEIKSAC: overcast
    KIA
    KIA --- ---
    DEIKSAC: Souhlas a potvrzuju. Za poslední měsíce se Waze stal pro mě nepoužitelným pravě ze stejného důvodu. Kvůli minutě, jedu přes hrozny objizdky, abych pak zjistila ze v trase rovně nebyla žádná kolona.
    Člověk když někde potřebuje fakt být na čas si úplně nelajzne zkusit ignorovat ten Waze, co kdyby naaahodou to fakt stálo..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MADBANANA: Na Google Maps
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DEIKSAC: A co teda používat? Apple Maps? Popravdě jsem podle nich vlastně nikdy jet nezkusil. Na Waze se mi hodně líbí aktuální data o překážce/policajtech/zácpě/… od uživatelů. Je to i jinde?
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Btw doporucite nejakeho konkurenta Apple podcasts? Ponekud me irituje prekopani aplikace v 14.6
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Ja bych na waze teda uplne neprisahal, vcera me vedla do rozkopany ulice, tuhle v Radlicich mi vymyslela asi desetiminutovou zajizdku, zatimco stacilo odbocit a byt v cili, kdyz jezdim na zahradu, tak jednu z preferovanejch tras mi jeste nikdy nenabidla, ackoli je vzdycky volna
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    s timhle asi uz nejde nic delat,ze? :) tel je mirne ohnuty, byl privren do dveri auta.. Asi se to v ramci dnesnich cen ojetin nevyplati..

JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOLCON: tak to máš blbě nastavené. Normálně mluví
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    A Google maps mi nevím proč místo hlasových pokynů jen nepříjemně pipaji
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Z mé zkušenosti mají nejlepší navigaci v jízdních pruhach přímo apple mapy. Jen tam chybí další věci...
    DUKED
    DUKED --- ---
    ONDRA_99: Rozumim, dekuju. Ale je to skoda, google a waze mi nesmi do telefonu :)
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    také používám google maps, ale já se pořád ani po půl roce, kdy iphone používám nepovažuji za klasického apple uživatele. Ta propojenost google účtu a apple prostředí mně zatím nijak nelimituje a vlastně mně i docela vyhovuje.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DUKED: V kratkodobem planu to neni. Do dlouhodobych tolik nevidim (a navic tam se to muze menit). Jako CR bude imho vzdy mit prioritu u zahranici to je tak ze co se da rozumne (casove a licencne) udelat, tak se to udela.
    DUKED
    DUKED --- ---
    ONDRA_99: Bude traffic i v zahranici, je to v planu?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOC256: Používal jsem jen rychlejší, kratší je úplně nepoužitelné.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA:
    a zkoušel jsi obě varianty? Kratší vs Rychlejší?

Jako občas to hodí nějaký blábol, ale u mě pozoruji jen zřídka a když si toho všimnu, nebo mám alespoň základní ánung o cestě, tak jedu dle sebe...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam