• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ahoj, potřebuju poradit ohledně podpory ipadů. Potřebuju pro dva obchody pořídit ipady na kterých poběží spotify a kalendář, protože androidi na kterých běží pokladna nejsou schopný ani takhle simple požadavek plnit spolehlivě.

Samozřejmě se mi kvůli tomu nehcce kupovat aktuální model. Poradíte, který ipad 5,6 air? Bude podporovanej ještě nějakou dobu dejme tomu 2 roky? Na mě je těch modelů moc a neorientuju se v tom.

Tisíceré díky
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: to je, co jsem myslel, diky
    Kontakty idealne v jedne sade
    Dual sim ani jeden z telefenu nepodporuje :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    nepotřebuješ to. Tedy můžeš pod jedním ID provozovat dvě různé konfigurace.
    Nejsem si jist jak to je třeba u kontaktů, ale ty asi nechceš mít ve dvou různých sadách ne?

A také je možnost mít oba telefonu v jednom (dvě SIM).
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: jakoze pretahnu uplne vsechno z telefonu1 na telefon2
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    klony?
    LBW
    LBW --- ---
    Kdyz se prihlasim svym ID do dvou iphonu (soukromy a firemni) - ma smysl mit je jako "klony" nebo to je uplne fuk a toto je zbytecny dotaz? :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    PIFKO: Já je nedávno potkal v Brně.

A lepší než Google už v mnoha ohledech jsou. Před lety jsem šel na jedno školení (paradoxně o vývoji iOS apps) a všechny pobavil tím, že jsem šel podle Apple Maps a dorazil pozdě, protože mne táhly úplně jinam. Před pár dny jsem jel autem podle Google map a ... nedojel. Všude uzavírky a Google mapy to nedaly. Zachránily mne Apple Maps ... a ve svém okolí znám z poslední doby více podobných případů.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    DSTEPZ: Meteoblue

‎meteoblue weather & maps v App Storu
    https://apps.apple.com/cz/app/meteoblue-weather-maps/id994459137?l=cs
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    DSTEPZ: Zkus “pocasi a radar”, velka spokojenost s kvalitou predpovedi
    VFISA
    VFISA --- ---
    DSTEPZ: Carrot Weather - krasny a prijemny
    Windy - hodne infa, ale hnusny.

nebrat spyware typu accuweather, weather+, weather underground, weather channel, weather bug etc.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    DSTEPZ: Já používám kombinaci:
    - ČHMÚ (předpověď a radar)
    - Yr (předpověď v zahraničí, ale to výjimečně)
    - Ventusky (celosvětový radar s množstvím zapínatelných vrstev)
    - iOS počasí (widget)

Widget iOS mi taky moc nevyhovuje a teď, díky dotazu, jsem koukal, jestli nemá Ventusky widgety a má! Jak předpověď, tak radar a vypadaj dobře, takže díky za impulz, jdu vyzkoušet.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DSTEPZ: In-počasí a Yahoo weather
    EFESH
    EFESH --- ---
    DSTEPZ: In-počasí za mě. Zatím nejlepší a nejjednodušší radary co jsem našel
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Ahoj, nemeli byste nejaky doporuceni na prijemnou appku na pocasi? Default pocasi v iOS mi vubec nevyhovuje.
    Chtel bych neco, co ma fajn widget s predpovedi na vice dnu vc. meteoradaru a nestoji ranec.

Zkousel jsem
    Windy (moc se v ni nevyznam, asi nejsofistikovanejsi zatim, ale chtel bych neco jednodussiho)
    Accuweather (mam zaplacenej trial na 14dni, ale widget nema predpoved na vice dnu, jinak aplikace fajn)

Diky
    ALI
    ALI --- ---
    COWBOY: "zajimava" aplikace teda... neodpovidam ti uplne na dotaz, ale na fotky, co nechces, aby byly videt ve feedu slouzi v ramci photos album Hidden
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mládenci, měl bych na vás dotaz. Před lety jsem si pořídil aplikaci Calculator+. Přeci jenom se mi občas do telefonu dostane fotka, ke které se nemusí dostat každý.
    Dnes jsem se chtěl podívat na některé z těch fotek a zjistil jsem, že musím počkat, až udělají verzi pro aktuální ios. Hádám, že starší ios už asi nenainstaluju. Nějak nemůžu ani najít tu aplikaci applestore. Tak si říkám, jestli je nějaká cesta se k těm fotkám dostat. Napadá vás něco?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CROSS: OK, takže nejspíš bordel někde na úrovní systému. Je fakt že tohle se mi stávalo 100% už i na 13ce.. možná se tak stane jen za hóódně specifických okolností, protože řízeně jsem to zatím nevynutil..
    CROSS
    CROSS --- ---
    XEHUTL: podle mě maj v tom nějakej bug, protože přehrávání zapauzovaných skladeb, ať už v rámci Music, nebo třeba mezi podcastem (Overcast) a Music je úplně náhodný. Někdy to je v pohodě, někdy se mi třeba po nasednutí do auta pustí úplně nějaká haluz... (Spotify nemám a nikdy jsem neměl.)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, možná je to stejná příčina, také mám Spotify.
    Možná že když se to triggne a dotyčný nemá nic zakoupeno, spustí nějaký Apple best výběr.. nebo třeba jejich rádio..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam