• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256:
    LBW: Cesta do pekel bývá většinou dlážděná dobrými úmysly :( Sere mě to, ne kvůli těm dětem, ale právě kvůli tomu zásahu.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tohle vnímám trochu jako zprávu o tom, že se ti kdykoliv můžou hrabat v telefonu... :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    Včera proběhla podobná diskuze ve Windows auditku, kde prostě si někdo/něco usmyslí, že děláš co bys neměl a prostě ti zablokují účet... Toto vnímám jako jisté nebezpečí.
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: nahaty mimina babickam tedy radeji uz neposilat?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Apple to Start Scanning iPhones for Child Abuse Images | Digital Trends
    https://www.digitaltrends.com/mobile/apple-to-start-scanning-iphones-for-child-abuse-images/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA: A tu nekdo vi co presne tomu je?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: no na tu cenu opravy/repasu 🤷
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA: A na co se teda ptas?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    EX_ESKADR: Tak když za to dostanu nový a ne repas tak je mi to jedno, spoluúčast mám myslím jen 10%
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    ELECTRICKOTA: Obavam se, ze plnou hodnotu. Ale nevím..
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Zdar, povedlo se mi utopit iPhone XS, někdo neví kolik stojí výměna za repas? Hodím to na pojišťovnu tak ať vím co mám čekat, dikec.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    W_NOICE78: Kupoval jsem na Alze. Ještě uvidím :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TAURUS: Menil jsem baterky nekolikrat a zadna se nenafoukla. Taky zalezi v jaky kvalite byla baterka, ale kdybys tu 7 nechtel, ja si ji opravim 😉
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    W_NOICE78: Jo taky varianta. Baterii jsem měnil na starém SE, sundat tu pásku nebylo snadné, ale klaplo to a vše fungovalo. Ovšem asi po čtvrt roce se baterka nafoukla tak, že rozlomila displej. Tak to mě trochu odrazuje od dalších podobných oprav.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TAURUS: Home button s baterkou a adhezivni paskou je za 800,- na yt najdes navod na vymenu a slaby reproduktor podle me bude stacit vycistit https://youtu.be/zvDHpiEgeIs
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    TAURUS: ja bych teda spis koukal po se, jestli nehodlas v dohledny dobe upgradovat na neco jeste modernejsiho
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Mám iPhone 7 s rozbitým tlačítkem, slabou baterkou a slabým reproduktorem. Cena opravy odhaduju 5500 Kč. Myslíte, že to má smysl, nebo rovnou koupit jiný model, např. SE? Nebo nechat opravit v neautorizovaném servisu?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak vyřešeno, byla potřeba aktualizace z iOS 14.6 na 14.7

Kazdopadne dík
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WOJTISHEK: nevyzkoušeno, jako předpokládám že nějaka aktualizace aby to fungovalo bude za bambilion, zas tak moc to potřeba není
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    JYRKA: březen 2014
    ADAMIRA: může být problém v zastaralosti infotainmentu Corsy? Co autorizovaný servis na to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam